+1 oy
843 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (25 puan) tarafından

Kızlar eşim ben ve kız kardeşim geçen gün birlikte yemek yiyordum durduk yere eşim dönüp bana sacini sıfıra vur dedi. Evliligimiz iyi gitmiyor daha öncede yazdim burdan ayrı odalarda yatiyoruz faln. Son zamanda bana çok kötü davranip sürekli aşağılıyor. Hani bi iletisimimiz bile yok yani durduk yere böyle dedi kardeşim enişte şaka mı yapiyosun ablam daha 27 yaşında 80 yaşındaki kadinlar bile yapmiyor artik bunu dedi bende neden böyle bisey söyledin şimdi dedim sen kapalisin napacaksin saçı dedi. 

Ben saçlarımı çok seviyorum öyle bakım yapmam kuaför falan göndermez zaten evde 2 ayda bir falan duzlestiririm uğraşmam yani dalgali güçlü güzel yani saçlarım neden derki bi erkek bunu 

27 Cevaplar

0 oy
(892 puan) tarafından

Allahını seversen gece uyurken onun saçları kazı.

Tövbe estağfurullah ya bu erkekler mallasti iyice 

-Reklam-
0 oy
(86 puan) tarafından

Sana şöyle soyleyeyim annem 57 yaşında 60 yakın kanser oldu  kemoterapi görüyor saçları döküldü haliyle neyse dışarda bone takıyor kapalı geziyor  evde  yaşlı bile olsa kadın güzel görmek istiyor kendini peruk aldık ,peruk ile dolaşıyor 60 yaşına yakın kadın bile saçsız durmuyor  evin içinde ,sen bu genç yaşında birde bir zorunluluk sağlık problemlemi yokken niye kazitacaksin saçını ,65 yaşındaki babam bile annemi saçlı gormek istiyor peruk takıyor kadın o yüzden , bu genc yaşında hiç anlam veremedim eşinin sözüne ,işin kapalı olup olmamakla da ilgisi yok kadınsın sonuçta insan kendini güzel görmek ister eşinde güzel görmek istemesi gerekmez mi , erkek gibi niye kazitacaksin asker arkadaşı değilsin sonuçta eşisin 

(25 puan) tarafından

Bende böyle düşündüm o yüzden yanıtı burda arıyorum kendisi asla soylemez çünkü. Rabbim annenize şifa versin bu arada.

0 oy
(292 puan) tarafından

Hayir ya sakın öyle bsey yapma lütfen sıfıra vurmak nedir saçmalık ya önce kendine baksın ne kadar ayıp ya sevgi saygı sadakat kalmamış artık kendini ezdrme yemek de sofrada saçın düştü diyelim  kıl çıktı bunun icnde kesilmez abartmayın zorbalık resmen Allah yardımcın olsun bacım 

(25 puan) tarafından

Kesmiycem asla yapmam bunu kıl falann çıkmadı çıksa söyler beni rezil eder yani durduk yere istedi bunu benden

(292 puan) tarafından

Nedeninide deseydi bari   kapalisin zaten görünmüyor ne demek yahu az mantık valla Allah akıl fikir versin eşine canım 

0 oy
(179 puan) tarafından

Bacım senin kocan normal bir insan değil ki postlarını görüyorum hep senin o adamın laflarını takma sen kıskanmıştır o bu arada sen ne mezunusun

önce (25 puan) tarafından

Siyaset Bilimi ve kamu yönetimi 

önce (179 puan) tarafından

Hiç iş imkanı yok mu ya 

önce (25 puan) tarafından

Alan sınavına calisabilirsem var tabi torpilde çok dönüyor ama iyi bi puan alsam atanabilirim fakat kızımdan hiç zaman ayıramıyorum 

önce (179 puan) tarafından

Anladım Allah yardımcın olsun bacım 

0 oy
(1,940 puan) tarafından

Amacı senin canını sıkmak.. kardeşin de annene yetiştirsin onlar da sizin mutsuz olduğunuzu bilsin istiyor belki..

0 oy
(382 puan) tarafından

Boş konuşuyor ya Böyle denir mi Allah aşkına geçen kayınvalide min orda bı muhabbet çıktı konusuyoruz eşime dedim saçımı seviyorum ama sıfıra vurmak istiyorum hem Saçım çıkar gürleşir dedim Oda dedi sakın saçın çok güzel Uzun hem boya yaptın dedi bende ne tepkisi vercek diye söyledim ki eşimi cevabını bekliyordum eğer deseydi Vur gitsin diye bı ensesine tokatı yapıştiracaktim 🤔🙃

0 oy
(5,109 puan) tarafından

Büyük ihtimalle senden etkilenmeye başladı ama bunu gururuna yediremiyor. Sen çirkin olursan etkilenmeyecegini düşünüyor. 

Sen de tam tersini yap,giyin süslen ama pas verme bütün dişiliğini kullanıp intikamını al. 

Mesela fatih reşit civelekoglu nun videolarını izle,ya da Buket kuzay.

Kocanı öyle biçare görünce senin de hoşuna gidecek,gör bak. 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 180 göst.
0 oy
12 cevap 551 göst.
31 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 235 göst.
28 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Civcivim (1,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 176 göst.

413,191 soru