Kusura bakmayın ne eşinizi ne sizi haklı yanınız yok burda. Sinirlenebilirsiniz, öç almak isteyebilirsiniz ama gurura dokunacak cümleler ve davranışlar kimsenin haddine değil. Neden eski sevgilinizi araya sokuyorsunuz seviyorum ediyorum diyorsunuz ki bu gurur ve güven zedeleyici bi hareket malesef. Seni sevmiyorum diyip küsüp bi süre sonra özür dilerim canını actmak istedim aşkım dersin geçer gider ama eski sevgilimi seviyorum demek Kusura bakmayın karşınızda el kadar cocuk yok artık bi eşiniz var evet dediniz masaya oturup onunla . Önce empati yapın eşiniz deseydi bunu size ne düşünürsünüz?
Ben olsam fittir8rim acaba her anlamda onu mu düşünüyor cinsel olarak da aklında o mu var derim ben sadece öylesine bi evlilik miyim derim . Yarabandi gibi hissederim ki zaman sonra yarabandi bile dayanamaz düşer.
Yapmayın Allaha aşkına öfkeniz boyutu ne olursa olsun demeyin şöyle şeyler erkek / kadın gururu diye bisey var . Böyle yaparak kafasına dannk ettiremezsnz hicbiseyi öfke kin nefret intikam sonu aldatmaya kadar gider ve ayrılık. Önce üslup önemli.
Kavga edin bağırın da sevmiyorum da diyin ama sevmiyorum dedikten sonra dönünce öncesinde nasıl sevmiyorum dediğinize bakarak Kusura bakma deme hakkını kendinizde hak görün.
Kusura bakmayın biraz ağır oldu ama gerçekler bu .
Evlilik çok önemli bi mertebe . Bende eşimle kavga ederim sevmiyorum deriz defol git deriz bitsin madem de deriz ama amc kendine gel demektir . Bizamandan bizamana olsun eşim eski sevgilimi senden daha diye başlayan bi cümle kurmamistir yada ben asla demem bisey ya siyahtır ya beyaz grisi olmaz doğal olarak eskisi de olamaz. Eşiniz öncesinde size vurdu mu doğru değil tabiki ama intikamı bu yönde olmamalı diye düşünüyorum çünkü hepimiz yetişkin insanlarız neticede.