Maşallah çok güzel kilo vermişsin canım bende doğumda 29 kg aldım .doğumdan bu yana 98 kg dan 67 kg ya düştüm
Bir buçuk yıl için de sglikli beslenme ile biraz dikkat ederek.yalniz Herbalife gibi bitkisel içerikli çayları kullanırken dikkat etmek lazım karaciğere ve bobreklere zarar veriyor uzun vadede .tavsiye etmeyelim kimseye gerçekten belki birşey olmuyor gibi gelir başta .herkese de birşey yapacak diye değil ama bünyesi bağışıklığı zayıf biri olursa zor toparlıyor vucut.
Bende senin gibi biraz kilo olayına takintiliyim kilolu olunca asla mutlu olamıyorum..boyum 170 benim 60 kg olmadan diyeti bırakmaya niyetim yok geçen fenomenlerde gördüm matcha çayı kahvesi var dedim artık son 7 kg gitmiuor alayım bir paket ne olacak .aldım ablamada aldırdım ablamda birşey yapmadı 2 kg verdi hattabir haftada
Ama bende hergun baş ağrısı baş dönmesi böyle kafam bulanir gibi oluyor meğer tansiyonumu yükseltmiş 11 7 yi geçmeyen tansiyonum 14 /10 15 /10 bu şekilde geziyor doktora gidip takip yaptık hep yüksek .doktor herhangi bir şey içiyormusun diye sordu kahveyi söyledim çok gelen oluyormuş böyle çaylardan kahvelerde .zayıflama kahvesini kesince tansiyonum normale döndü .
Daha kotu sonucu olabilirdi yüksek tansiyonun Allah'tan farkettim. Her bünye bir değil yani bu tarz çaylara adapte olamıyor .dikkat etmekte yarar var .kendim yaşadığım için yazmak istedim.bende biraz sporu artırarak zayıflamaya devam ediyorum zor olsada :)