Su zarar verir mi bebege
benege bisey yapmazda sana yapa. o kadar sicakda afakanlar basar insana ayilir bayilir . hamile
olmadigim halde basim doner benim o sicakda
Hamamı bilmem ama ben denize girdim
Denizden bişey olmaz canım
Valha o kadar hasret kalmıştım ki memlekete gelir gelmez hamileliğe bakmadan girmiştim çok güzel di😂
Bebeğin doğdu bügün 2 aylık oldu 🥰
deniz aksine gebeye çok iyi gelir. ama sıcak su önerilmez
Doğrudur bakıldığı zaman sıcak banyo bile önerilmez ken hamam hiç olmaz
4 aylıktım doktorum izin vermedi sauna hamam termal sularına falan girmeye
Çok sıcak ortam bunalanilirsin mikrop enfeksiyon kapma riskin var ben termal suyu hamama bunlara hiç girmedim riske değmez
Sıcaklar rahim kasılmalarını başlatabilir üstelik enfeksiyona açık durumdasınız yerinizde olsam gitmem
sana zarar verir. sıcak hava, buhar. tansiyon yükseltir. bu yüzden hamam, sauna, termal önerilmez
Sıcak sancı artırır kaskarı gevşektir tavsiye etmem
Ben ayağım kayar düşerim diye korkarım ayrıca aşırı sıcak su iyi gelmez enfeksiyon falan kapsan sıkıntı yaşarsın
6ay 2 haftaliktim termal yasaktı bana
Doktor ilk oğlumda hamam gibi yerler yasak tehlikeli demişti ben normalde zaten o kadar sıcağa dayanamam bayılırım hamileyken düşünemiyorum kendimi riske atma
Hamileyken çok sıcak ortamda bulunulmaması gerekir. Nemli ortam olduğu için enfeksiyon oluşabilir. Hemde sıcağa yakın bir suyla duş alınması önerilir. Sıcaklık kasilmayi tetikleyebilir
Girmesen iyi olur. Ben girmemistim hamileyken. Bı arkadaşım evde sıcak banyo yapmış. Çocuk 2 gün hareket etmeyince doktora gitmiş. Doktor kızmış. Bebek anne karnında bayılmış yazık. Yerler kaygan olur ayrıca. İlla da girmek istersen 2 su dökün hemen çık. Çok sıcak olmasin
412,796 soru
12,428,073 cevap
45,564 kullanıcı