+1 oy
784 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (25 puan) tarafından

Kızlar eşim ben ve kız kardeşim geçen gün birlikte yemek yiyordum durduk yere eşim dönüp bana sacini sıfıra vur dedi. Evliligimiz iyi gitmiyor daha öncede yazdim burdan ayrı odalarda yatiyoruz faln. Son zamanda bana çok kötü davranip sürekli aşağılıyor. Hani bi iletisimimiz bile yok yani durduk yere böyle dedi kardeşim enişte şaka mı yapiyosun ablam daha 27 yaşında 80 yaşındaki kadinlar bile yapmiyor artik bunu dedi bende neden böyle bisey söyledin şimdi dedim sen kapalisin napacaksin saçı dedi. 

Ben saçlarımı çok seviyorum öyle bakım yapmam kuaför falan göndermez zaten evde 2 ayda bir falan duzlestiririm uğraşmam yani dalgali güçlü güzel yani saçlarım neden derki bi erkek bunu 

27 Cevaplar

+4 oy
(454 puan) tarafından

Lütfen bunu sakin yapma kendine gerekirse boşa.ama saçlarını çok severken bir erkek için vazgeçme 

(3,861 puan) tarafından
+1

Abartma ay sende 

Esi öyle dedi diye bosanacak mi 

Taktigina bile değmez 

(25 puan) tarafından

İlk okulda benim lakabım rapunzeldi ben defalarca saçımı kestim yoksa bileklerimi keserdim o raddeye geldigimde oldu sonra bi kızım olacagini öğrendim artık saçlarım uzun ve çok hızlı uzuyor bir daha da kesmeye niyetim yok ❤

(6,098 puan) tarafından

Gerekirse boşa demen doğru degl yuva mi önemli saçmi önemli öyle demen doğru bulmuyorum ama.sacini da durup.dururken kesme.sanane benim saçım de geç 

(6,420 puan) tarafından

bir kere kuafore falan gondermez zaten lafi bosanmak icin yeterli bile . iyi gitmeyen evlilik ayrinodalarda yatmak saygisizlik asagilama. bide oraya buraya gindermeme. bacim sen ayri odada yattigin adamdan niye izin alasinki. kim ki o yani. asker arkadasi gibi yasiyoruz zaten istiyorsan evde erkek kiyafetleri giyip dolanayim desen yeri. birkere heraeyden once kuafore bile gitmeye izin vermez zaten deyip sen ona o haddi verdikten sinra sana zaten asagilamanin dibini kabul ettirtmis sana sana da dogal gelmis normal gelmis kabullenmissn .? eski postlarini bilmiyorum ama esinin yaptigi hersey sana normal ve dogal gerekiyorsa zaten kapi onu paspasi ile ayni konumda gibi olmussin esin icin. cok ozur dilerim bunu dedigim icin ama asam seni ayaklarin altinda eziyor sende normal karsiliyorsan. allah kurtarsi. bence kadin siginma evinde yasamak bile daha iyidir bu adamla yasamaktan gereksiz yere onrunu heba ediyoraun

-Reklam-
+1 oy
(417 puan) tarafından

O kim ya pardon amacı ne be tövbe 

+1 oy
(447 puan) tarafından

Öylesine takılmıştır belki ya boş konuşur ya bazen insanlar her lafa fazla anlam yüklemeye altından bı şeyler aramaya gerek yok hasta olursunuz böyle yaparak

(8,456 puan) tarafından

Dicek bişey bulamıyorum canım önceki postlarınada bakdım. Allah yardımcın olsun keşke cocuğu hiç düşünmeseydin yasadığın şeyler çok zor. 

