+1 oy
85 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,287 puan) tarafından

Memem taş oluyo el değilmiyo nasıl kesilecek bu süt bugün 2. Günüm önerileriniz nedir arkadaşlarlar

6 Cevaplar

+1 oy
(1,534 puan) tarafından

Sagma sakın yavaş yavaş cekilcek böle kaç aylık bebek de bu kadar süt birikiyor 

-Reklam-
0 oy
(705 puan) tarafından

Lahana yaprağını biraz haşlanmış dolma yapacak gibi koy yumuşatır ve *** sık duş al akar biraz süt boşalır rahatlarsın yada ılık havlu da yapabilirsin 

0 oy
(1,785 puan) tarafından

Ben biriken sütü bir kere sağmıştım bir daha gelmedi bence sende sağ mastit olur iltihap yapar Allah korusun. 

0 oy
(309 puan) tarafından

Maşallah sütünüz artsın diye bişey kullandınız mı benim sutüm hiç yok artması için ne yapabilim 

0 oy
(7,542 puan) tarafından

dostinex diye bir ilac var iki adet iki gunde biti olk gun zaten agriyi siziyi kesiyor sut uretimini komple durduruyor sut dolmuyor gogus ve agri olmuo ilk gunden kesiyor. bunun icin bu ilac olu digumlarda sutu kessin diye yada emzirmeyi kesenlerde mastittr falan kullaniliyor onu al kesin cozum

0 oy
(49 puan) tarafından

Benim ki 1 buçuk yaşında bende  1 gün akşama kadar vermedım taş gibi oldu şişti dokunamiyordum bile agridan sonra emzirdim ama sütüm gelmiyordu bu sefer de hastaneye gittim kanallar tıkanmış dedi emzirmeye devam et sutten kesme bebeğini dedi bana vucut hazır değilmiş

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 189 göst.
0 oy
1 cevap 61 göst.
11 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yamukprenses (1,516 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 202 göst.
17 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Simge45 (98 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,691 soru

23,848,048 cevap

319,753 kullanıcı

...