+3 oy
1,108 göst.
önce Diğer kategorisinde (169 puan) tarafından

Eşim birkaç ay önce bir kavgada bacağıma vurmuştu, normalde çok sakin çok az sinirlenen bir adamdı ama ilk kez onu öyle gördüm. Sonrasında ise bugün çok büyük bir kavga ettik, başta o suçluydu o kadar o kadar sinirlendim ki ona sinirden onu sevmediğimi, hala eski sevgilimi sevdiğimi söyledim ama gerçek olmadığını sinirle söylendiğini biliyor o eminim yani. Beni kıyafetimden tuttu hırpaladı biraz, sonra eline sopa gibi bir şey aldı seni ölldürürüm dedi, işte bende sakin olması gerektiğini sinirden söylediğimi söyledim bu hususta haksız olduğumun farkındayım ama gelecekte bunu yapanın daha da şiddette gitmesinden ileriye gitmesinden korkuyorum ne yapmalıyım kendim de haksız olduğumu kabul ediyorum 

66 Cevaplar

+4 oy
önce (6,961 puan) tarafından

Bundan sonra o adama kedi olsan fayda etmez. Anladığım kadarıyla adamı seni dövmesi için dilinle zorluyosun.

Sakin erkekleri genelde kadınlar bu hale getiriyor. Bazen ağzına da etsem sakinliğini korusun diyorsunuz peki siz neden hiç sakin kalamıyosunuz.

-Reklam-
+4 oy
önce (7,970 puan) tarafından

Büyük ayıp etmişsin. Sanırım eşim bana bunu söylese baya vururdum insanın gururunu inciten bir laf. Asla aklımdan çıkmazdı. Büyük bir yıkım. Bence bu lafın geri görüşü bile yok. En doğru laftlar kavgada söylenir.

+3 oy
önce (1,878 puan) tarafından

Arının kovanına çomağı sokmuşsun, sonra vay efendim arı beni niye soktu, sinir anında değil erkeğe , kadınada eski sevgilimi seviyorum desen cinnet geçirir, hakliyken agzindan çıkan laf yüzünden haksız duruma düştün , cinnet gelince çekip vuranlar var, önünü sonunu düşünmeden böyle bıçak sırtı konulara girme canım, bir musibet bin nasihatten iyidir, bu sana ders olsun 😐

önce (3,816 puan) tarafından
+3

Valla ben eşime böyle bisey desem evden atar beni 

Eşim bana böyle bisey dese bende evden atarım onu 

Ne demek eskileri karıştırmak 

Sinirle soylense bile böyle biseyin affi olmaz benim içinde onun içinde 

+3 oy
önce (6,124 puan) tarafından

Hangi akla hizmet eski sevgili lafını ağzına aldin  dua et komalık etmemiş boşanma sebebi resmen bence sinirine hakim ol dilin kemiği yok çok kötü bir şey eski sevgilini anmak namus kavramı diye birsey var suçlusun 

+3 oy
önce (1,014 puan) tarafından

Tamam hadi bı hata ettin cahillik yaptın sevmiyorum dedin eski sevgiliden bahsetmek hangi mantığa sığar eşim bana bunu söylese ömür boyu onu affetmezdim o an çok kötü şeyler olurdu sen bundan sonra yüzüne bakarsa şükret hiç kimse sakın kalmaz bu kelimeye. Herkesin Sabri'nin bı sınırı.

+3 oy
önce (374 puan) tarafından

Asla doğru birşey değil eşinin yaptığı amaaaaa eşim bana bunu söylese ben kadın halimle cinnet geçirir saldırırdım eşime. Söylediğiniz şey normal birşey değil dünyanın en sakin insanını bile çıldırtıp kendini kaybettirecek bir cümle. Bundan sonra da sağlıklı bir ilişkinizin olmasını bekleme bence ufacık birşey de kavga edip konuyu buraya getirecek çünkü ki bu konuda bence haklı.

+3 oy
önce (3,877 puan) tarafından

Konu ne olursa olsun bu kadar büyük kavgalar yapılmaması lazım hem çocuk varsa onun sağlığı için hemde binada gürültü kirliliği için, herseyin de bi adabı var eski sevgiliyi karıştırdın sence bunun sinirle söylendiği umrunda mı unutmayıp o an aklından geçirdin şimdi de eşin unutmayacak. Sanki zafer kazanılıyo ufak tartış sonra bi süre konusma tamam ya sonunda barışacaksanız biye bu kadar abartı 

+3 oy
önce (1,035 puan) tarafından

Eşinin yaptığını savunmuyorum ama sende tahrik etmişsin kavga da bile soylenmicek bazı şeyler vardır yaaa senin ki.o hesap olmus

+2 oy
önce (13,455 puan) tarafından

Boğaz kırk boğum kırkında da mı ne diyorum ben diye takılmadı o laflar. Eşin suçlu evet ama sen bin kez daha suçlusun.

