+2 oy
149 göst.
önce Diğer kategorisinde (51 puan) tarafından

Şimdi ajda bilezikler çıkmış sizce gr mi yoksa ajdamı daha karlı grmı biyerlere koyuyorum bide düşünüyorum allah korusun anı bi deprem bişey olsa kaybolsa ona ihtiycamız olsa çocugumuz var düzenli bi gelir yok nasıl yaparım diye kolumda durması daha mantıklı geliyor allah korusunda ölsemde geride kalana verilir illaki ama zarar etmekte istemiyorum bilgisi olan varmı  böyle her ihtimali düşünüyor işte insan bugün var yarın yokuz ama yinede gelecegide düşünüyoruz

3 Cevaplar

+2 oy
önce (135,963 puan) tarafından

sana en basiti soyle yaziyim 10 gram 24 ayar altinda 500 tl 10 gram ajda bilezikde 1000 tl oluyo 

önce (1,219 puan) tarafından

Ayy yok ben gramcıyım çeyreğe bulaşmam ama kafam karıştı Ajda mi yoksa gram mi diye düşünüp duruyorum 😁

her turlu kar edersin uzun vadede ama dedigim gibi 10 gram ajdada 1000 10 gram kulcede 500  kesiyo kuyumcular arada ayar farkida var tabi bilezik 22 gram 24  dusun😉

önce (51 puan) tarafından

Satarken Düşme fiyatımı bu tükselmemi pek bilgim yokta

satarken dusme fiyati sana tavsiyem resatin ceyregi veya 24 ayar gram

Anladım teşekkürler

-Reklam-
+1 oy
önce (2,419 puan) tarafından

5 gram alacaksın mesela ayrı ayrı alacağına 5 gramlık külçe şeklinde alırsın tek parça olmuş olur taşıması saklaması kolay ama olası deprem durumu için birşey diyemem 

Taşıma konusuna gelince bilezik mantıklı yani ajda alacaksan da işçiliksiz bir bilezik olmasına rağmen üç ay önce aldık bozdurma durumunda bi 150-200 kesilir denildi ne kadar doğru bilmiyorum 

Anladım teşekkürler🙏

önce (2,419 puan) tarafından

Rica ederim ☺️ 

0 oy
önce (13,974 puan) tarafından

ben lu şekilde düşünüyorum. elinde 10 tane 1 er gram olsun, 1 tane de ajda. elin şıkıştığında 1 gram 1 gram bozdurmak kolay. ama 1 bileziği bozdurmak istemezsin. 

ha acil durumda hepsi gider ama basit şeylerde bozdurmamak için bilezik. 

depremde eşimin nenesini kaybettik. onun binası yıkılırken, yan binanın 3-4 katının balkona çarpmış

orda oturan bir kadın da balkonuna erzak dolabı koymuş ve onun içine koymuş altınları, kimsenin aklına gelmez diye. ev yıkılmadı ama o kısım yıkıldı, kadının altınları gitti. bu sebeple takmalı altın bilezik kolye daha mantıklı

ya da evde kasa olacak. kasaları polisler topluyor eğer kimse çalmazsa. biz nenenin kasasını polisten almıştık 

Ayy zor ya bu konuda tercih yapmak şimdi o kasa kaç paradır en iyisi takmak komple kaybetmektense en fazla 300 zarar edersin

Başınız sağolsun buarada Allah'ım sabır versin sevdiklerine

sağol canım. 

hemen bozdurmamadan ötürü ben bilezik tercih ederim artık. 

Aynen zaten bende öyle kötü gün için biriktiriyorum yada ikerde inşallah bi araç alırsak ona katkı olsun diye yani bilezik daha mantıklı bi acil durumda komple kaybolmasındansa satarken 200 düşsün bişey olmaz 

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 106 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde deve_tabani (60 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 173 göst.
0 oy
19 cevap 335 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde RoDestDaaa Kuzumm (325 puan) tarafından soruldu

412,786 soru

12,427,921 cevap

45,559 kullanıcı

Kategoriler

...