+2 oy
152 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (2,835 puan) tarafından

Kızlar merhaba🌸

Daha önceden de sormuştum sizlere banyodan sonra saçlarımı tarayamiyorum diye,ombre yaptığım için.

Sağolsun bir arkadaş Argan yağı önermişti onu aldım kullandım pamuk gibi yaptı saçlarımı, çok güzel taraniyor.❤️

Ama şuan başka bir sorunum var🤦🏼‍♀️

Saçlarımı banyoda tarayamiyorum boyadigimdan beridir.

Normalde köpükler tararim ama şuan o şekilde yapamadığım için saç diplerim yağ kokuyor.

Mor şampuan kullanıyorum şuan oda aşırı kurutuyor ve  karıştırıyor banyoda.

Şu aşağıdaki kremi aldım YVES ROCHER markasından.

Aşırı derecede iyi bir saç kremi kokusu muhteşem, uçları pamuk gibi yapıyor inanılmaz derecede(tavsiye ederim)

Ama onu diplere süremem çünkü dökülür,diplere sürülmez🤦🏼‍♀️

Tavsiye edeceğiniz bir tarak veya bir çözüm önerisi var mı ya☹️🙏

image

4 Cevaplar

+3 oy
önce (7,874 puan) tarafından

Saçlarımı banyoda ben hic taramam.saca zarar veriyor. Onun yerine masaj yapan seyler var dusta ondan ala bilirdin canim

önce (2,835 puan) tarafından

Teşekkür ederim bebeğim😍

Bir ara alicaktim Watsonstan iyi değillerdi, internetten sipariş vereyim o zaman.

-Reklam-
+2 oy
önce (184 puan) tarafından

hoby saç kremi öylesine denemek için aldım çok güzel

önce (184 puan) tarafından
+1

saç da asla banyoda taramıyorum gerek de kalmıyor zaten

Ben  ellerimle masajda yapıyorum ama dipleri yağlı kokuyor ya neden öyle oluyor.

+2 oy
önce (2,097 puan) tarafından

Ben banyoda tamamam kardeşimin verdiği bir krem vardı onu azıcık saça uyguluyorum mis gibi hemen yumuşacık olup taranıyor

Krem saçı döküyor ama bir kuaför öyle demişti bana, şampuan olsa hadi neyse de kremin temizleme özelliği var mı bilmiyorum 🤔

+2 oy
önce (2,450 puan) tarafından

Konudan alakasız ama hangi mor şampuanı kullanıyorsunuz? Kuaförğm silver kullandı bende Urban ı çok övüyorlar diye ondan aldım ama pişman oldum.

Canım ben almadan önce Trendyoldan çok araştırdım yorumları okudum baya her markanın.Evet urbanı çok övüyorlar ama aklıma yatmadı. Ben bu silverden aldım.

image

+1

Bende Hepsiburada dan baktım hep yorumlara. Bunu övüyorlardı. Sağolasın resim için 

Rica ederim canım 🌸

Ama şöyle bir şey var başkasının beğendiğini biz beğenmeyebiliriz,veya beğenmediği ürünü biz beğenebiliriz .Bence her saçta aynı etkiyi göstermiyor o yüzden çoğu kişi mor şampuan arayışında hala da bulamayanlar var🤦🏼‍♀️

+1

Aynen. Deneye deneye artık bulacağız 😊

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 166 göst.
25 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nehirgoksu (358 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 53 göst.
20 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 104 göst.
30 Eylül 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde sevvalice (1,855 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 115 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Seherl (890 puan) tarafından soruldu

413,137 soru

12,438,272 cevap

45,893 kullanıcı

Kategoriler

...