+3 oy
433 göst.
Diğer kategorisinde (199 puan) tarafından

Biz bugün çiğ köfte partisi verdik malum ayın 15’i 😂. Gezdik alışveriş yaptık teyzem eşim ben Ulaşım sonra eve geldik debelendik  derken bu saat oldu teyzemle kafa dinleme saati yapıyoruz biradan uyuruz hastalığım hala geçmedi çok kötü öksürüyorum … Allah kimsenin başına vermesin … siz neden uyumadınız ? 

image

18 Cevaplar

+3 oy
(8,982 puan) tarafından

Çocuklar uyanık benim

image

(8,982 puan) tarafından

Kız 7 aylık oğlan 3 yaş canım denerim canım işallah drdigin gibi olur ama babası çok tedirginli biri hemen her dediğini yapıyo ilk eşime demem lazım ki oda katlansın 

(245 puan) tarafından

Benimde küçük 8 ay büyük 4 yaş canım 

(199 puan) tarafından

Ben ne ağlamalar dinliyorum akşama kadar 2 yaşında oğlum bak oyuncak kutusu aldık diyor ki balık istiyorum neymiş su doldurup balığı oyuncak kutusunda bakacakmışız hey Ya Rabbi 1 saat balık istiyorum diye ağlanır mı ağlanırmış yani dinleyecek mecbur yapacak bir şey yok 

(8,982 puan) tarafından

Kucükle cok yok araları canım büyuklede aslında yok 1 yaş 

(8,982 puan) tarafından
+1

Canım denicem yoksa olmuyo tv kapadım dinleniyom akşama kadar insanda hal kalmıyo

-Reklam-
+1 oy
(4,581 puan) tarafından

Ben duşa gircem cocuklarda uyanik haftasonu diye ses etmedim afiyet olsun canim sanada 

(199 puan) tarafından

Benim oğlum daha küçük olunca saati geldi mi uyur tabii sendromu bilmem neyi tutarsa zebellak gibi başımız da bekler 😂

+1 oy
(188 puan) tarafından

manzaran ışıltılı yavrum ❤️🦋❤️

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin Allahümme amiiiin. Çiğköfte benim de çekti bugün canım. Yarın görümcemin kızı gelcek ne yapsam diye düşünüyorum.

(199 puan) tarafından

Teşekkürler bebeğim 🌺❤️

Ay nasıl hastalıkmış Nuray hiç böyle hasta olmamıştım gerçekten hayatımda Allah düşman başına vermesin çok zormuş dudaklarım pörtledi ya 😢…

Bugün komagene de indirim vardı ya bizde öyle yiyelim dedik 😂

+1 oy
(5,301 puan) tarafından

Kızım hasta daha yeni uyudu bende kahve içiyorum sessiz sedasız :) afiyetler olsun ♥️

(199 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım. Benim oğlumda çok hastaydı antibiyotik ile iyileşti baktık olmayacak başlamak zorunda kaldık hala geniz akıntısı ve öksürüğü var ilk günler kadar olmasa da bu salgın çok zorladı bizi ailecek Allah ım şifa versin evlatlarımıza 🤲🏻.

Sana da afiyet olsun ❤️

+1 oy
(2,354 puan) tarafından

Kız yeni uyudu. Eşim ceza yemiş o mail geldi şimdi ona üzüldüm. Durduk yere bir sürü para . Radara takılmış. Bir de benim çocuğum uykusu gelince çıldırıyor resmen uyuyana kadar yıkıyor ortalığı ağla ağla. Sizin de öyle mi ya

(199 puan) tarafından

Hadi ya kötü olmuş Allah beterinden saklasın ama trafik cezaları da çok pahalı ya neyse olan olmuş artık insan bozuluyor gibi zaruri para gidiyor 😕.

Bizim de şu şekilde yatağa gidinceye kadar hala süt içerek uyuyor yani devam sütü içiyor hala onu içinceye kadar yastığa kafasını koyuncaya kadar ağlar 😕

+1 oy
(2,942 puan) tarafından

Sabahtan istifra ederek uyandım sonra evde temizlik yaptım istifra eşliğinde sonra köye gittim kaynanama bı öğrendim ki yarın günü varmış 🤦 pasta börek sarma hazırlık derken anca eve geldim oğlanı uyuttum . Anam beni halı yıkarken doğurmaya kalkmış o yüzden hep işin üstüne giderim

(199 puan) tarafından

Ayy çok geçmiş olsun inanmıyorum ben öyle iş yapamam galiba şu ** teyzem yanımda mesela sağolsun elimi sıcak sudan soğuk suya sokmadı ama o olmasaydı nece olurdu halim gerçekten ….

