Başıma gelene bakın sinirden elim titriyor odaya bır girdim bu halde 😢😢kullanmaya kıyamadığım bardaklarım hep paramparça
Kaza geliyorum demis zaten, o kadar bardağı tartamamis büyük ihtimalle cam raf. Geçmiş olsun.
Rabbim beterinden korusun gelen mala gelsin nazardanda oluyo bu tür seyler
Böyle diyince aklıma annemin 25 senelik gumuslugu geldi içi dolu dolu 🥺 korkmadım değil
Allah korusun canım olacağı varmış benim yoksa inan kırılacak gibi değildi eminim çünkü
Elbet bi sebepten kırıldı sen gene bi sadaka ver ne olur ne olmaz
Vericem nasipse canım Allah razı olsun
Aaaa neden çocuklar top faln mi vurda acaba
Cook geçmiş olsun bişey olmaz cana zarar gelmesin mal geri gelir
Yok canım çocuk işi değil kapıyı kitliyodum zaten havluyu koymak için girdim bu halde gördüm
Kim yapmış kız çocuk mu
Yok canım çocuk işi değil
Ee kim yapmış
Cam kırılmış nasıl olduysa bende çok şaşkınım
Hee anladım canım. Yani olur kenardan ufak bi yara aldıysa zamanla gitmiştir farketmemişsindir. Üstündekilerden ağır gelmiştir. Benim geçen konsolum düştü hemde ayağımın üstüne 😁
Sanada, çok geçmiş olsun canım aslında tüm bardaklar üstte degılde üstteki kırılınca alttaki lerle karışmış öyle agır değildi
Sakin ol canım size bir şey olmasın sıkma canını dikkat et bir yerin kesilmesin
Eşimde diyor nazar hep evde yapıyoruz yaa gelen mala gelsin tabi ama üzüldüm
Üzülünür tabi canım insanız. Ay annemgildekinde kitaplar var cam kalın ya hiç aklıma gelmezdi durduk yere kırılacağı ben de ona bir el atayım. Allah muhafaza çocuklar falan açarken bir şey olmasın
Bak canım bak gelen yine mala gelsin
Baci sinirlenme aksine şükür de.. biyerinize bişi klmasin .
Ufacık cam parçası girmişti ayağıma cikana kadar sakat etmişti beni resmen .
Gerilme şükür de
Çok şükür canım gelen mala gelsin
Şükür arttırır. Belayı arttırma olur bu. Hamd olsun dememiz lazım
Çok geçmiş olsun
Biliyorum aslında hamd olsun kafam gitti bır anda
Ne olmuş canım üst cam rafı mı düşmüş?
Üst cam kırılmış halbuki 8 senedir bu halde neyse artık gelen mala gelsin
Çok geçmiş olsun canım olacağı var mış sıkma canını mal yerine gelir yine .
Saol canım
Aklıma ilk gelen deprem mi oldu acaba çok geçmiş olsun cana geleceğine mâla gelsin
Deprem olsa gece hısserderdık elimi aradım dıyo ben gece ses duydum demek kırılma sesini duymuş benım kulağım kapalı yoksa bende duyardım
Bazen hissedilmiyor canım canını sıkmak istemem ama bazen alttan vurup geçiyor bende bazen hissetmiyorum bazen oluyor hissediyorum
Doğrudur canım gelen mala gelsin yinede buna hamd olsun
Aynn buna şükür
Çok geçmiş olsun canım ağırlık yapmıştır büyük ihtimalle çok fazla doldurmuşsun çünkü içini
Yok canım doldurmadım usttekı kırılınca alttakıyle karışmış öyle gözüküyo yoksa 8 senedir bu şekildeydi
Ayyy kötü olmuş o zaman ya
Olacağı varmış demek yine böyle kalsın cana gelmesin
İlk sinirlerim bozuldu ama geçti
Aaa cok gecmis olsun kuzum niye coluk cocuk isi mi
Yok canım çocuklar o odaya gırmez bile bende şaşkınım gece olmuş ben yenı gördüm
Nazar cikmis gülüm bosver dunya mali uzulme ya coluk cocuktan ciksaydi Allah korusun
