+3 oy
1,108 göst.
önce Diğer kategorisinde (169 puan) tarafından

Eşim birkaç ay önce bir kavgada bacağıma vurmuştu, normalde çok sakin çok az sinirlenen bir adamdı ama ilk kez onu öyle gördüm. Sonrasında ise bugün çok büyük bir kavga ettik, başta o suçluydu o kadar o kadar sinirlendim ki ona sinirden onu sevmediğimi, hala eski sevgilimi sevdiğimi söyledim ama gerçek olmadığını sinirle söylendiğini biliyor o eminim yani. Beni kıyafetimden tuttu hırpaladı biraz, sonra eline sopa gibi bir şey aldı seni ölldürürüm dedi, işte bende sakin olması gerektiğini sinirden söylediğimi söyledim bu hususta haksız olduğumun farkındayım ama gelecekte bunu yapanın daha da şiddette gitmesinden ileriye gitmesinden korkuyorum ne yapmalıyım kendim de haksız olduğumu kabul ediyorum 

66 Cevaplar

+1 oy
önce (3,546 puan) tarafından

Tebrikler evliliğinizin geri kalanını şüphe içinde geçirecek eşin. Eşini şiddette meyil eden sensin. Şiddeti savunmuyorum ama eşine hak verdim 👍

-Reklam-
+1 oy
önce (962 puan) tarafından

Eşini savunmuyorum kesinlikle ama ben eşin olsam bundan sonra sana tavrım aynı sekilde olmaz ve seni yatağıma bile almam ..bir kadın olarak diyorum eğer eşim bana böyle birşey demiş olsaydı kesinllikle biterdi ve onu çok sevdiği eski sevgilisinin yanına gönderirdim .

+1 oy
önce (5,671 puan) tarafından

Kusura bakma sen kendin kaşınmissin eşinin gözünde artık güvensiz hala gelmişsindir bu evliliği bitirende sen olursun eşinden birşey bekleme bu saatten sonra

0 oy
önce (52,127 puan) tarafından

tamam siddete karsiyiz da sende haketmissin

0 oy
önce (135,951 puan) tarafından

bunu bana esim.soylese onu zehirler öldürrüm net yasatmam 

0 oy
önce (13 puan) tarafından

Adama çok ağır konuşmuçsun bu bir erkek için kabuledilebilir deyil

0 oy
önce (7,397 puan) tarafından

Adamı delirten sensin kocam bunları bana dese bende onu tartaklarım bir kendine gelsin diye 

0 oy
önce (1,408 puan) tarafından

İşte delirtip delirtip sonra deli bu demenin âlemi yok. Benim kocam bana aynısını söylese yapılacak şey belli. Kusura bakmayın ama böyle birşey duysam bende üstüne saldiririm. Sağlıklı olmayan bir ilişki surduruyorsunuz 

0 oy
önce (639 puan) tarafından

Eşimin birçok şeyini affedebilirim ama bana böyle bir şey söylese daha fazla evli kalamam. Yaptığının savunulacak tarafı yok bunu kimse kaldıramaz

0 oy
önce (1,203 puan) tarafından

O zaman senjn eşinde sinirle bunu söyleyen insan gercektede yapar diye düşünmeli  bu tarz bir şeyi söylemem aklında olduğunu gösterir 

0 oy
önce (3,385 puan) tarafından

Sinirliyken herşey serbest herşey mübah tır die bişey mi var

Sinirliyken söyledim oda biliyor diyosun bide .. ben olsam asla kabul etmem bunu kendini kapı önünde bulur. Erkekleri delirtiyor bazı kadınlar sonra kadına şiddete hayır diolar. Napsın o anda madalyamı taksın sana . 

0 oy
önce (1,102 puan) tarafından

Yani bu söylenecek lafmi o sinirle herşey yapabilirdi y

0 oy
önce (376 puan) tarafından

Valla bacım bunu ben eşime desem şuan bu postu atamazdim  o senin eşin ve erkek her nakadar olursa olsun namus bu yani şakaya gelmez sakin  bile kalmış sana diyim

önce (761 puan) tarafından

Şuan eşi mahkemeye başvursa eşim hala eski sevgilisini seviyor diye boşanma talebinde bulunsa niyet ne olursa olsun muhtemelen adalet es tarafından işleyebilir bu da Allah korusun kötü bi ihtimal .

