Doğumu özelde yapmayı düşünüyorum ama devlette de epidural yapılıyomus sanırım öyle mı acaba? Ve özelde epidural ucretı ne acaba anestezı falan derken hepsı toplam. Ve hanı agrı sancı acı hıssetmıyoruz ya epidural doğumda peki sancı falan hissetmeyınce ıkınma ıstegı de gelmıyo mu doğum nasıl oluyo yapanlara sormak ıstıyorum
Epidural belden aşağı uyuşuk olan o mu ben bi turlu aklımda tutamıyorum sjsj
Çok iyiymiş öğrendiğim iyi oldu sjsjs 2.belki öyle imkanım olur sjsj
Ben sezeryana alındığımda yanımdaki kişinin de doğumu gerçekleşmedi ama kayınvalidesi inat etti sezeryan olmayacak diye şaka gibi!! O zaman kıza ekstra 1500 e o iğneyi vurdurup normal doğuma aldırdılar
Normal doğumda yapılan belden iğne yapılan epıdural dıger adıyla prenses doğum denılıyo. Agrı acı sancı hıssedılmıyomus o zaman ıkınma ıstegı de olmaz hanı nasıl acaba zorlar mı zorlarsa bebek ıcın sıkıntı olurmu karar veremedım bılemedım
Ayyy üzüldüm kıza yaa :(
Aynen yaa gerçekten ikimizde çok çektik benimki zorunlu sezeryan oldu ama kızcağıza kadın izin vermedi resmen
Canım epidural prenses doğum dediğinse devlet yapmıyor onu özeller yapıyor geçen sene sormuştu kuzenim burda 27 bindi yaptıracağı sonra aksilik oldu acil sezeryana alındı yaptıramadı
Anladım teşekkür ederımm
Epirural sadece sancı anlarımı hissetmiyorsun
Benim etkisi gitti 10 dk sonra doğum yaptım
Etkisi gittiği gibi bir anda baskı oluluyor büyük tuvaltin varmış gibi hemen doğum haneye alıyorlar sancı da oluyor
Anladıgım kadarıyla gerek yok sanırım
2020 de kızımı epidural ile doğum yaptım
2022 de oğlum da istemedim Benim acı eşiğim yüksek sancım 100 lere kadar çıktı beni öyle fazla zorlamadı
Maşallah ne güzel
Ben epidural normal doğum yaptım benimki doğum paketiydi ayriyeten fiyatını bilmiyorum 21 bin vermiştik 2023 de evet ağrı sancı hissetmiyosun ıkınma da his olmasa da oluyor ben ebeye ıkınma olup olmadığını sormuştum yapabiliyo muyum diye evet oluyor demişti tuvaletini yapıyormuş gibi ıkın demişti
Doğum paketıne neler dahıldi acaba duydum ama hıc bakmadım öyle ya
Aylık kontroller ayrıntılı ultrason tarama testleri kan idrar tahlili sezaryen veya normal doğum hangisi olursa o da dahil sezaryen olursan 2 gece refakatçi ile kalma hakkı normal olursa 1 gece kalma hakkı vardı hatırladığım bunlar başka var mıydı bilmiyorum kontroller de iyi oluyor ama çünkü pakette daha az ödemiş oluyorsun fiyatlar sürekli değişse de seni etkilemiyor doğum fiyatları da artıyor ama sen ödediğin parayla sabit kalmış oluyorsun
AAnladım teşekkür ederım canım
Rica ederim hayırla kucağına al inşallah
AAmın inşallah
Ben devlette oldum doktorum özellikle spinal yapıcam dedi iyikide spinal olmuşum hemen ayaklandım
Her devlette yapılıyomu ya internetten baktım yapılıyo dıyo ama buradakı devlete sormadım kontrole gıttıgımde sorucam bakalım. Öyleyse eğer özele boş yere o kadar para vermem devlette yaparım yanı. Pekı doğum sırasında kesı dikiş yırtılma vs bısey hıssettınmı. Ben özelde kesı yırtık dıkıs zerre hissetmedim hıc sınek ısırıg kadar bıle hıs yoktu. Ama devlette kı dogumumda yırtıldıgını hıssettım kesı yapılmadı zorlandım baya ve dıkıs de çok kötüydü canım çok yandı
Yok hiç bir şey hissetmedim doğumdan sonra falan sondam çıktı yürüdüm hemen benim çok rahat oldu
İnşallah cumlemıze kolay doğumlar nasıp olur ya
1,436,312 soru
23,619,345 cevap
306,733 kullanıcı