(447 puan) tarafından

Canım eski postlarina baktım ve şok gecirdim berbat bir evliliğin içindesin eşin düpedüz hasta narsist psikop.at yani kaç kurtul diycem de aileninde ondan kalır yanı yok belli ki keşke hiç çocuk yapmasaydin 😔 anası başında paralansin lütfen kendini ezdirme yedirme onlara bu son cocuklukla simariklikla alakalı bir durum değil adam hasta yani tedavi edilmesi gerek

(25 puan) tarafından

Kpss hazirlaniyordum doğum kontrol hapini bir gün unuttum sadece bi gün sonra hamile olduğumu öğrendim hemde 1 aylık ve o süreçte o haplari kullandım bilmeden doktor düşebilir dedi ama düşmedi 

(447 puan) tarafından

Allah vermiş vardır bildiği Allah yardımcın olsun bir çıkış yolu versin insallah

(8,456 puan) tarafından

1 gün içmedin diyemi acaba düzensizmi kullandınız ben 1 yıldır kullanıyorumda sasırdım yani öyle bişey olmasına benimde unuttuğum oluyor da böyle diyince korktum bende. Neyse senin hakkında hayırlısı böyleymiş anlasılan. 

+1 oy
(69 puan) tarafından

Hayrola saçı kısa birini mi beğenmiş sana da dayatıyor asla biri istiyor diye saçını kestirme 

+1 oy
(128 puan) tarafından

Yemekte kıl filan mı cikti?

(288 puan) tarafından

Benmde aklıma gelen bu oldu

(25 puan) tarafından

Hayir hiç öyle bişey yaşamadık 

+1 oy
(772 puan) tarafından

Bence hiç önemseme. Kapalı da olsan sıfıra vurulmaz ruhsal olarak iyi gelmez. 

+1 oy
(78 puan) tarafından

Sencede bundan ziyade daha sorun teşkil eden birşey yok mu mesela yazmışsın cevaplarda neden ayrı yatıyorsun diye konusmalisin eşinle

(78 puan) tarafından

Evlendiğin günden beri mi öyle ayrı yatıyor. İlk zamanlar benimde eşim birkaç kez yatağı ayırdı sırf tartıstik diye en sonunda kıyameti kopardım şimdi kovsam bile gitmiyor. Çocuğunuz var mı neden mecbur hissediyorsunuz bu evliliğe kendinizi

(25 puan) tarafından

Evlendik 3. Gün gitti ben ne kıyametler kopardım bilseniz sülaleler karşıtti kaynanam babama kızının arkasında durma yarın dul adamlar kapını çalar bırakin gitsin evine dedi onlarda yolladı beni arkamda durmadi. Evet çocuğum var diycesiniz ki neden yaptın zaten anlasamiyormussun ayda bir geliyordu yanima bende ondan gizli korunuyordum ama yinede hamile kaldım ve evliliğim uzadi malesef 

(78 puan) tarafından

Yok öyle demem kimsenin de demeye hakkı yok hayat sizin hayatınız Allah dilemeseydi çocuğunuz olmazdı  benimde eşimle sorunlarım oldu korunmadim ama çocuğum olmadı mesela. Allahin dilemesi hrrşey. Siz hem çocuğunuz olduğu hem aileniz arkanızda değil diye böyle devam ediyorsunuz. Aslında bir terapistle gorusseniz iyi olurdu. Severek evlenmedi mi eşiniz yani neden böyle yapıyor veya özgür ruhlu tek başına uyumak isteyen biri mi çok tuhaf

(78 puan) tarafından

Rabbim yardımcın olsun diğer postlarini okudumda inanamadım acaba sahte hesap yalandan mi yazıyor bu kadar da olmaz dedim gerçi bende Geçmişte yaşadıklarımı anlatsam bana da kimse inanmaz bu kadarda olurmu denecek şeyler çünkü benimde. Allah seni tüm sıkıntılarından en kolay ve en hayırlı şekilde kurtarsın.

(25 puan) tarafından

Bazen gecmise bakınca ben bile diyorum ben neler yaşamışım böyle diye Amin çok teşekkür ederim 

+1 oy
(15,959 puan) tarafından

Çünkü yaşam enerjini elinden almak istiyor. Çünkü kendini sevmeni bile istemiyor. Hayata küsmeni, kendinden nefret etmeni istiyor. Sakın seni hayata küstürmesine izin verme. 

