0 oy
223 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (89 puan) tarafından

Arkadaşlar çok zor durumdayım ne olur bana yardım edin bana destek olun ne olur 5 yaşında oğlum var eşimle tartıştı bir sene önce dükkanına gitti mi tane bayan vardı iş yapıyordu da o ara eşimle aram kötüydü ben de kadını aradım beni çok normal bir şekilde konuştu kalk kapı eşime söylemiş bir seneden sonra esime söylemiş eşim beni aramış diye eşimle tartıştık beni evden kovdu oğlumla beraber şimdi abimlerdeyim ne olurum ne yapacağım bilmiyorum ailem çocuğunu ver diyor ben oğlumdan olmam oğlum ağlıyor anne beni bırakma diyor ne yapacağım Allah rızası için bana yardım edin

3 Cevaplar

0 oy
(5,426 puan) tarafından

Sakin ol canım sakın bırakym deme çocugunu. Eşin normalde iyi bı ınsansa idare eder durumdayse bekle sakinleşsin özür dilersin. Değilse de mecbur kabullenıcek aiken ne yaocaksım sokakta yatcak halın yok kaynanan kaynbaban varsa onları ara

(89 puan) tarafından

Deli olcam artık düşünmekten oğlumu sende. Alcam diyor 

(4,587 puan) tarafından

5 yaşındaki çocuğu nasıl almayı düşünüyor acaba 

(89 puan) tarafından

Ana okuluna vercem ben  bakacam diyo 

(4,587 puan) tarafından

Devlette veriyordu hemen 

Bi çocuğa en iyi annesi bakar valla 

Baba fasa fiso

-Reklam-
0 oy
(89 puan) tarafından

Yardım duaaaas

0 oy
(7,831 puan) tarafından

sakin ol esinde sakinlessin bi konusur senle zaten . kadinla ne kinustun onu anlat kadina sovdun hakarat mi ettin yani. kadin senle normal knustuysa arkadaslik ahbabplik edelim tanisalim diye aradim ne var ki bunda dersin. sinra kafamiz uyusmadi gorusmedik dersin yani. cicugunu birakma . hayir bu konu aileye varabilecek kadar huyuk konuda degilki ev icinde halledilirdi zaten  duzelirsiniz bir iki gune

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 413 göst.
6 Nisan 2025 Diğer kategorisinde ipek4161 (4,663 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 210 göst.
+3 oy
6 cevap 338 göst.
27 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Ceylan3804 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 263 göst.
27 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Gmzasya (411 puan) tarafından soruldu