+1 oy
143 göst.
önce Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından

Kizlar merhabalar şimdiden sizden fikir almak istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim kizlar konuya gelelim Güzel kuzlar ben dolap uygulamasından abiye kiraliyorum eşimde bana dedi ki yazın dükkan acalim sana dukkanin  olsun orda kirala sat dedi ama nasıl yapicagimi bilmiyorum genelde büyük beden abiye kiraliyorum zor bulunuyor die dolap uygulamasından da bazen kiraliyorum fazla uğrasamiyorum sizce dükkan açıp kiralasam veya satsam mantıklı mı

6 Cevaplar

+2 oy
önce (136,123 puan) tarafından

nasi guveniyosun yani ben kiraladim diyelim ya geri getirmezsem ya elbiseye bisi dokulurse kii abiye bu dugunlerde mesale tarzi seyler yaniyo olduda elbise yandi vs nolcsk

önce (25 puan) tarafından

Canım abiye 3 bin diyelim ben bin TL kiraliyorum depozito alıyorum 3 bin abiye bana geri geldiğinde herhangi bir sıkıntısı yoksa 2 bini geri yolluyorum defirma filan veya geri yollamazsa 3 bini yollamiyorum

önce (136,123 puan) tarafından

satis hadi neysede kiralama falan kafa agritan is bence bilemedim

Dolap uygulamasından yapıyorum canım şuan ilgilenemiyorum yapamıyorum fazlada

-Reklam-
+1 oy

Kizlar fikrinizi bekliyorum 

+1 oy

Kizlarrr??????

0 oy
önce (218 puan) tarafından

Bence çok mantıklı canım hem Kendi paramı kazanırsın çok güzel fikir 🏵️

Dimi ya babada mantıklı geldi ama korkuyorum bide yapamazsan altında kalırsam die dolap uygulamasından yapıyordum güzel gidiyordu ama hep telefonda olmak zorundaydım arıyorlardı hep o yüzden ara verdim biraz smdi dükkan açsam yapar mıyım die endise duyuyorum

0 oy
önce (9,765 puan) tarafından

Dükkan acmak mantıklı ama abiye kiralamak güzel kullanımını sağlamak güç. Her türlüsüyle karşılaşmaya hazır olmalısın. 

Evet doğru söylüyorsun kiralaninca abiye in satış fiyatından kiralayıp deforme veya geri getirme olayından dolayı depotize alıyorum 

0 oy
önce (1,212 puan) tarafından

Bu aralar abiye kiralama işi cok mantıklı. Abiye fiyatları çok yüksek diye herkes kiralamaya yöneldi. Bence çok iyi olur 

Dimi bide büyük begen abiyeler zor bulunuyor genelde 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 101 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 285 göst.
31 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 255 göst.
+1 oy