+2 oy
381 göst.
Diğer kategorisinde (92 puan) tarafından

Kız kardeşimin arkadaşı geldi bugün. Kısır yapıp getirmiş ben de küçük küöük kurabiyeler yaptım. Kardeşim makarna mantısı yapmış onlar film izlerken çay falan içeceklerdi kendilerine tabak hazırladılar dolu dolu. Ben de çocuğumla ilgilenicem tek tabağa hepsinden koydum. Kardeşimin arkadaşı dedi az şunu bak napıyor diye. Kardeşim de en iyisini yapıyor dedi. Neyse ben tabağımı ve çayımı alıp çocuğun yanına gittim. Uyanmadan hızlı hızlı yedim. Sonuna doğru uyandı zaten. Neyse ben tabağı mutfağa götürdüm kız hemen şey diyor oha hepsini yedin mi. Çüş ne ara yedin Aç mısın falan. Hem misafir hep yetim çocuk deidm sesimi çıkarmadım makinenin kapağını ve kapıyı çarptım çıktım. Gideceği zaman soruyor noldu diye, bir şey yok dedim. Ama cidden çok üzüldüm. Napim emzirdiğim için mi bilmiyorum yiyesim geliyor. Bende mi sorun var anlamadım. Hayır diye ** yaptığım zaman da dalga geçerler ot yiyorsun bilmem ne. Ne yerken destekler ne yemezken 

13 Cevaplar

0 oy
(697 puan) tarafından

Ona ne be istersen ön tabak ye de hadi madem söylüyor bari düzgün soylesın yersen sana mı soracaktım sefa olsun diyiydin 

(92 puan) tarafından

Bir şey demedim ama çok bozuldum ya 

(697 puan) tarafından

Boşver bende 3 aydır doğum yaptım çok yiyiyorum titriyorum bazen aclıktan napalım yaniAllah halla

-Reklam-
0 oy
(844 puan) tarafından

Oha çüş demiş ergen mi acaba. Ben emzirmiyorum ama iştahliıyım yinede ye boşver can boğazdan gelir 

(92 puan) tarafından

Evet ergen 16 17 yaşlarında falan 

(844 puan) tarafından

Aman salla gitsin çoluk çocuk

(197 puan) tarafından

Kız ergen çocuğu ne takıyorsun benim kardeşimle yaşıt onlar dediklerini bilmezler çoluk çocuk gerçekten emziren kadından ne anlasin 

0 oy
(320 puan) tarafından

Terbiyesiz hem misafir hem tabağına mı göz koydu istersen hepsini önüne alır yersin kimseyi ilgilendirmez ki 

(92 puan) tarafından

Bence de ama işte. O gittikten sonra kardeşim sordu abla ona mı darıldın diye fark etmiş. O herkese çyle söylüyor takma kafana dedi 

(320 puan) tarafından

Söylemesin söylüyorsada gelmesin 

0 oy
(1,002 puan) tarafından

Bahsettiğim kişi ergen büyük ihtimalle iki laf edip gül geç herseyi ne takıyorsunuz kız böyle.

0 oy
(464 puan) tarafından

Ergendir çocuktur zaten şimdiki nesil hep böyle malesef ağzına geleni söylüyor bi çizgileri yok

0 oy
(142 puan) tarafından

Ben olsam hayde naş benim evimde posta mi koyuyosun sen. Derdim 🤨🤨

0 oy
(19,599 puan) tarafından

Ev sizin eviniz ise aşırı ayıp ben olsam sanırım derdim kendi evimde istediğimi istediğim kadar yerim çekinecek bir şeyim yok diye. 

0 oy
(20,643 puan) tarafından

Tabii ki yiyeceksin. Hem canın istemiş yemissindir hem kendi evin. O kız yetimse eğer belki aile terbiyesi almamıştır. Boşver geç. Ayıp etmiş. Takma kafana. 

0 oy
(3,006 puan) tarafından

Konuşmasından ergen olduğu besbelli.. yemeyeceksen boşuna mı yaptık deseydin

0 oy
(255 puan) tarafından

Kız 16 17 yaşındaymış ya takılma bnce hiç çocuk daha ne bilsin boşversene çok büyütmüşsün gözünde

0 oy
(1,917 puan) tarafından

Amannnn cahil çoluk çocuğu kafana takacak kadar boş musun bacım, salla gitsin, terbiyesizlik etmiş sende tavrını da  koymuşsun zaten , bir daha da kabul etme bitti gitti, canını sıktığına değer mi😊

0 oy
(183 puan) tarafından

Bana da diyorlar ben çok zayıftım doğumdan önce hamilelikte kilo aldım dogurunca verdim emzirirken tekrar aldım şu an yani iştahım acayip açık tabak tabak yemek yiyorum oha falan diyenlere de zaten yemek için yapmadıklarını mi hende yiyorum ben bu şekilde yemek yemeyi çok bekledim zayıflıktan psikolojim bozulacaktı diyorum çünkü yemezken de aaa ne zayifsin aç mı kaliyon diyorlardı Allah bile yememiz için yaratmış israf etmediğim sürece yerim arkadaş sende deseydin çok konuşma seni de yerim diye 

0 oy
(3,081 puan) tarafından

Hey allahım ya ona ne ki ne kadar yediğin hemde misafir bence kimseye bu kadar rahat davranabilecek kadar yüz vermemek lazım misafir misafirliğini bilmeli  valla ben olsam hiç çekinmem sanane yediğimden sanamı sorucam ne kadar yiyeceğimi belliki fazla patavasız 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 719 göst.
17 Mart 2023 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 462 göst.
13 Aralık 2018 Aile & Aşk kategorisinde Gülpembeee (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 207 göst.
0 oy
5 cevap 267 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde masalım0435 (50 puan) tarafından soruldu