+2 oy
115 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (948 puan) tarafından

Kizlar bebegim 5 buçuk aylik ve alninin ortasindaki kemikte çıkıntı var. Doktoruna sordugumuzda bir sıkıntı görmedi ama sanki her geçen gün dahada belirginleşiyor. Aynı durumu yaşayan annelerimiz var mi acaba bingildak kapandığında gecer mi yoksa baska bi doktora daha gotureyim mi? 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (659 puan) tarafından

Bebeğimin alnının ortasında çıkıntı vardı üçgen duruyordu hamileliğimde hiç bir doktor anlamadı 2 çocuk doktoruna götürdüm doğduğunda anlamadı ve araştırırken tedavi merkezinin birini aradım ve anladılar Allah razı olsun onlar sayesinde bebeğimin rahatsızlığı çıktı ortaya trigonosefali kafa alın şekil bozukluğuymuş. Yani göstermeden var diyemem kendi çocuğumu anlattım sana seve seve yardımcı olurum istersen tedavi merkezine o alnı atabilirsin numarasını bile verebilirim... 😊

önce (948 puan) tarafından

Cok tesekkur ederim. Sonrasinda nasil bir yol izlediniz

önce (659 puan) tarafından

Sonrasında tedavi merkezine onların istediği açıdan fotoğraf attık alnını kafasını onlarda gün verdiler gittik muayene ettiler sonra beyin cerrahisi görsün tanımı o koyucak dediler gittik koydu tanıyı 23 günlüktü o zaman 3 aylıkken de o çıkıntıdaki kemik alındı kask taktık biz kafa şekli arkadan da bozuktu ama ne olur ihmal etmeyin belkide bizimki gibi değildir ama lütfen annesi bir beyin cerrahiye götürün 😊

Valla son günlerde cok kafama takılıyor doktor bıngıldak kapandiginda geçer diyor ama sanki her gecen gun dahada belirgin hale geliyor gibi alnının ortasinda kemik çıkıntısı gibi. Bi baktiricam bende beyin cerrahisine mi gotureyim nereye gotureyim bilemedim. Suan nasil ne kadarlik oldu gecti mi 

-Reklam-
+1 oy
önce (3,236 puan) tarafından

Keşke alnının fotosunu atsaydın ona göre yorum yapardık,benim çocuklarda öyle bir şey yok 

Fotograf atmadim benzer durumu yasayanlar anlicaktir alninin orta kemigi ele gelecek kadar çıkık 

+1 oy
önce (188 puan) tarafından

sorun zaten ön bılgındağın erken kapanmadı ile alakalı bir durum bir daha dr gidin resim ekleyedebilirsiniz yeğenim o rahatsızlık yüzünden ameliyat oldu

image

Bu gorseldeki kadar çıkık değil ama ele gelmeye başladı orta kemik

+1 oy
önce (447 puan) tarafından

Ben götürdüm doktor nerdeyse kızdı bana hiçbir şey yok bunun için mi korktun dye hala var gibi böyle damar gibi ama kendisi büyüdükçe arada kaynadı dikkat cekmiyor

Ne kadarlik oldu şimdi bizimde damar çıkıntı gibi bilemedim ya sanki büyüyor gibi bingildak kapaninca yukari çeker geçer diyor doktor 

+1 oy
önce (205 puan) tarafından

Benim kizimdada vardi hatta baya belirgindi.uzun kemik giibi baya baya belliydi suan besyasinda ve hic bisey kalmadi kendikendjne duzeldi canjm

Ay insallah bizimde öyle olur. Doktor bişey yok bingildak kapaninca gider diyor ama insallah oyle olur

Bizimki bolw alninin ortasinda diklemesime cikinti seklindeydi bariz bi sekjlde brlliydi suan sifira yakjn bisey kalmadi doktorunuzda diyosa trlas yapmayn ins sizinkide bizimki gibi gecer

İnsallah ya ayni bizimde oyle suan doktor gecer diyor bi sorun görmedi ama icim rahat degil bilemedim insallah oyle olur bizimde

+1

Doktor gecer diyosa bosa telas yapma canim b  isey olsa doktor bastan soylerdi  baska bolumlere sevk ederdi.onlar trcrubeliler  biliyolar.hic korkma srn geciyor buyudukce

İnsallah ya çok tesekkur ederim 🙏

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 58 göst.
0 oy
8 cevap 211 göst.
+1 oy
4 cevap 169 göst.
0 oy
3 cevap 103 göst.

413,164 soru