0 oy
önce (2,828 puan) tarafından

Eşinizin yaptığı yanliş ama sizinki de iğrenç. Kocama bunu söylesem o dakika boşar beni ki bence haklı da olur boşamakta. Kavga ederken bile mantıklı kavga etmek lazım. O sinirle 3 kere boş ol dese nikahınız biter ve dini nikanın geri dönüşü aşırı zor. Bence bir araştırın öğrenin

0 oy
önce (761 puan) tarafından

Kusura bakmayın ne eşinizi ne sizi haklı yanınız yok burda.  Sinirlenebilirsiniz, öç almak isteyebilirsiniz ama gurura dokunacak cümleler ve davranışlar kimsenin haddine değil.  Neden eski sevgilinizi araya sokuyorsunuz seviyorum ediyorum diyorsunuz ki bu gurur ve güven zedeleyici bi hareket malesef. Seni sevmiyorum diyip küsüp bi süre sonra özür dilerim canını actmak istedim aşkım dersin geçer gider ama eski sevgilimi seviyorum demek Kusura bakmayın karşınızda el kadar cocuk yok artık bi eşiniz var evet dediniz masaya oturup onunla . Önce empati yapın eşiniz deseydi bunu size ne düşünürsünüz? 

Ben olsam fittir8rim acaba her anlamda onu mu düşünüyor cinsel olarak da aklında o mu var derim ben sadece öylesine bi evlilik miyim derim . Yarabandi gibi hissederim ki zaman sonra yarabandi bile dayanamaz düşer.  

Yapmayın Allaha aşkına öfkeniz boyutu ne olursa olsun demeyin şöyle şeyler erkek / kadın gururu diye bisey var . Böyle yaparak kafasına dannk ettiremezsnz hicbiseyi öfke kin nefret intikam sonu aldatmaya kadar gider ve ayrılık.  Önce üslup önemli.  

Kavga edin bağırın da sevmiyorum da diyin ama sevmiyorum dedikten sonra dönünce öncesinde nasıl sevmiyorum dediğinize bakarak Kusura bakma deme hakkını kendinizde hak görün.  

Kusura bakmayın biraz ağır oldu ama gerçekler bu . 

Evlilik çok önemli bi mertebe . Bende eşimle kavga ederim sevmiyorum deriz defol git deriz bitsin madem de deriz ama amc kendine gel demektir . Bizamandan bizamana olsun eşim eski sevgilimi senden daha diye başlayan bi cümle kurmamistir yada ben asla demem bisey ya siyahtır ya beyaz grisi olmaz doğal olarak eskisi de olamaz. Eşiniz öncesinde size vurdu mu doğru değil tabiki ama intikamı bu yönde olmamalı diye düşünüyorum çünkü hepimiz yetişkin insanlarız neticede. 

0 oy
önce (2,604 puan) tarafından

O dediğin şeyi hiç bir zaman unutmayacak hep aklına gelecek ve eviniz için gün be gün huzursuzluk ile geçecek insan sinirlenince içinden geçeni dermiş baya baya içinden geçeni söylemişsin sende ne diyim ki 

0 oy
önce (339 puan) tarafından

Haketmissin canım.resmen atesi alevlendirmissin

0 oy
önce (2,298 puan) tarafından

Eşim gelecekte beni döver diye korkuyorsun. Sence eşin de daha büyük tartışmada ben eski sevgilimle birlikte oldum o daha iyiydi falan dersin diye düşünüyor olmasın. Şimdi bu kavga da onu seviyorum diyen bir kadın ilerde daha büyük büyük kavgalarda neler der kimbilir diye düşünüyordur buna emin ol. Sinirle söylenecek şeyler değil bunlar. Şiddete ne olursa olsun karşıyım ama sen de kocanın erkeklik onurunu gururunu ayaklar altına alıyorsun dikkat et. Böyle şeylerin sonu hiç iyi bitmez. Herkesin otokontrolu üst düzeyde olmaz. 

0 oy
önce (1,044 puan) tarafından

Asla asla şiddeti savunmuyorum. Ben eşinizin yerinde olsam sizi direkt kapının önüne koyardım. Böyle şeyin şakası yapılmaz. Yarın da sinirlenince yattım mı diyeceksiniz. Bence tam birbirinize göresiniz. O sinirlenince tartaklıyor siz kalben de olsa aldattığınızı söylüyorsunuz. Bence yarın öbür gün ne yapar diye değil de, önce durumu nasıl toparlarım diye düşünün. Önce siz öfkenize hakim olun ki, ondan da böyle birşey bekleyebilin. Linç gibi oldu, ama değil. Eşinizin gönlünü almaya bakın derim, tabi seviyorsanız. 

0 oy
önce (5,823 puan) tarafından

Adamın sana hiç bir güveni kalmadı bundan sonra insan bunu hangi mantık akıla söyler ki 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 589 göst.
20 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,072 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 508 göst.
0 oy
2 cevap 77 göst.
9 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nidamsenam (618 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 991 göst.
30 Kasım 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,736 soru

12,426,846 cevap

45,527 kullanıcı

Kategoriler