+2 oy
93 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (57 puan) tarafından

Kızlar mop almak istiyorum kullanışlı mi temiz yapiyormu normalde vileda kullanıyorum dönerli ama hani pratik olsun arada kullanırım diye almak istiyorum

5 Cevaplar

+3 oy
önce (964 puan) tarafından

İki tane mop aldım biri spreyli olan diğeri de normal hiç memnun kalmadım benim için işimi kolaylaştıran döner başlıklı vila da oldu

-Reklam-
+2 oy
önce (616 puan) tarafından

image

Bunu kullanıyorum hem katlanır hemde dibe köşeye giriyor kullanımı rahat yer kaplamıyor tavsiye ederim 

+2 oy
önce (234 puan) tarafından

Ben pek sevemedim ya aldım bir set hiç hoşuma gitmiyor senelerdir durur klasik vledaya devam🤣

önce (57 puan) tarafından

Mutfak yerlerim açık Halım küçük öyle kullanmayı seviyorum hergun mutfağa yaparım diye düşündüm viledayi her gün sul doldur yap uğraşmak istemedim

+1 oy
önce (61 puan) tarafından

Bende hem mop hem Vileda var canım 

mop ile daha çok duvarları perde pervazlarini falan ulasamadigim yüksek şeyleri siliyorum

Yerlerede vileda iyi oluyor ,bu arada bir ara buharlı temizleyici de almıştım yerleri silmek için  o da çabuk kirec tuttu bozuldu ,en iyisi yer silmeye Vileda duvar silmeye uzanamadigin yüksek yerlerde de mop canim 

+1 oy
önce (858 puan) tarafından

Kirli -temiz su ayiran mop kullanıyorum.silme kısmı  hafif ve kare köşeleri feln temzliyor

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 118 göst.
+1 oy
4 cevap 107 göst.
0 oy
8 cevap 93 göst.
0 oy
9 cevap 253 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sebebine (429 puan) tarafından soruldu

412,797 soru

12,428,111 cevap