0 oy
(7,829 puan) tarafından

Emredersin önce sen sıfıra vur ense trasini görelim derdim . Değişik bir adam . Asla birinin lafı ile saçlarıma dokunmam kim olursa olsun . 

0 oy
(1,259 puan) tarafından

Erkeklerin genellikle uzun saç sevdası oluyor. Eşiniz gibi diyeni ilk defa duyuyorum. Aklıma gelen tek ihtimal, saçlarınızı sevmeniz ve güzel olmaları.. 

(69 puan) tarafından

Evet bak mantıklı onun için önemli olduğunu biliyor ve elinden almak istiyor tam narsist birinin kuracağı cümleden 

(25 puan) tarafından

Evet her erkek böyle sever kimse kel bi karısı olsun istemez en azından bilerek öyle yapmasıni istemez o yüzden tuhaf geldi bunu sormak istedim

(25 puan) tarafından

Eşim bi narsist aslında 

(69 puan) tarafından

Benim babam da öyle narsist ya ayrılacaksın ya da alışacak onu duymayacaksin .. senin mutlu olduğun ne varsa elinden almak için ugrasacaktir ..

(1,259 puan) tarafından

Eğer ciddi olarak bunu söylemişse o kadar kırıcı, o kadar hakaret içerir ki bu. Asla yapmayın, lütfen.. 

(25 puan) tarafından
+1

Benim mutlu olduğum ne varsa elimden alıyor gerçekten saçlarımı çok sevdigimii biliyor bu öylesine söylenmiş bisey olamazdi zaten. 

Teşekkür ederim şuan onun istediği hayati yaşadığımı daha iyi gördüm bu sözünle 

(69 puan) tarafından

Ablamla ben babamın yüzünden kaçarak evlendik sırf onun o baskısından kurtulmak için eşim iyi biri iyiki kacmisim 4 sene oldu yasadigimi farkettim insan yerine konuldum çok mutluyum inşallah sende kendi yolunu çizer onu birdaha görmezsin.

(25 puan) tarafından

İnşallah 

0 oy
(19,031 puan) tarafından

Ay ne münasebet.

0 oy
(4,991 puan) tarafından

Saçmalamış boş konuşmuş konuşmak için konuşmuş kel görmek istiyorsa kendi saçını sıfıra vursun 

0 oy
(307 puan) tarafından

Bence eşin sana psikolojik baskı yapıyor yapıyor ki sende kendini sal onun dediği gibi saçını sıfıra vur bakımsız ol oda ayrılmaya bahane arasın yani bn öyle düşünüyorum bence bir erkek asla karısına bunu demez 

(25 puan) tarafından

Ben doğum yaptım kilolarimla dalga gectii bana iğrenerek baktığını fark ettim ve zayifladim hemde  1 ayda şuan 60 kiloyum daha da vereceğim simdide kadin dediğin ele gelecek diyor. 

(307 puan) tarafından

Ne kdr memnuniyetsiz bir adam bununla ömür geçmez Rabb'im yardımcın olsun 

0 oy
(2,754 puan) tarafından

Çocuğunuz var mı 

(25 puan) tarafından

Var 1 yaşında kızım 

0 oy
(3,861 puan) tarafından

Bence takılma çokta anlam yükleme 

Boş tenekeden çok ses çıkar 

0 oy
(583 puan) tarafından

Eşin senin kapalı olmanı istemiyor anladığım kadarıyla 

(25 puan) tarafından

Hayır acilirsan boşarım seni demişti bi kere de böyle durduk yere benim acilmayacagimi da çok iyi biliyor 

(583 puan) tarafından

Üzüldüm senin adına. Eşin seni seviyor mu ?

