+1 oy
114 göst.
önce Diğer kategorisinde (975 puan) tarafından

İyi günler hanımlar evimin işi çocuklarım falan tabj sorumluluk larım çok fazla , günün sonunda çocukları uyutunca kimse bana ellemesin istiyorum.  Buna eşimde dahil hiç dokunmasın bana gıcık oluyorum aniden refleks olarak iktiresim geliyor, elimde değil belki zamanla değisir zamanla oğlum 1 yaşında kızım iki buçuk yaşında çok kücükler sürekli ilgi istiyorlar onlarla sürekli enerji harcadığımdan mı bilmiyorum. Varmı böyle bir süreç geçirip düzelen bekliyorum yorumlarınızı.

2 Cevaplar

+1 oy
önce (13,973 puan) tarafından

En İyi Cevap

Düzelen var mı bilmiyorum ama bu şekilde davranmaya devam edersen eşini kaybedersin sana soyliyim.

İze durum tam tersi oldu eşimin yanına ne zaman gitsem hep beni görmezden geldi. Şuan geldiğimiz nokta da ben eşimi görmezden geliyorum artık. Ondan saatler sonra gidiyorum yatağa. Otururken başka kanepeye oturuyorum. Konuşmuyorum, soru sormuyorum...

Destek almalısın canım 

önce (975 puan) tarafından

Evet zaten yaptığımı onaylamıyorum ama kendimede laf anlatamıyorum. Destek konusunda evet emme dönemi bitse hiç durmucam ama emzirdiğim için şuan ilaç vermiyor doktorlar . İlaçtan ziyade bir büyük desteğjne ihtiyaç duydum aslında bu dönemde fakat alabileceğim herhangi bir büyüğüm yok . 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,801 puan) tarafından

Ésiniz destek olmuyorsa kizdiginiz için istemiyor olabilirsiniz. Durumu eşinizle paylaşın destek olsun 

önce (975 puan) tarafından

Olabilir esasen yoğun çalışıyor, bende sanırım artık tahammül kalmadığı için böyle hissediyorum. Sürekli olarak ilgi sevgi vermek sanırım yoruyor ve mantık devreden çıkıyor.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 523 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
36 cevap 626 göst.
0 oy
1 cevap 43 göst.
0 oy
4 cevap 148 göst.

412,818 soru

12,428,634 cevap