+1 oy
158 göst.
önce Diğer kategorisinde (368 puan) tarafından

Hello Kızlar Hadi soru cevap yapalım Hangi dizi izliyorsunuz Ben hiç bir dizi izlemem sadece eşimle ikimizde Survivor izliyoruz severek Eşim mavi takım ben kırmızı ise bazende birbirimizi kavga ediyoruz 😂😂 Survivor bu kazanacak su kazanacak derken birbirimizi yiyoruz 😂😂😂 siz izler misin hangi takimdasiniz 😂😂 Mavi takımda Dilşah ve Almedayi hiç sevmem ya içim ısınmadi eşimde kırmızıda hiç birini sevmiyor 😂😂 

8 Cevaplar

+4 oy
önce (10,606 puan) tarafından

Nefret ediyorum survivordan hiç izlemedim :D her yerleri açık saçık koşup duruyorlar midem bulanıyor resmen

önce (208 puan) tarafından

Eski tadı yok 3 yıldır izlemiyorum

-Reklam-
+3 oy
önce (32 puan) tarafından

İzlemiyorum eskisi gibi tadı tuzu yok son 3  sezondur sarmıyor 

+2 oy
önce (12,852 puan) tarafından

Eskiden izlerdim hiç kaçırmadan. Ama artık izlemiyorum hiç tadı yok 

+1 oy
önce (3,903 puan) tarafından

Hiç seyretmedim ama reklamlarda gördüğüm kadarıyla söylüyorum hep aynı yarışmacılar dönüp dolaşıp aynı insanlar ben sıkıcı ve gereksiz buluyorum 

0 oy
önce (675 puan) tarafından

Biz eşimle izliyoruz Batu ve almedayı tutuyorum esımde adem için izliyor 

önce (368 puan) tarafından

Bende ademi seviyorum Almedayi hiç ısınamadım çok tuhaf ayrıca onu görünce izleyesim gelmiyor 😂😂

0 oy
önce (1,472 puan) tarafından

Ben mavi diyorum

Herkes mavi seciyo ya 😂

0 oy
önce (1,209 puan) tarafından

İzlemem eskiden güzeldi de artık iş kurguya dönüştü hiç  saçma vakit kaybi benim için 

0 oy
önce (1,415 puan) tarafından

Bizde eşimle izliyoruz asla TV izlemez sadece Survivor. Ben kırmızı tutuyorum o mavi 😂 Dilşah almeda ve pınar yilanlarindan öğreti geldi inşallah elenirler azıcık zevk alırız 🐍 ben İsmail'i tutuyorum eşim poyrazi 😂

Aha Tam istediğim bu 😂😂 bende sema İsmail Yağmur Asena bunlar bide Adem Onun dışında pek samimi gelmiyor ama Mavi takım çok fena hele Batuhan 😂😂 Pınarı bende sevmedim açıkçası semala kavgadan sonra gıcık oldum sjsjsh eşimde Diyo pınarı göndereyim istemiyorum mavi takimimda diyo 😂😂😂

önce (1,415 puan) tarafından

Yılan kadın ya 😂 İnsallah yine İsmail olur şampiyon 😂 bu sene kadrolar fena çok burun kaoslular aynı takımda 

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 345 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ayze (131 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 454 göst.
9 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Japonum benim (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 175 göst.
23 Mart 2023 Diğer kategorisinde Biriiste (468 puan) tarafından soruldu

412,930 soru

12,432,359 cevap