Hanımlar oğlum sabah burnunu koltuğa çarptı kötü çarptı ama neyse biraz ağladı durdu sonra morardı biraz kızardı acile götürdük tomografi çekildi ama kıyameti kopardı iki kere denedik sonra neyse anca bu kadar oluyir dedi çektik bı şekilde doktor dedi gözle girulur bı şey yok eve getirdik bı tatlı kaşığı kadar küstü ama aşırı huysuz 😭😭 ne yapmalıyım
Kustuysa geri götürün bence
7 saat sonra kustu
Anladım, çarpma şiddeti tam olarak nedir bilemiyorum, gözlerde kayma diskida kanlanma, huysuzluk var mi yani burdan nedesem yetersiz ben kusmasi durumunda bekleyemem direkt götürürüm yani 7 saat olmuş ama gözlem için ilk 24 saat ve onu takiben 72 saat önemli. Kusma başka sebepliyse eğer ve kesinse korkma hastalık yada kendini kusturma ise korkmayın eğer otururken öyle bianda kusuyorsa isterse 10 saat geçsin ben götürürüm. Korkutmak istemem asla burdan da rahat olmanızı da söyleyemem sonuçta bi kafa bölgesi travması mevcut ama şiddeti sekli nedir bilemem .
COCUK ACILE GIDIN OZELLIKLE GENELDE SEHIR HASTANELERINDE TRAVMA POLİKLİNİĞİ OLUR GENELDE BENCE GOTURUN
Kaç saat sonra kustu ki
7 saat sonra
24 saat içinde kusma olmuş, tekrar acile götürmelisiniz.
😥😥😥😥😥 dua edin ne olur
Çok geçmiş olsun, inşallah bir sıkıntı olmaz💙
Çok geçmiş olsun canım ağladığı için mi kustu acaba kötü çarptı diyorsun bir götür yine sen acile
Dua edin ne olur canı yanıyor biliyorum bı şey oldu 😥😥😥
Ya kıyamam çok geçmiş olsun rabbim acil şifa versin ama bekleme götür hemen
Böyle darbelerde kusma önemli bir detay canım birde huysuz diyorsun zaten bence tekrar acile götürmelisiniz. Orda en azindan gözetim altında kalır belki. Çok geçmiş olsun
Acilde bı şeyden anlamıyor cücük çığlık cikliga aglatiyorlar bı şey de yapmıyorlar 😥😥😥 dua edin ne olur
Anladım canım malesef acildekiler de bazen acemi olabiliyor. İnşallah birşeyi yoktur bian önce geçer en azından sen dikkat et uyutma en azından bı müddet daha
Lutfen doktora goturun.mumkunse.iyi.bir hastahaneye.
Boyle bir durumda bekleyemem ben.insAllah bisey yoktur ama isinizi sansa birakmayin daha cok kucuk ya bebek .sizi endise etmek degil niyyetim ama ciddi durum olabilur
Geri götürün bence hastaneye
Dua edin ne olur 😥😥
Belirtilerde ilk 36 saat içerisinde ortaya çıkabilir, bir kez daha götürün
Dua edin ne okur canı yanıyor biliyorum bı şey oldu 😥😥😥😭
Canım ederiz de sen bekleme götür. Allah korusun birşey vada nöbet vs geçirebilir herşey olabilir bekleme. İmkanın yoksa ambulansı ara gelsinler
nekadarlikki. aglamaktan kusmus olabilir. burnu yamulmasin sekli bozulmasin diye dus et bence baska turlu kusma fiskirarak kusma durumu tehlikeli. aglamaktan kusmustur yada kucukse zaten kusar ccklar bence. burna darbe almak bir travma yaratmaz cckta tehlikeli sorun olmaz yani burnu kirilmasin sekli bozulmasin diye tasalanirdim heralde sadece
Şeklinde çok şükür bı şey yok morarmış kizarsmi 1.5 yaşında
Dua edin ne olur 😭😥😥
Canım biz dua ederizde öylede olmaz götürün. Ne olur ne olmaz kusmuş diyorsun
gecmis olsun siz yine de gidin acile
son actigim posta bakiniz efenim @ikbal bu ani kacirmadin gozlerin kanasin😂
Götürdünüzmü sonuç ne oldu merak ettim
Tim post açtım canım bakabilir misin
İnşallah iyi olur. Götüre bilme şansın varsa tekrar götür . Bu şekilde için içine yer.
Tesekur ederim götürdüm post açtım bakabilirsiniz
1,495,355 soru
24,428,751 cevap
352,300 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın