+2 oy
664 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (166 puan) tarafından

Hanımlar oğlum sabah burnunu koltuğa çarptı kötü çarptı ama neyse biraz ağladı durdu sonra morardı biraz kızardı acile götürdük tomografi çekildi ama kıyameti kopardı iki kere denedik sonra neyse anca bu kadar oluyir dedi çektik bı şekilde doktor dedi gözle girulur bı şey yok eve getirdik bı tatlı kaşığı kadar küstü ama aşırı huysuz 😭😭 ne yapmalıyım 

13 Cevaplar

+1 oy
(967 puan) tarafından

Kustuysa geri götürün bence 

(166 puan) tarafından

7 saat sonra kustu

(967 puan) tarafından

Anladım,  çarpma şiddeti tam olarak nedir bilemiyorum,  gözlerde kayma diskida kanlanma,  huysuzluk var mi yani burdan nedesem yetersiz ben kusmasi durumunda bekleyemem direkt götürürüm  yani 7 saat olmuş ama gözlem için ilk 24 saat ve onu takiben 72 saat önemli.  Kusma başka sebepliyse eğer ve kesinse korkma hastalık yada kendini kusturma ise korkmayın eğer otururken öyle bianda kusuyorsa isterse 10 saat geçsin ben götürürüm.  Korkutmak istemem asla burdan da rahat olmanızı da söyleyemem sonuçta bi kafa bölgesi travması mevcut ama şiddeti sekli nedir bilemem . 

COCUK ACILE GIDIN OZELLIKLE GENELDE SEHIR HASTANELERINDE TRAVMA POLİKLİNİĞİ OLUR GENELDE BENCE GOTURUN 

-Reklam-
+1 oy
(995 puan) tarafından

Kaç saat sonra kustu ki 

(166 puan) tarafından

7 saat sonra

+1 oy
(1,568 puan) tarafından

24 saat içinde kusma olmuş, tekrar acile götürmelisiniz. 

(166 puan) tarafından

😥😥😥😥😥 dua edin ne olur 

(1,568 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun, inşallah bir sıkıntı olmaz💙

+1 oy
(4,317 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun canım ağladığı için mi kustu acaba kötü çarptı diyorsun bir götür yine sen acile

(166 puan) tarafından

Dua edin ne olur canı yanıyor biliyorum bı şey oldu 😥😥😥

(4,317 puan) tarafından

Ya kıyamam çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin ama bekleme götür hemen 

+1 oy
(1,083 puan) tarafından

Böyle darbelerde kusma önemli bir detay canım birde huysuz diyorsun zaten bence tekrar acile götürmelisiniz. Orda en azindan gözetim altında kalır belki. Çok geçmiş olsun 

(166 puan) tarafından

Acilde bı şeyden anlamıyor cücük çığlık cikliga aglatiyorlar bı şey de yapmıyorlar 😥😥😥 dua edin ne olur 

(1,083 puan) tarafından

Anladım canım malesef acildekiler de bazen acemi olabiliyor. İnşallah birşeyi yoktur bian önce geçer en azından sen dikkat et uyutma en azından bı müddet daha 

+1 oy
(1,491 puan) tarafından

Lutfen doktora goturun.mumkunse.iyi.bir hastahaneye.

(1,491 puan) tarafından
+1

Boyle bir durumda bekleyemem ben.insAllah bisey yoktur ama isinizi sansa birakmayin  daha cok kucuk ya  bebek .sizi endise etmek degil niyyetim ama ciddi durum olabilur

0 oy
(5,161 puan) tarafından

Geri götürün bence hastaneye 

(166 puan) tarafından

Dua edin ne olur 😥😥

0 oy
(1,632 puan) tarafından

Belirtilerde ilk 36 saat içerisinde ortaya çıkabilir, bir kez daha götürün 

(166 puan) tarafından

Dua edin ne okur canı yanıyor biliyorum bı şey oldu 😥😥😥😭

(1,632 puan) tarafından

Canım ederiz de sen bekleme götür. Allah korusun birşey vada nöbet vs geçirebilir herşey olabilir bekleme. İmkanın yoksa ambulansı ara gelsinler 

0 oy
(6,683 puan) tarafından

nekadarlikki. aglamaktan kusmus olabilir. burnu yamulmasin sekli bozulmasin diye dus et bence baska turlu kusma fiskirarak kusma durumu tehlikeli. aglamaktan kusmustur yada kucukse zaten kusar ccklar bence. burna darbe almak bir travma yaratmaz cckta tehlikeli sorun olmaz yani burnu kirilmasin sekli bozulmasin diye tasalanirdim heralde sadece

(166 puan) tarafından

Şeklinde çok şükür bı şey yok morarmış kizarsmi 1.5 yaşında 

Dua edin ne olur 😭😥😥

0 oy
(607 puan) tarafından

Canım biz dua ederizde öylede olmaz götürün. Ne olur ne olmaz kusmuş diyorsun

0 oy
(52,531 puan) tarafından

gecmis olsun siz yine de gidin acile

(6,683 puan) tarafından

son actigim posta bakiniz efenim @ikbal bu ani kacirmadin gozlerin kanasin😂

0 oy
(8,508 puan) tarafından

Götürdünüzmü sonuç ne oldu merak ettim 

(166 puan) tarafından

Tim post açtım canım bakabilir misin 

0 oy
(228 puan) tarafından

İnşallah iyi olur. Götüre bilme şansın varsa tekrar götür . Bu şekilde için içine yer.

(166 puan) tarafından

Tesekur ederim götürdüm post açtım bakabilirsiniz 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 173 göst.
28 Şubat 2025 Diğer kategorisinde .................. (103 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 278 göst.
22 Şubat 2025 Diğer kategorisinde .................. (103 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 587 göst.
2 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Elif34 (343 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 317 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Meryemmozer (308 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,436,646 soru

23,623,951 cevap

306,964 kullanıcı

...