Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_14e0d8fcdb4d472f69748c6942bc8756, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
GÜN AYMADİ AMA GÜNAYDIN ????❤️♥️-Aile & Aşk
+2 oy
265 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,999 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyandinizmi 🤗🤗 

Ben gözlerimi açamıyorum sabah 5 ti hastaneden eve geldik hem yorgunum hem uykusuzum 😞🥱🥱🥱 

Karnımın sağ tarafında sıvı toplanmış ve ödem oluşmuş 😭 

Doktorlar ilk kolostomi torbam tıkandı sandılar her an ameliyata alabiliriz böyle birşey cıkarsa dedi ben 3 buçuk 3 buçuk saymaya başladım çünkü tıkanıklık olurda acmaya çalışırken delinir veya bagirsak kesilmek zorunda kalırsa sag tarafımdanda torba takılacak 1 ini iyi kötü kabullendim 2 ci yorar beni 😞😞😞😞 

Ama hamd olsun ödem ve sıvı varmış ilac başladık 🫣🫣 

Tabi güne fiyasko ile başladım üstteki sıgara içmiş camda külü izmariti hep benim balkona inmiş bugün güzellikle konuşucam tamam merdiven silmiyor ben silip geçiyorum ama balkonumu bu şekilde pisletmesi sinirimi bozdu dün daha silmiştim 🤯🤯🤯🤯

Şimdi bi kahve içip kendime geleyim işlerimi yavaş yavaş yapayım babamla eşim sınava gitti gelmeden işlerim bitsin büyüğü babama satıp eşimle çarşıya gitmek istiyorum 🤩🤩🤩🤩

image

8 Cevaplar

0 oy
(2,464 puan) tarafından

Günaydın canım günaydın bana 20 aydır günaymıyor 🫠 Rabbim Ya Şafi ismi şerifiyle acil şifalar versin inşallah 🙏🏻🌻

-Reklam-
0 oy
(1,424 puan) tarafından

Günaydın canım Rabbım şifa versin inşallah 🤲 afiyet şifa olsun gün 8 de aydı 🥲 kahvaltı falan derken kalkıp işlere başlarım bende 😏 ohhh ne güzel gidin tadını çıkarın 💜

0 oy
(189 puan) tarafından

Günaydın canım. Rabbim şifa versin inşallah. Erken kalktım bebeler uyanmadan kitap okuyayım dedim kitap okumayı çok severim ama gün içinde iş güç çocuklar deyince okuyamıyorum.

0 oy
(143 puan) tarafından

Aleyküm selam Rabbim şifa versin🙏

0 oy
(4,051 puan) tarafından

Günaydınnn Rabbim sifa versin canım. Bizde de herkes uyuyo kahvaltı için uyanmalarını bekliyorum bakalım 

0 oy
(726 puan) tarafından

Hakkinda hayirlisi olsun kusum ya bi doktorun hatasi nelere maloldu Rabbim sabir versin sana gececek bu gunlerde ben inaniyorum 

0 oy
(3,073 puan) tarafından

Günaydın günaydın gelmiş geçmiş olsun inşallah ❤️ B.k gibi uyandım bugün beynim ve gözlerim yerinden çıkacak sanki . Kocam gelse acile gidecez 

0 oy
(615 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah canım. Benim kız sabaha kadar yatırmadi gece de deprem oldu ben hissetmedim eşim hissetmiş. Yataktayim gözlerim açılmıyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 812 göst.
+2 oy
4 cevap 83 göst.
0 oy
6 cevap 216 göst.
6 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,999 puan) tarafından soruldu

413,964 soru

12,459,823 cevap

46,669 kullanıcı

Kategoriler

...