+2 oy
önce (437 puan) tarafından

Ben eşinin yerinde olsaydım seni dovmustm vallahi billahi ben bile sinirlendim ne demek eski sevgilimi seviyorum diye eşin sana dese bende senden bikmisim,sende. Nefret edyrm eski sevgilimi seviyorum dese emin ol ki cinnet geçirirsin komalık ederiz biz kadınlar ama sen eşine böyle birşey soylemisin kocan boşanma davası açma gider belki pazartesi günü çünkü ne unutulur nede eski hayatınıza hiç birşey olmamış gibi devam edilmz ki dk başı aklına gelir insanın şimdi durum ne durumda konusyrmsnz yani 

önce (18,924 puan) tarafından
+1

Şahsen bana dense topla eşyalarını ona git seni evimde istemiyorum derim 

önce (888 puan) tarafından
+1

Ay ne demek dövmüştüm ya. Bunu nasıl meşrulaştırabilirsiniz anlamıyorum ben. Dayakla yetişen, dayakla yetiştiren, bundan başka çözüm yolu bilmeyen insanların düşüncesi bu. Bu kadar olmayın. Bu kadar düşmeyin ya

önce (752 puan) tarafından

@Nature Daphne Kadın eşine söylediği sözle yeterince kendini düşürmüş zaten. Ayrıca sinirle söylenen sözlerin çoğu da gerçeklerdir, insanın aklindakilerdir. İstediği kadar sinirle söyledim desin. Bunu duyan erkek cinnet bile geçirip herşeyi yapabilir bence. 

Ha normal yani. Allah aşkına saçmalamayın.  tecavüz etmiş çünkü minik etek giymiş, vurmuş çünkü aldatılmış, eziyet etmiş çünkü vs vs. Söylediğinizin bundan bir farkı yok. Kadının söylediği çok güzel demiyorum ama hiçbirşey ama hiçbirşey karşındaki insana zarar vermesine gerekçe oluşturamaz.  Ya size basit geliyoe sanırım ama BU BİR SUÇ. Suç yani cezası var. Şu erkek egosunu şöyle şişirip durmayın. Burada zibilyon tane aldatılan kadın var, hiçbiri çekip kocasını vurmadıysa  erkek de bir b.ok yapamaz!!!

Burda kimseye erkeğe hak vermiyor. Ama cinnet geçirip yapabilir farkında da olmayabilir insan bir hareket yaparken sonuçlarının ne olacağını düşünmesi gerekir. Bir şey yapıyorsanız eğer karşıdaki insanın sinir krizi gecirebilecegini hesap etmeniz gerekir. Hakkı olmayabilir, siz haklı da olabilirsiniz ama insan bir şey yaparken sonucunu düşünmek zorunda. "Ay ben onu dedim diye öldürmek zorunda mı?" Demiceksin o zaman sen de her ihtimali düşünmek zorundasın kendi sağlığın açısından. Karşındaki psikolat da olabilir, cinnet geçirmiş de olabilir, sapık da olabilir. Ben gecenin bir vakti sokakta yarı çıplak dolaşiyorsam karşımdan sapık çıkma ihtimalini de düşünmek zorundayım. Herkes sadece hakkı olanı yapacak diye birşey yok maalesef. Siz de tedbirli olmak zorundasınız 

+2 oy
önce (2,504 puan) tarafından

Sen şuan gelecekte ki şiddeti düşünüyorsun eşinde seninle geleceği var mı yokmu diye düşünüyordur 😒 

+2 oy

Çocuk yoksa derhal boşan. Hiç bekleme. İnan sizden olmaz. Çocuksunuz muhtemelen daha. Kocan da seni dövmeye giderek de dozunu arttırmaya devam edecek. Acı gerçekler malesef 

+2 oy
önce (280 puan) tarafından

Bir erkeğe bu söylenir mi Allah için biraz akıl 

+2 oy
önce (105 puan) tarafından

Adamın güvenini yerle bir etmişsin. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Sen bunu bı anlık dedin ama ilerde tartışmalarda yüzüne vura vura derse şaşırma. İyi bir özür dilemen gerek. Eşiminden böyle bişe duymaktansa benim değil herkese geçerli ölmek daha iyi gibi. Küfür hakaretten daha yıkıcı ağır olmuş. Ciddiyetini var sen hesap et.

+2 oy
önce (775 puan) tarafından

Allah aşkına kavgada eski sevgilin nasıl aklına geldi. Sevmiyorum desen neyse de eski sevgili ne ya

+2 oy
önce (1,029 puan) tarafından

Kim kabul eder bu lafi? Cidden kendiniz normal misiniz ki adamların yaptığını sorguluyorsunuz? Kocanda eski sevgilisini özlediğini söylese sen napardin ah canım kocam ben ararım onu gelir seni teselli eder mi diyeceksin? Evliliğinizin içine etmişsiniz tebrik ederim artık huzur beklemeyin

+2 oy
önce (1,921 puan) tarafından

Eski sevgili ne alaka nasıl aklına geldi kavga anında demek ki hala aklında bence söylediğin şey doğru... 

önce (207 puan) tarafından

Bende bunu düşündüm

+1 oy

Ödül mü vermesi gerekiyordu? 

+1 oy
önce (400 puan) tarafından

K.bkma ama kendi elinle eşinin sana şiddet uygulamasına sebep olmuşsun kim olsa delirir yok sinirden söyledim gerçek değil vs. Çok saçma bir ergence davranış eşin yanlış diyemem ama adam delirmiş 

+1 oy
önce (430 puan) tarafından

Bence senin eski sevgiline karşı içinde birşeyler bitmemiş ki daha evlilikte bile onu seviyorum diyebiliyosun yalanda olsa her şakanın altında bir gerçek vardır eşin sana aynısını dese sen tutar boşarsın biraz öfkeylede olsa herşeyi düşünerek hareket etmek ve konuşmak gerek ilerde en ufak tartışmada karşına çıkar bu dedigin kelime 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 589 göst.
20 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,072 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 508 göst.
0 oy
2 cevap 77 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nidamsenam (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 991 göst.
30 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,736 soru

12,426,847 cevap

45,527 kullanıcı

Kategoriler