+1 oy
221 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,016 puan) tarafından

Kızlar hacamat yaptırıp fayda gören var mı fiyatları nasıl kaç tl 

10 Cevaplar

+2 oy
önce (136,123 puan) tarafından

duzenli yaptirrim faydada goruyorum yaptirmak istersen onceligin fiyay olmasin yapan kisinun bilgisi onemli 

-Reklam-
+1 oy
önce (25 puan) tarafından

Ben yaptırmıştım 11 tane yaptırdım 400 tutmuştu ama 6 ay oluyor rahatlamistim ya benim annemlerde çok yaptırır 

önce (1,016 puan) tarafından

Bende annem ve kız kardeşim için yaptırmalarını istiyorum aşı oldular aşı olanın yapmasını öneriyorlarmış 

önce (25 puan) tarafından

Evet doğru bende asi yaptırmıştım anneme gittiğimde zorla hacamat yaptırdı bana oğlumu sezeryabla doğurdum 7 aylıktı onada yaptırdı sünnet zaten pis kanı atıyor 1 tane yapmışlardı yine yaptırmayı düşünüyorum kendimede oglumada şuan 3 yaşında 

+1 oy
önce (2,422 puan) tarafından

Ya bence istiyorum şu sırt ağrım için ama korkuyorum şu çizim işleminden 🥴 şurda beklim bende öğreneyim bari 

Ama çizik atıyorlar değil mi 🫣 annemin bel fıtığı vardı aşırı ağrıları vardı dedi bi yaptıryim belki iyi gelir belden bacaklara kadar yapıldı çıktığında bayılmıştı o beni çok etkiliyor aslında ama onun ağrısı vardı belki ondan öyle olmuştu 🤷🏻‍♀️ Kan çıksın diye çizerken hissedilmiyor mu canım 🫡

önce (1,871 puan) tarafından

Yani hissedilse de özellikle sırtta hiç acı hissetmedim canım bacaklarım biraz acımıştı ama 😅😅 geçmiş olsun annene de ❤️

+1

Sağol canım Allah razı olsun sanada çok geçmiş olsun düzgün bir yer bulursam bende yaptırayım inşallah 🤗♥️

Amin cümlemizden canım benim 🥰❤️ çok teşekkür ederim 💕 inşallah bulursun hayırlısı ile 🤲🩷

+1

Amin inşallah canım 🌻🥰

+1 oy

Yenilerde yaptırmadım ama çok sık yaptırdım eskiden. Kupa başı para alıyo. Ben rahatladım sülük de tutturdum. Özellikle yüz hacamatı çok iyi geldi sivilceler gitti çok şükür 😍😍

önce (449 puan) tarafından

Sülük yariyr mi sivirce izlerini yüzümüzün güzel olması vs yani bir daha çıktımı hiç sivilce

Sülükten sonra çıktı ama hacamattan sonra çıkmadı. Kuzenimin inatçı sivilceleri sülük tedavisi ile tamamen geçti. Ben de o yüzden tutturdum ve gençleştirdiği söyleniyor sülüğün. 

+1 oy
önce (2,178 puan) tarafından

Canan hoca kadınlar her ay regl olduğu için hacamata gerek yok demişti. Bilmiyorum 

önce (172 puan) tarafından

anaa çok enteresan evliyaullah da sene de 1 kereden fazlasını önermiyor oda baharda yapılacak 

İnanın hiçbir bilgim yok.

Ayrıca evliyaullah kim?

Allâh dostları yani Şeyh Nazım Kıbrisi Sohbetlerini diblerken bir videoda diyordu öyle aklımda kalmış

Ha anladım bilmiyorum ama gerçekten kime güvenilmesi gerekir. Canı sıkıldıkça olan var. Cana Karatay ise Boyle dedi.

Ben de tam bilmiyorum.

0 oy
önce (799 puan) tarafından

Ben yapıyorum hacamat çok iyi geliyor . Annem de yapmayı biliyor . Geçenlerde ağrıdan yerden kalkamıyordum annem kolunçlarima yukarı kisimlara 4-5 tane attı resmen bütün vücut agrimi orada toplayıp dışarı attı sanki çok iyi geliyor. 

0 oy
önce (267 puan) tarafından

Öncelikle sadece para için yapan birine yaptırma gerçekten dini bütün hakkı ile yapan birisine yaptır mutlaka özellikle şeyi tavsiye ediyorum sana eşyaları tek kullanımlık olması gerekiyor Sonuçta kan ve jilet kullanılıyor yani tüm eşyaları atması gerekiyor bazıları yapmıyor gözümle şahit olduğum için genelde 400 civarını yapıyorlar ama gerçekten çok faydalı özellikle Kandaki pıhtılaşmayı açıyor özellikle aşı yaptıranlara çok çok tavsiye ediliyor Benim eşim de aşı yaptırdığı için yaptırıyor genelde kanı pıhtılı ve köpüklü çıkıyor Ben de genelde sırt bölgemi yaptırıyorum emzirdiğim için hep tutulma oluyor en azından öyle rahatlıyorum

0 oy
önce (1,413 puan) tarafından

Konudan bağımsız böyle şeylere hiç inancım yok ya bana ortaçağ gibi geliyor. Her yer mosmor insanlar baygın çıkıyor resmen. Belki yapana da bağlıdır ama bana ürkünç geliyor 

0 oy
önce (7,410 puan) tarafından

En son 300 dü baş ağrım için istiyorum ama yüzüme cesaret edemedim hiç 

önce (136,123 puan) tarafından

bas agrisina kafa hacamati yapiyo 1 tutam sacini kesip yapiyolar yuze yapilan baska bisidi unuttum

önce (7,410 puan) tarafından

Yok aşko benim alnıma ve şakaklarıma lazım 

önce (8,193 puan) tarafından

Ağrı sebebine bağlı galiba genelde migren için kafaya yapılıyor sinüzit için alın bölgesine 

0 oy

plastik kupa yaptırma cam kupa yapanı tercih et

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 174 göst.
28 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Papatya1 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 288 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Annesininmasali (940 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 159 göst.