+2 oy
669 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (6,420 puan) tarafından

sonradan zayifldim sukur bidahada adla bu halime donmedim donmemde

image

image

image

14 Cevaplar

+2 oy
önce (2,178 puan) tarafından

Kaç kg den kac kg ye ve nasıl düştünüz 

önce (6,420 puan) tarafından

57 ile evlendim .onbir ay sonra 67 ile hamile kaldim . 87 ile dogurdum.:)  hastaneden eve hekince 80 kilo kalmistim iste . evdeki resimde 78 80 civariyim birkac gunluk dogum ypmayim. digerinde de 6 aylik faln 75 civarindaydim kardesimin mezuniyetiydi. herbalife ile zayifladim uc ayda 56 kiloya dustum dahada almadim 2018 nisandan sonra 56 kilolardayim hep. 

-Reklam-
+2 oy
önce (4,275 puan) tarafından

Ben geçen bunu merak etmiştim zayıflamaya kiloya o kadar takıntılısın ki geçmişte kilolumuydun ya da dalga mı geçildi seninle diye aklıma gelmişti bir postta yine yazmıştın bunu soracaktım sana unutmuştum 

normlde hep 57 lerdeydim iste ilk cckta 87 ile doguma gttim. zayflama takintim 1 yas dogumgununde basladi kndimi o halde ilk kez yuzlestim farkina vardim halimin

+2 oy
önce (19,031 puan) tarafından

Fahriye Evcenin ki gibi bir değişim olmuş valla helal olsun 

Darısı başıma inşallah ama ben ikinci çocuğa niyetlendim ki çokta mümkün gelmiyor bu başarı öyküsü bana :) 

önce (52,225 puan) tarafından

bende hep zayiftim hasimato cikti kilo aldim simdi tombik tombik takiliyorum diyette yapamiyorum canan gibi azimli degilim 

Cananın maşallahı var örnek aliyorum ama uygulamıyorum :) ben şimdilik 8 kilo verdim 

+1

☺️ maşallah sana da canim bana detoks sularini yapmak zor geliyo ☺️

Ben diyetisyene gittim ama sporu çok katamadım işin içine işe giderken diyete dikkat etmek çok zor geldi esktra spora zaman ayiramadim bu süreçte gebelikte istediğim için sıkıntı olabilecek detokslari uygulamadim maalesef 

+1 oy

kostum geldim canom ☺️az daha karalasaydin sanki yüzünü hic atmadin burda gözümüz gönlümüz açılırdı ☺️ ben senin eski halin gibiyim ☺️ 

:) nebilim annem mannem varya karalim dedim :) 

+1 oy
önce (187 puan) tarafından

Kilo aslında insanı büyük gösteriyor sin halin daha genç duruyor

evet aynn kesinlikle iyle . genclesiyor insan verince kiloyu

+1 oy
önce (12,854 puan) tarafından

Azmine hayran ve şaşkınım yeminle 😄

+1 oy
önce (1,259 puan) tarafından

Maşallah size, gerçekten çok büyük bir azim. 🌸

+1 oy
önce (188 puan) tarafından

bi zayıflasam ben de atıcam before after 55 kilo olmayı öyle taktım ki fakat bu iki haftadır alerji ilaçları yüzünden ödem tuttu bacaklarım +2 çıktım 

gecmisolsun canim . ins atarsin en kisa surede. evet bu ara bizdede dogumgunu vardi surekli yedik on gun arayla . bitti sukur simdi hazirana kadar oyle tikabasa yoyecegim artan yiyecekleri bir iki gun boyu yiyecegim dogumgununpartileri bitti hazirana kadar yok:) rahatim:)bu ara bende arti gordum cunku

