+2 oy
238 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (936 puan) tarafından

36+3 de doğum yaptım bugün bebeğim inliyodu 2500 kilo doğdu 10 dk alabildim kucağıma 😪😢sonra aldılar yatış verdiler 😢kuvezde solunum güçlüğü var dedi bu durumu yaşadımız mı çok yatar mı 

11 Cevaplar

+2 oy
önce (945 puan) tarafından

Benim kızım öyleydi 8 gün kaldı canım anne sutu ile toparladı yavrum 

önce (936 puan) tarafından

😢😢😪cok zor durum Allah kimseye yaşatmasın

önce (945 puan) tarafından

Amin canım biliyorum çok zor rabbim yardımcın olsun 

-Reklam-
+1 oy
önce (40 puan) tarafından

Benim bebeğim de 37 +2 de doğmuştu canım aynı şeyleri bizde yaşadık solunum yetmezliği vardı ciğerlerinde enfeksiyon vardı 14 gün küvezde kaldı ilk üç gün makineye bağlı kaldı daha sonra antibiyotik tedavisi gördü şimdi 2 buçuk yaşında. Çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah zor bir süreç biliyorum 

+1 oy
önce (3,413 puan) tarafından

Benim kızımda öyle doğdu 8 gün kaldı küvezde sonra topladı. Korkma canım iyileşir sen sütüne odaklan .süt çok önemli üzüntüden çekmesin bol bol sağ getir bebeğine onu içtikçe kendine gelecek ama biraz oksijen alması lazım

+1 oy
önce (20,477 puan) tarafından

Allah'ım şifalar versin yavrucuga. Tez zamanda sağlıkla kucağınıza alıp evinize dönün insan birlikte 

+1 oy
önce (440 puan) tarafından

39+3 te 3550 kg dogdu normalden sezeryana alındım kordona dügüm attıgı için ve korona zamanıydı hiç görmedim bebegimi sadece fotoğrafını gösterdiler solunum 9 gün küvezde kaldı sen sütüne odaklan canım su iç dereotu ye incir kompostosu iç kendini üzme inşallah en kısa sürede kavuşursunuz çok zor durum ama güzel şeyler düşün bak benimki 4 yaşına girdi bile Rabbim sağlıkla kavuştursun 

+1 oy
önce (4,076 puan) tarafından

Bir haftaya çıkar canım çok zor bir süreç ama en önemlisi sabır 

+1 oy
önce (3,870 puan) tarafından

Allah kolaylık versin benim iki çocuğumda yoğum bakım kapıların bekledim 1 sene önce doğum yaptimm bnmki solunum çok hızlı olduğu için iki hafta yattii ..Allah şifa versin bol süt sağıp yollaa 

0 oy
önce (175 puan) tarafından

Allah şifa versin yavruna 

0 oy
önce (1,032 puan) tarafından

Benim bebeğimde su yutmustu solunum problemi vardı uzun uğraşlar sonucu solunumu düzeldi kuvezden son anda kurtuldu inşaallah biran önce bebeğine kavuşursun canım 

0 oy
önce (217 puan) tarafından

35+3te doğum yaptım solunum sıkıntısı yüzünden aldılar 3 günde cihazdan kurtulmuştu 10 gün sonra taburcu ettiler içini ferah tut bebeğine kısa zamanda kavuşursun inşallah 

0 oy
önce (288 puan) tarafından

İkizlerim 31 haftalik doğdu 20 gün boyunca solunum sıkıntısı vardı cihazlara baglilardi çok şükür şimdi 8 yaşindalar aklına kötü birsey getirme iyi düşün ki iyi olsun 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 268 göst.
10 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,507 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 61 göst.
0 oy
2 cevap 49 göst.
21 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sinem_A (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 297 göst.
20 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hacer_BN (168 puan) tarafından soruldu

413,029 soru

12,435,034 cevap

45,786 kullanıcı

Kategoriler

...