Geçen hafta ev değiştirdik taşındık. Yeni eve geldiğimizden beri oğlumda bir huysuzluk ve depresyon hali var. Eski evi eski düzeni özlüyor diye düşünüyorum ama yeni ev yeni odası çok daha keyifli ve konforlu. Siz taşındığınız zaman çocuklarınızda böyle şeyler olmuş muydu?
Ben cocukken cok ev degistirdik teni evimiz ne kadar eskisinden guzel de olsa aksam oluo karanlik cokunce kendimizi guvende hissedemezdim annem babam icin bile endise ederdim sabaga kadar uyuyamazdim ki bu surecte 9 10 yaslarinda koca kizim dusun biraz zaman tani 1 hafta cok kisa bi sure
Ya galiba tam olarak böyle bir şey yaşıyor. Güvenle ilgili sanırım. Özellikle sabah yeni evde uyanınca ve akşam hüznü çökünce. Bu arada akşam olunca bana da hüzün çöker. Sebebi nedir bilmiyorum. Özellikle deniz kenarında gün batarken korkarım, hüzünlenirim bir şeyler üzer ama sebebini bulamam hiç.
O baska bisey canim bu zamanla asilir
Zamnla alışır benim kızımda hadi evimize gidelim diye sürekli ağlıyordu benimsemesi zaman aldı yine tasincaz ama kendi evimize bu sefer inşallah artık büyüdü şuan 5 yaşında anlicani düşünüyorum.
Bizimki de 3 yaşında. Normalde böyle huysuz veya kolay sorun çıkaran bir çocuk değil. Şu sıralar hiç görmediğim hareketleri görüyorum üzülüyorum da.
Konuşabilirsiniz yeni evine alişmasina yardimci olmaya calisin
Yeni eve taşındığımızda kızım 2 buçuk yaşındaydı. Ev olarak çok yadırgamadı çünkü şuanki e daha büyük, daha güzel, kendine ait alanları var. Ama çevre olarak zorlandı. Bayağı sıkılıyordu. Zamanla alıştı.
İnşallah bizimki de öyle olur. Yeni ev her açıdan daha iyi ama çocuklar düzen seviyor galiba düzenin değişmesi de etkiliyor
Bir ay olmadı taşımalı iki buçuk yaşında ikizlerim çok huy degistirdi ilk zamanlar evin hangi odasına gitseler anni burası çok guzeldiii diyip seviniyorlardi şimdi dışarı çıktığımızda eve girmek istemiyorlar sürekli ağlama sinir krizleri biraz üst üste geldi ameliyat olup bir hafta ayrı kaldım hastaneden çıktım bir hafta içinde taşındık ve hemen hemen geldiğimizden beri hava çok soğuk kar yağıyor sürekli dışarı çok çıkarmıyorum baya zorlu geçiyor bu süreç insalalh bunuda atlatırız mecbur alisacaklar
Ben de benzer durumdayım. Evi çok sevdiğini beğendiğini söylüyor ama huy değişimi öyle demiyor. Şimdi altına kaçırmış biraz mesela ona uyandım 😔 Yapmazdı pek. İnşallah uzun sürmez kolay geçiririz ikimiz de kuzum
Maalesef oluyor. Bizde ev taşıdık çocuklar eve alışana kadar gece özellikle zorlandım baya
Evet bizimle uyuyor. Dün gece odasında uyuttuk sabah küstü siz beni odamda tek başına bıraktınız diye. OYSA 5 aylığından beri hastalık dönemleri dışında hep tek yatar odasında 😔
Biraz etkisi olur cnm eski evini izleye bilir
Benim kız 2 yaşındaydı eve gidelim deyip ağlıyordu eski ev de hemen iki sokak ötede hala ordan geçerken eski evimiz der yani şu an 3 yaşında
13 değil 3 :)
Pardon ya 13 olarak görmüşüm :) valla 3 yaş 2 yaştan daha sıkıntılı ya daha da anlamış oluyorlar ya hani :D bizim kendiliğinden geçmişti ama o burukluk kızımda da vardı hala da anne eski eve gidelim der yani
İnşallah kendiliğinden ve çabucak geçer. Gönül almaya çalışmaktan bir hâl olduk 😐
Benim kız da 3 yaşında 3 yaş sendromunda galiba valla bizde sürekli gönül alıyoruz özür diliyoruz sen haklısın kızım biz yanlış anlamışız diyoruz :D çok sinirli çok gergin
Normal değil mi, eskiden böyle miydi peki? Bizimki de resmen ergen gibi
Eşimin 50 yaşında yengesinde bile varmış canım o. Yeni eve taşınınca depresyona giriyorum günlerce ağlıyorum dedi. Çok şaşırdım. Yeni düzenini kurana kadar normal sanırım. Allah kalbine ferahlık versin eskisinden daha iyi olur inşallah 🤲💕
Ya oğlumu 50 yaşında düşünemedim böyle şeyler yaparken 😄 İnşallah uzun sürmez ve kolay atlatırız, çok teşekkür ederim 🩵
😂😂inşallah canım ne demek🥰💕
1,436,411 soru
23,620,479 cevap
306,779 kullanıcı