Ay çok sinir oldum ya. Fotoğraf bırakıcam böyle milföyden tatlı yaptım. Adetim aşırı tatlı yiyesim geliyor. Tabi Bi tık daha büyükleri vardı. Neyse çay yanına 2şer tane onlardan koydum. İki kez mutfağa gittim geldim ikisinde de ağzıma bunlardan atmış Bi şekilde içeri girdim. Güldüm yerken eşime bakıp. Neyse o da güldü hemen şey diyor yavaş aşkım napıyosun yarına da bırak yarın ne yicen falan filan. Deli oldum ya. Bir de biliyor kilo konusunda kırıldığımı. Daha geçen gün kardeşim dedi abla yavaş ye artık iki kişi değil tek kişisin tek kişilik ye dedi oturdum ağladım resmen. Bildiği halde hâlâ laf ediyor. Hayır çok da kilom yok 62yim. Versem veririm
Ay sende ya alınmaya yer aramışsın 60 kiloda alınganlık mi yapılır sanki 80 90 kilosun
Boyuma göre kilom var. 155 boy var
Fazla değil yinede
Bunu sevgililer gününe özel yaptınız da eşiniz de dalgaya aldı sandım.
Bu konu hakkında aşırı hassassınız demek ki, ama şaka niyetlidir. Karışıklı gülüp geçilebilir. İnatla yapıyorsa kötü tabiki.
Sevgililer günü için yaptım yaparken de başıma gelip ne uğraşıyorsun falan dedi. Yaparken iki de bir iş çıkardı hep sinir oldum. Gecenin içine edildi yani
Tabiki içinizden geliyorsa yapın ama bu tavırlardan sonra da gerek yok yani. Diğer normal günlerde sizi sevsin, saysın, değer versin, varsın bugün daha özensiz bir gün olsun.
Atın ölümü arpadan olsun bosverr 🙂
Ayy aklıma atın ölümü arkadan olsun diyen arkadaş geldi geçen yazmıştı burda meğer yıllardır yanlış biliyormuş sen değildin dimi kullanıcı adını hatırlayamadım da 😂😂
😂😂😂🙃 yok bende gördüm de ben değilim Allah'a şükür doğru biliyom 🤭
Ahahahha şükür bacım şükür 🙏🏻😂🌻
Kız Allah iyiliğini versin inşallah buna mı alındın güzelim yediğin ufacık bişey zaten bence eşin espri yapmıştır bide kilon gayet iyi geldi bana 💜✨🩷😁
Özel gününde olduğun için biraz fazla alıngan olduğunu düşünüyorum
İnadına hepsini yerdim😂
Ben öyle yapıyorum kendinle barışık olmak gerekiyor en azından karşı tarafa öyle yansıtmak seni i şekilde vurmaya calisuyo şaka da olsa essek şakası oliyo
Yarına yasayaxagiimn garantisi mi var deseydn peşin lafı verince bir yerden sonra susmayi biliyolar ama takinti yapınca kendin dmeekki fazla yemesin diye oule laflar bitmiyor
Bence sen alinganlik yapmissin hayir 90kilo falan yazmani bekliyordum oyle olsaydi haklisin diye bilirdim belkide ama bende su an 62kiloyum ve aynaya bakip keske biraz daha kilolu olsam diyorum shjssn.kilon takinti edilecek kadar abarti degil canim.adet gununde banada her denilen batiyor simdi hamileyim esim gozunun ustunde kasin var dese aglicam🤣
Kız yok bende Boy yok o yüzden kilom var ama işte
Sende deli olmak için bahane aramışsın 😂
413,709 soru
12,453,660 cevap
46,399 kullanıcı