Birşeyler getirdi komşu,ben de makarna yaptım dünden yemek var diye . Eşime dedim götürsem mi olmaz dedi. Oysaki çok da güzel olmuştu. Siz götürür müsünüz komşuya makarna?
Ben götürmem ama bilemedim
O da bir nimet sonucta illa ozel bisey olmasina gerek yok ki ben olsaydim gonderirdim hem cocuklar makarnayi cok sewer 🙂
Bence olmaz ya boş ver nolcak bana bol veren de oluyor
Tabağı mı? yok ya boş vermem
Birincisi bence komşuyla olan samimiyetime bağlı sürekli birbirinize birşeyler veriyorsanız makarna da verilebilir ama onu da böyle soslu falan daha güzel olur yine. Ama arada birşeyler veriliyorsa pasta çörek tarzı veya daha ağır yemek getirdiyse vermem sanki hani şu tabakta aradan çıksın boş gitmesin der gibi olur diye düşünüyorum
Evet, ben kaç defa gönderdim komşuma. Hatta kızı bir gün çok güzel olmuştu, size gelelim de bir daha yap demişti. Sıcak yemek sonuçta gönderebilirsin.
Ben gonderirdim. Genelde sade makarna yapmam zaten. Bazen ev makarnamiz var hic pisirmeden bi tabak koyupta gonderdigim oluyodu. Illa kek borek verilecek diye bisey yok.
Makarna götürmem ben
Samimiyet varsa olur tabikide ben çorba yapınca da gönderiyordum
Bence olmaz cnm, acelesi yokya baska zaman baska birsey gonderirsin
Verilmez bence
Olabilir neden olmasın ama samimi arkadaşınsa sorun olmaz,benim annem yollardı
Bana da geldi bnde gönderdim.ben demleme usulü kıymalı tavuklu yaptım çok begenirler tarf bile isterler
Hem kıyma hem tavuk birarada mı
Yok ayrı ayri
yanında başka şeylerle olabilir ama böyle özel soslu makarnaysa belki kremalı mantarlı, fesleğen soslu vs. ama tek götürmem ben olsam.
Makarna götürmem ben şahsım adına
Makarna olmaz
Bende götürmezdim ya
Makarna vermem ben yaaa
Ben yeni doğum yaptıgımda komşum erıste pişirmiş yanında ezogelın çorbası getırmıstı
Ben kimseye makarna vermedim ama eski ev sahibimde bana makarna getirmişti ramazanda iftara
Makarna da verilmez ama ya ben göndermem. Kek olur tatlı olur ben genelde bunları tercih edıyorum gönderirken
413,248 soru
12,442,015 cevap
46,024 kullanıcı