Rabbim beterinden korusun canım ilk üzüldüm yalan değil öyle ucuz şeyler değildi kırılanlar gelen mala gelsin bunada hamd olsun 🤲
Haklisin canim mal canim yongasi da iste basina gelecek varmis canina gelecegine malina gelsin
Öyle canım öyle
Annemin iki defa cöktü o yuzden vitrinleri hic sevmem 90 larin ceyizini dusun birde kristal bardaklar falan simdi hic biri yok kalmadi hic birsey ben evlenirken almadim bile
Ben çok seviyodum bardaklarım da emsanındı kullanmaya kıyamıyodum severek almıştım 😞
Ben taşınırken kırılır dıye korkuyodum taşınmadan paramparça olmuşlar bunada hamd olsun
Cana gelcegine mala gelsin bosver üzme kendini
SSaol canım gelmiş geçmiş bu olsun beterinden korusun Rabbim 🤲
Amin canim o cam kısma tahtadan raf yaptır bence daha saglam olur canım
Kesinlikle öyle yaptırcam canım
Nazar çıkmış canım bunada şükür canınıza birşey olmasın
Eşimde öyle söyledi canım Rabbim beterinden korusun 🤲
Geçmiş olsun da burdan ne çıkarıyoruz kullanmaya kıymak lazım ben karşıyım zaten böyle duranlara
Günlük için ayrı bardaklarım var bunları kullanmazdım kalabalıkta çıkarırdım anca malesef doğru yapacak birşey yok gelen mala gelsin
Tabi canım gelene mala gelsin bir iki üzülüyoruz geçiyor cana gelmesin çocuklara felan düşmemiş Allah'tan
Hamd olsun canım gelmiş geçmiş bu olsun
Aynen öyle canım Rabbim daha iyilerini nasip eder
Giden bardaklar çok oranın kapağını açmaya endişe ederdim ben nasıl toplanacak diye snbxbxb
Geçmiş olsun bacım
İnan daha açamadım kapağını 😞
Eşim benı bekle dedi zaten kaynanama götürecekti oraya gıtcem
Nazar çıkmış geçmiş olsun bakara aç evde
Saol, canım acarım
Geçmiş olsun ben kırılan bardağa vs hiç üzülmüyorum cana geleceğine mala gelsin
Elini ayağını titretecek bi durum yok
Görünce şaşırıp telaşlanmış olabilir herkes aynı değil titreyebilir canım ne var bunda:) ben direkt deprem oldu da farketmedik mi diye telaşlanırdım mesela
Saol canım ilk gördüğümde öyle oldum gectı zaten gelen mala gelsin
Benim başıma gelmişti bazı şeylerimde kırılmıştı sinirime gümüşlüğu eşime kırdırmıştım hepsini dolaba kaldırmıştım
Dolapta yer yok malesef neyse artık olacağı varmış
Nasıl olmuş öyle
Bilmiyorum gece olmuş eşim duymuş ses aklına gelmemış
Ayy geçmiş olsun kapağı nasıl açtın tam kapağa doğru dökülmüş yaa
Daha açamadım kii kaynanama geldım eşim dedı üzülme akşam hallederiz
Açsan ortalık perişan olacak açarken büyükçe bişey ser yere dökülecek çünkü her türlü mahvolmasın ortalık
Aynen canım havlu sercem artık 😔
Geçmiş olsun üzülme. Deprem geldi aklıma. Depremde 1 tabağım kalmadı, daha kullanmadığım tabaklarim mutfakta paramparça serilmis durumdaydı. Sağlık olsun. Bırsuru esyam kırıldı konsolum, çocukların 3 kapili dolabı daha neler neler. Yapacak bısey yok. Rabbım beterinden korusun
Amin cnım amin Rabbim beterinden korusun gelmiş geçmiş bu olsun mal alınır can bulunmaz
Plastik dübeller zamanla eskimiş ve kaldıramamış ağırlığı çok geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin
Amin canım saolasın
1,507,875 soru
24,612,117 cevap
364,128 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın