Maşımız beli oldu bize 27 bin yatmış sizlere kaç yatı sohbet olsun
Güle güle harcayın canım
Tabikide iyidir kuzum benim eşim part time çalışıyor geçen ay 14 bin verildi valha yetmedi bu ay da nasıl ay sonu gelecek bilmiyoruz her halimize çok şükür
Benim eşim dayımın yanında calısıyo ek olarak 400 veriyo az ama olsun evin kucük olsa ihtiyacını halediyoz bu ayı saymasak 3 ay kaldı düze cıkmak icin
Hakkınızda hayırlısı inşallah çok zor geçim gerçekten
Ôyle canım hakımızda hayırlısı
Âmin canım
Bu meblağ mı yatacak bir sene ? Çocuk kaç tane ve ev kira mı ? Bayağı az sanki , üzüldüm.
Aynen bu yatacak canım kiram 6 bin 2 çocuk var
Klasik askerî ücret alıyor eşim
Ocakta yıllık izin kullandı 15 gün şehir dışında arkadaşının yanında çalıştı o sırada oradan gelenle banka borcu bitti çok şükür onun dışında trafik borcu var onunda ödeseydik tek yere borç kalıyor
Bizde askeri ucret canım az bi zam yapmış iş yeri
İyi yapmışlar canım Allah daha çok versin ❣️
Isallah canım sağol sizede
Amin canım ❣️
35 heraldd bilmiyorim daha tam yalan olmasin
Iyi yatmış canım güle güle harca
Calisaydim 50 yatardi
Maşallah canım niye calışmadın
Ücretsiz izindeyim cnm bebeğim var biraz büyüsün yine çalışacam
İşallah canım
Eşimin maaşı 28 bin olmuş gece gündüz mesai yapıyor toplam 48 bin aldı ama borcumuz var eksideyiz borçlar bitse biraz rahatlarız inşallah
Aynıyız bizde canım ama 4 ayım kaldı
Sende mi çalışmaya başlayacaksın canım
Yok canım başlamıcem ama bitiyo borclar 1 senedir cekiyoduk baya bu ayı saymasak 3 ay kaldı
He anladım canım çok şükür az kalmış bizimde bu sene biterde kira zor ya maaşın yarısı oraya gidiyor
Eşim hurda topluyo arada onu satıyo dayım iş kurdu haftanin 3 gunu gidip calısıyo orda 400 veriyo az ama yapacak bisey yok
Zamlı 80 bin olmuş eşimin ama 4 ay işsiz kaldı birde ev taşıdık onun üstüne borcumuz var eksideyiz yani
İşallah duze cıkarsınız canım
Allah yardımcınız olsun az bu devırde şükür bizde 2 maaş ama hala eksıdeyız 5 ay sonra rahatlayacağız
Benim 3 ay sonra rahatlama var 5 ay sonra tam bi rahatlama olacak işallah
Benim 3 ay sonra rahatlama var 5 ay sonra tam bi rahatlama olacak işallahq
Eşime 41 yattı normalde 45 yatacaktı iki gün izin kullandı kesmişler. Rahata erdim para artıracam derken araba borcuna girdik yinede şükür . Allah herkesin yardımcısı olsun
Güzel para yine canım
Ne zammı ki bu
Askeri ücretin üstune aldığımız zam canım işte
Henüz yatmadı ama 44 45 alacak veya daha fazla olabilirmiş öyle diyordu eşim
Iyi güzel canım
Güzelde gel gelelim ki bi o kadarda borç var bakalım ne zaman rahatlıycaz Yinede şükür 🤲🏻
Bizimde öyle canım işallah şu borclardan kurtuluruz
Maaşlı değil kendi aile iş yerleri var. Şükür iyi durumumuz. Rabb'im darda olanlara asgari ücret ile geçinenlere yardım etsin
Amin canım bizim zam bukadar oldu çok bisey beklemiyodum
38 bin oldu ama şuan gelecek ayın 15 ine kadar hesapta 5 bin kaldı. Oğlan hastanede ysttı devlette yer bulamadık özele yatırdık. Birsürü taksit var doğalgaz vs hiç saymıyorum. Yinede binlerce kere şükür olsun rabbime
Hayirlısi canım güle güle harcayın
Bana 25 bin yattı herkese zam yaptılar bana yapmadılar zıkkım olsun
Hayırlısı canım
Güvenlik cnm
Bende güvenlik olmak istiyom aslında nasip olursa
Allah yardımcın olsun canım
Sağol cnm
Ne maaşı bu.
Normal askeri ücret canım işte biraz zamlı sadece
Anladım cnm
Eşimin de asgari ücret 31.780tl yattı
Güzel yatmış size canım