(25 puan) tarafından

Hayır o annesinden başka kimseyi sevmez 

önce (583 puan) tarafından

Anne kuzusu zor. Çocuğunuz var mı canm 

önce (25 puan) tarafından

Evet var

0 oy
(4,089 puan) tarafından

Canım önemli olan sen ve istemiyorsa istemesin senin kararin önemli kesme yani bırak konuşsun sende söyle bana karışmaya ne hakkın var 

0 oy
(1,857 puan) tarafından

Sizi demoralize etmeye çalışıyor tam narsist bir adamın yapacagi bir şey. Aslında aklıma başka şeyler de geliyor ama linclenirim diye yazamıyorum 

(429 puan) tarafından

Aynı şeyi düşündük bence ya ilk o geldi aklima

(25 puan) tarafından

Yazar mısınız lütfen ne geldi aklınıza ben duygusal yaklastigim için bunu burda sordum eşim tam bi narsist örneğin aynaya bakip ben çok yakisikliyim benimle evlendigin için sukretmelisin der hem.  Aslında çok yakışıklı biri de değil

(1,857 puan) tarafından

Diğer sorularınızı okudum eşiniz odaları ayirmis sadece cinsel ihtiyacını karşılamak için geliyormuş görücü usulü evlendirilmissiniz acaba kadınlardan hoslanmiyor olabilir mi sizi de saçlarınızı kazıtarak erkeğe mi benzetmeye calisiyor? 

önce (25 puan) tarafından

Hayır bazen kadınlara baktığını fark ediyorum kesfette fln ama kabul etmiyor birden önüme çıktı diyor 

0 oy
(7,453 puan) tarafından

Kendini çok sev ve asla böyle birşeye kalkışma 

0 oy
(429 puan) tarafından

Cok sumartmissin sen onu agzima cok iyi bi laf geldi de mubarek gunler gunaha girmek istemiyorum 

(25 puan) tarafından

Annesi simarmis canım ben değil annesi gibi olmami istiyor sırf bu yüzdende mesela mandalinayi soymadan önüne götürdüğüm de yemezdi küserdi önceden 

(429 puan) tarafından

Yemesin 😄 keyfi bilir yani kusura bakmasin da biz kocamarimizin esleriyiz hanimlariyiz anneleri degiliz tamam ben mesela esime hizmet etmeyi cok severim sevabi da buyuktur ama mandalinayi onune soymadan getirince kusme hakki yok kusura bakmasin kocalarimiz bebeklerimiz degil pispislayamayiz 

(25 puan) tarafından

Bor defasında da ayva dilimledim iki tabak hazirladim o koltukta uzaniyordum ben masadaydim Sonra kızım ağladı kucağıma geldi bende onu emziriyordum tabağı uzat dedi bende çocuk kucagimda gormuyormusun kalk al dogramis koymuşum işte dedim sen vermezsen yemem dedi vermedim yemedi yani bunlar her evlilikte olan şeyler mi en azından bu verdigim örnek normal mi ben mi çok tepki gösteriyorum diye bazen kendimi sorguluyorum 

(429 puan) tarafından

Bacim sende de var anasinin evinde oyle gormus senden de aynisini bekliyo brnimki de oyle sabah gozunu acmadan ne pisirdin derdi kahvalti 10 dkya hazir desen 10 dk mi derdi ses tonu 10 saat der gibi dusun anasi oyle yapmis cunku bir yaptim iki yaptim baktim bu beni anasi saniyo cocuk agliyo durmuyo su isim var bu isim var dedim alisti simdi kalmadi o hali yrmiyo mu yemesin bosver 

(25 puan) tarafından

Bosverdim zaten bazen akşam yemek bile yapmıyorum zaten kızım çok huysuz oda fırsat vermiyo gidip annesine şikayet edip duruyo hiç umursamıyorum bende 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 179 göst.
0 oy
12 cevap 547 göst.
31 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 219 göst.
28 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Civcivim (1,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 176 göst.

413,164 soru