+4 oy
472 göst.
Diğer kategorisinde (244 puan) tarafından

Bebişlerime masallah demeden geçmeyin ❤️ 

Sizinde varmı cicekleriniz atında içimiz açılsın 🧿

11 Cevaplar

+2 oy
(5,738 puan) tarafından

Hiç böyle çiçeğim olmadı normal çiçeklerden Alır eşim maşallah 

(244 puan) tarafından

Orkide gerçekten bağımlılık yapıyor canım

-Reklam-
+2 oy
(6,985 puan) tarafından

Maşallah maşallah bi ben mi bakamıyorum. Eşim alıp geliyor sonraki gün kuruyup gidiyor anlamıyorum ki

Saksı hazırlıyorum suluyorum 

Ev güneş görmüyor ondan mı bilmiyorum ama olmuyor beceremiyorum

(6,985 puan) tarafından

Nasıl yapıyosun 

(244 puan) tarafından

Uygulaması var canım play Store'dan indirebilirsin hastalıkları falan düzgün teşhis etmiyor ama en azından ışık ölçümünü yapıyor bir de nem çok önemli kış ayı olduğu için petekler açık ya evde nem diye bir şey yok Bu yüzden buhar makinesi çalıştırıyorum ben faydası oluyor bayağı istersen kullandığım ürünlerin ismini atayım sana 

(6,985 puan) tarafından

Evde sadece bir çiçek var şuan canım ürün alabileceğimi sanmıyorjm ama uygulama ismini söylersen sevinirim😊

önce (244 puan) tarafından

Çiçek tanıma adı canım yesil yaprak resmi var uygulamada

önce (6,985 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim

+2 oy
(465 puan) tarafından

Gerçekten de maşallah. Bu orkideler yerine sevmediğimi sap kalıyor ya hiç sevmiyorum o yüzden. Seninkiler yavrulamuş ne güzel açmış

(244 puan) tarafından

Sağol canım teşekkür ederim ❤️ 

+2 oy
(1,790 puan) tarafından

Çok güzelmiş maşallah 😊 benimde vardı ancak aldığım her çiçek solduğu için bıraktım almadım tekrar eve güneş gelmediği için ölüyorlar 🥲

(244 puan) tarafından

Güneşi geçtim ışık almiyo ev canım giriş kat sorunu 

(1,790 puan) tarafından

Bizimde bahçe katı ondan dolayı gelmez güneş 

(244 puan) tarafından

Bizim de aynı İnan ki çok zor oluyor ya şöyle güzel güneş alan bir yer olacak camı da açacaksın Of ne güzel olur

(1,790 puan) tarafından

Evet bende çok isterdim ama nasip işte 

+1

Bizde yapma ışıkla idare ediyoruz işte canım yaoicak bişey yok 

+2 oy
(380 puan) tarafından

Ayy bende istiyorum bunlardan 😭😭 ne güzel yaş maşallah 

(244 puan) tarafından
+1

Sağ ol canim seninde olur inşallah ❤️

+2 oy
(1,352 puan) tarafından

Bebişlerime alırım bir maşallah yazısını görünce çocuk ve Bebek resmi bekleyen ben 😂😄😊☺️

+1 oy
(180 puan) tarafından

Ben çiçek değil ağaç seviyorum evimde bekarken aldığım nisanima falan şahit olmuş kocaman bir yukam var . Palmiyelerim var 

(244 puan) tarafından

Benim de var ağaç canım bende seviyorum ama orkide favorim ❤️ atsaydin keşke resmini

+1 oy
(1,277 puan) tarafından

Ayyy maşallah çok güzelmiş senin bebekler canım 😍🧿

(244 puan) tarafından

Sagoll canım teşekkür ederim ❤️ 

+1 oy
(429 puan) tarafından

Cok guzeller masaAllah ama benim tarzim segil hic ugrasamam cicek bocek toz toprak 

(244 puan) tarafından

Evet canım zor bakımı 

+1 oy
(1,016 puan) tarafından

Bayıldım maşallah. Bakımını anlatır mısın. Benimkinin falları var 2 3 tane ama çiçek açmıyor 1 yıldır ne yapayim

(244 puan) tarafından

Oo çok iyi canım dallar kuru degilse hemen keiki sür coşsun çiçek dal cikmazsa yavru alırsın 

önce (1,016 puan) tarafından

Ne süreyim anlamadım

Keiki canım hani o dal varya çiçek dalı onun boğum yerlerini açıp suruceksin ordan ya dal verir yada yavru orkide verir bide besin kullanirsan mükemmel olur 

Plant home power mix var yeşil renkli bir sıvı ondan sulamadan önce dibine 8 fıs sikiyosun birsuru yeni kök cikiyo birde yavru yada çiçek vermesine yardımcı oluyo trendyolda var uygun bişey fiyatı keiki de var Trendyol da gir yorumlara bak orda göreceksin zaten nasıl yavru alındığını ben beklemedeyim şimdi benimkilerin ağırlığında dal yok şu anda budadigim için 20 tanesi falan öyle 12-13 tanesi çicekli 5-6 tanesinden yeni dal geliyor geriye kalanlara sürdüm çıkınca ben de atarım resim sana

önce (1,016 puan) tarafından

Bı bakayım tesekkurler

0 oy
(1,069 puan) tarafından

Maşallah canım 🧿 Benımde kauçuk var sukulent var bide limon ağacım var. Daha birsürü çiçeğim vardı yarısı kurudu maalesef

(244 puan) tarafından

Oo masallah canım sende seviyosun demek

(1,069 puan) tarafından

Evet canım seviyorum ama artık mecbur kaldırıcam zamanı geldi bebeğim 6 aylık oldu durdurmaz onları 😀

(244 puan) tarafından

Benimkiler zaten farklı odalarda canım arada bir tane limon ağacı unutmuşum benim oğlan komple toprakları dökmüş 😂

(1,069 puan) tarafından

Bende o yüzden korkuyorum oyüzden kaldıracam 😀

(244 puan) tarafından

Kaldır canım yiyebilirde Allah korusun 

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 696 göst.
21 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 685 göst.
21 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,247 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 575 göst.
6 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Deniz. 01 (2,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 350 göst.
18 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,166 soru

12,439,290 cevap

45,923 kullanıcı

Kategoriler

...