Merhaba kızlar💕
Kızlar ben namaz kılan bir insanım,ama bu aralar çok kafam karışıyor.Hayatimda hiç Alkolün tadına bile bakmadım,ama bu aralar tadına bakmak istiyorum 🥺
Neden böyle düşünüyorum bilmiyorum, Kur'an da günah biliyorum ama bir kere bile içsem nolur diyorum ama şöyle bir şey var ben Alkol içmeyen, kesinlikle karşı biriyim,ama şöyle eşimle birlikte bir kerede olsa içmek istiyorum,ama sadece düşünüyorum bunu aslında böyle bir insan değilim, yanlış anlamayın lütfen karşıyım alkole ama içenlere de saygı duyuyorum🙏
Lütfen beni yargılamayın böyle şeyleri neden düşündüğümü bilmiyorum pişman olmaktan çok korkuyorum,namaz kılan biriyim🥺😑
Neden neden ben bu kadar merak ediyorum 😶
Eşime romantik bir masa hazırlamayı düşünüyorum bide aklıma Alkol geliyor,bir kere bile içsem daha sonra devamı gelir diye çok korkuyorum😑
Kesinlikle içenlere saygı duyuyorum bunu bir kez daha belirtmek istiyorum.
Eşim daha önce içmişligi olmuştur ama evlendikten sonra kabul etmiyorum dedim ta baştan o yüzden içmiyor.
Bana ne dersiniz kızlar lütfen bir şey söyleyin,Şeytan sürekli beni dürtüyor 🥺 çok üzülüyorum böyle düşündüğüm için.Daha önce de yanımda içenler olmuştu, tadına bari bak demişlerdi asla içmedim 😑🥺