Bende inaniyorum valla öyle şeylere 😅

(2,942 puan) tarafından

Ben hastayken inadına iş yapasım gelir 😅

(199 puan) tarafından

Omen tonrem 😂

+1 oy
(977 puan) tarafından

Oğlumun uyuması için takla atıyoruz oyuzden biz de uyuyamıyorum eskiden tutamazdik dayanamaz uyur sabahın köründe kalkardı şimdi de uyutamiyoruz her dönemin ayrı zorluğu var dedikleri bu olsa gerek

(199 puan) tarafından

Ben özellikle 12 aydan 19. Aya kadar çok çektim çok kafamda saç kalmamıştı uykusuzluğa gelemeyen bir insanım birde of of. Şu an biraz iyi gibi ama bu bozulmayacak anlamına da gelmiyor tabi 😅

(977 puan) tarafından

Allah yardım etsin 

+1 oy
(2,832 puan) tarafından

Bu saatte uyumayanın ya çocuğu uyanıktır ya eşiyle tartışmıştir ya da benim gibi her iki durumu yaşayıp zabahı görmeyi planlıyordur😀

(199 puan) tarafından

Ay ben bu yorumu farklı bir konu zannettim uykum gelmiş bak yorumları karıştırarak yorum yapmışım 😂kız tabii öyle tadı tuzu böyle şeyler bende çok şey öğrendim mesela eskiden çok tepki verdiğim şeylere artık daha sakin ve mantıklı kararlar verebiliyorum 

(199 puan) tarafından

Yok kız ben doğru yere yorum yapmışım 😂 ama bebişlerle uykusuz kalmanın tadı tuzu olarak algılayınca ona öyle demişim hahha ben uyusam iyi olacak 😂

(2,832 puan) tarafından

Ahahha 😂😂yok yok bebiş kısmı değil tabiki onlar güzel güzel erkenden uyusalar keşke 😅

(199 puan) tarafından

Ayyy keşke keşke şimdilik iyiyiz bakalım da bu bozulmayacağı anlamına gelmiyor Allah tan hayırlısı 😂❤️

(2,832 puan) tarafından

Amin canım amin 😂☺️

+1 oy
(136,513 puan) tarafından

kiz teyzemi guzel ananmi gerci bemce anan daha guzeldir ama teyzeylede bi tanisip gorusmek isterim

(199 puan) tarafından

Bizim ailenin kadınları komple mük 😂

(136,513 puan) tarafından

biara teyzeyi koyda bakim yaaw

(199 puan) tarafından

Buraya bir daha foto atmam 😂

0 oy
(6,420 puan) tarafından

afiyet olsun :) bende pasta ve hamurisi yedim insulin tavan. vocugu sallarken ben uyuklamisim. esim almis ipi sallamis salincagi uyutmus. simdi ayildim biraz yeni yeni duzelio sekerim.  gozumu bile acamiyordum ya ellerim ayaklarim sismis ödem olmus hep sekerim firladi demek hamurisi ve tatli yeyince

(188 puan) tarafından

şeker var mı ki sen de 

(6,420 puan) tarafından

seker yok ama hamurisi ve tatli yeyince birden firliyor sanirim eesmen gozumu bile acamiyorum uyukluyorum . karnim elim ayagim sisiyor. guluten falan sanirim dokunuyor . bide hep diyet modeli yapinca insulin seviyem dusuk. birden yeyince firliyor sanirim ben ona bagliyorum

(188 puan) tarafından

kolestrol yükselirdir bana da aynısı oluyor kafamı kaldıramıyorum ve balon gibi şişiyorum

(6,420 puan) tarafından

olabilir bilmiyorum ki. simdi nisanda burun ameliyati olcsm kan degerlrime faln herseye bakiyorlar ya .iyi bir bakima cekecem kndimi kan serumu falan isticem doktordan . ferritinim falan da cok dusuk . bi toparlamak istiyorum degerlerimi ne var ne yok bsksin dahiliye falanda komple degerlere

(199 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Canan mide alışık olmadığı şekilde beslenince tepki veriyor demek vücudun ah ah 🥲. Bende teyzem gidince diyete başlayacağım inşallah ya göbeğim önümde oldu geziyorum yemin ederim … 

0 oy
(6,150 puan) tarafından

Ohhh afiyet olsun canısı bende bebemi uyutmaya çalışıyorum sonra noodle yicemmm🥹😋💜❄️🩷

image

(199 puan) tarafından

Kız sen o noodle larla göbek yapmıyor musun 😅

(6,150 puan) tarafından

Ah ah nerdeee bırak göbeği kilo bile alamıyorum 🥺😒

(199 puan) tarafından

Değişelim mi metabolizmaları 😂

(6,150 puan) tarafından

Öyle bir imkân olsaydı hayatta durmaz yapardım 🥹😁

(199 puan) tarafından
+1

Ahahhaha 😂

0 oy
(8,204 puan) tarafından

Kızım uyusaydı yatıp uyuyacaktim 🥹🥹

(199 puan) tarafından

Büyüyünce de uyanmayacağım diye zırlarlar işte o zaman bende uyutmayacağım sen de uyutma kız 😅

önce (8,204 puan) tarafından

Onu bende söylüyorum hep uyutmuyacam bende büyüyünce sizi diye 🤣

önce (199 puan) tarafından

😂😂😂

0 oy
(3,941 puan) tarafından

Afiyet olsun bende bir saat oldu kardeşim den geldim ikiz paşaların doğum günü kutlaması yaptık oğlum uyursa inşallah bizde uyuyacağız bende senin gibiyim iki haftadır öksürük geçmedi boğuluyorum öksürürken doktora msj attım öksürük şurubu yazdırayım diye oda görmemiş msj pazartesiye kaldı

(199 puan) tarafından

Ben de dünden önceki gün gittim doktora antibiyotik verdi öyle ayaklandım yoksa sürekli uyuyordum geceleri tıkanıyordum hala öksürüyorum demediğin gibi çok zor geçiyormuş bu hastalıkta geçse de kurtulsak 🥹 sana da çok geçmiş olsun ❤️

İyi ki doğmuşlar ❤️❤️❤️

(3,941 puan) tarafından

Sağol canım tşk ederim 😍

(199 puan) tarafından

Rica ederimmmm ❤️❤️❤️

0 oy
tarafından

İdoş naber 😂❣️heryere de atar storisini😁💃💃

(199 puan) tarafından

Evet kız hoşuma gitti bugün ki çekimlerim haha 😂❤️

tarafından

☺️☺️

0 oy
(2,418 puan) tarafından

Hayırlı geceler canım oh ne güzel bir gün geçirmişsiniz 😍 maaşların ilk yattığı gün harika oluyor gerçekten 😀

Afiyet olsun 😊

Ben de kızı uyuttum birkaç okunacağım kalmıştı oturdum onları okuyorum,çekiyorum falan sonra yatacağım inşallah 🥰

(199 puan) tarafından
+1

Hayırlı geceler ❤️.

Eşim maaşını ayın 11 inde alır ama bugün komagene de indirim vardı ya yiyelim dedik 🌺.

Teşekkür ederiz ❤️

İyi olmuş canım ❤️

0 oy
(856 puan) tarafından

Çünkü işteyim ve sabah 8de çıkıcam:(

(199 puan) tarafından

Aaa kolay gelsin ne iş ile meşgulsün ? 

(856 puan) tarafından

Hastanede santral de çalışıyorum canım teşekkür ederim 

(199 puan) tarafından

Herkesin ekmek parası işte Allah ayağına taş değdirmesin diyelim 

0 oy
(1,923 puan) tarafından

Ergen oğlumla tartistik beynim susmuyor ☹️😞

(199 puan) tarafından

Geliyor gelmekte olan desene erkeklerin ergenlikleri ah ah … 

önce (1,923 puan) tarafından

Ufff cok zor 😊

0 oy
(13,485 puan) tarafından

Sağım yapıom🥹 gece mesaisi idil bebeğim 🌸

(199 puan) tarafından

Ayy nagiş hocam bende geçen gün bir rüya gördüm 😂. hamileydim sonra doğuruyordum birde 3. İmiş meğer  biri annemin ayağında biri teyzemin doğurduğumda benim kucağımda Allah ım diyorum ben ne yaptım 😂 Bebek çok zor gerçekten Allah kolaylık versin rüyası bile beni tırsıttı 😂

Kolay gelsin ❤️❤️❤️

İlgili sorular

+1 oy
14 cevap 1,497 göst.
+1 oy
1 cevap 140 göst.
24 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 94 göst.
0 oy
15 cevap 230 göst.

413,164 soru