+1 oy
önce (73 puan) tarafından

Ya ben de 66 kiloyum sporda yazıldım ama boş sürekli kabjz oluyor içtiğiniz çay nasıl anlatır mısınız. Ne zaman içiyorsunuz günde kaç bardak  almak istiyorum ben de ama kullanımı filan nasıl bir bilgim yok 

onu o zaman 2018 de kullanmistim . simdi ara sira cayini alirim oyle ama duzenli kullandigim herbalife urunu yik suan icin. sabah aloe suyi bu bardak suya katiyorsun bir olcek iciyorsin o bagirsaklari duzenliyor .tadi limonlu su gibi guzel hos. sonra cayi var onuda ister aicak ister soguk suda iciyorsun bi bardak onu ben ara sira suanda aliyorum bi litreye katiyorum . gun icinde aromali meyve suyu icecek gibi ara ara iciyorm bahaneyse su tuketimimi arttirmis oluyorum yani. bide shake var onuda siter smothie gibi milkshake kuvaminda yapip ic ister biraz daha az suyla yapip koyu kivamlinolsun puding gibi kasikla ye bir pirsiyonu. kahvalti bukadar. onun harici normal diyet ara ogun meyve yada ceviz badem . oglen protein salata . aksamki ara ogunde yani 4 gibi ayran yada kefir.  aksam yemegide corba sebze yemegi ve yogurt. beslenme duzeni bu sekilde. sadece kahvalti niyetine herbalife puding yani

+1 oy
önce (3,437 puan) tarafından

Kullandığın ürünlerin fotoları varmı canım.emzirmeyi bıraktırcam inşallah bende başlayım 76 kilocuğum 🥹 

canim 2018 de kullanmistim onlari . simdi ara ara cayini aliyorum bi o guzel odem attiriyor seviyorum su icmemi de sagliyor bahaneyle. icme suyuma katiyorum  1 litre falan oyle aromali su oluo bahaneyle su icimim artiyior:)

+1 oy
önce (2,328 puan) tarafından

Şu an benim durumum bunada ayrı sıkkınim işe başladım hızlı bi şekilde 15 kilo aldim bende vermek istiyorum ama sadece istiyorum beni mutlu eden tek şey de yemek.

Tabi yedikten sonra da mutsuz oluyorum.

+1 oy
önce (1,203 puan) tarafından

Maşallah çok güzel kilo vermişsin canım bende doğumda 29 kg aldım .doğumdan bu yana 98 kg dan 67 kg ya düştüm 

Bir buçuk yıl için de sglikli beslenme ile biraz dikkat ederek.yalniz Herbalife gibi bitkisel içerikli çayları kullanırken dikkat etmek lazım karaciğere ve bobreklere zarar veriyor uzun vadede .tavsiye etmeyelim kimseye gerçekten belki birşey olmuyor gibi gelir başta .herkese de birşey yapacak diye değil ama bünyesi bağışıklığı zayıf biri olursa zor toparlıyor vucut.

Bende senin gibi biraz kilo olayına takintiliyim kilolu olunca asla mutlu olamıyorum..boyum 170 benim 60 kg olmadan diyeti bırakmaya niyetim yok geçen fenomenlerde gördüm matcha çayı kahvesi var dedim artık son 7 kg gitmiuor alayım bir paket ne olacak .aldım ablamada aldırdım ablamda birşey yapmadı 2 kg verdi hattabir haftada 

Ama bende hergun baş ağrısı baş dönmesi böyle kafam bulanir gibi oluyor meğer tansiyonumu yükseltmiş 11 7 yi geçmeyen tansiyonum 14 /10 15 /10 bu şekilde geziyor doktora gidip takip yaptık hep yüksek .doktor herhangi bir şey içiyormusun diye sordu kahveyi söyledim çok gelen oluyormuş böyle çaylardan kahvelerde .zayıflama kahvesini kesince tansiyonum normale döndü .

Daha kotu sonucu olabilirdi yüksek tansiyonun Allah'tan farkettim. Her bünye bir değil yani bu tarz çaylara adapte olamıyor .dikkat etmekte yarar var .kendim yaşadığım için yazmak istedim.bende biraz sporu artırarak zayıflamaya devam ediyorum zor olsada :) 

. aynen macha yi bende merak ediyorum aktardan alacagim diye dusunuyordum ben. henuz almadim

ayy vok sukur birsey olmamis . ya iste aynn biliyoruz hepimiz olen bile oluyor ama sosyal medya kulturu duydugumuzu aliyoruz yaa o hatalari bende yapiyorum suan birton kahveydi caydi uc dort marka var evimde:) ama suan hocbirni almiyorum diyetisyen destekli gidiyorum . bu resimler eski 2018 e ait  uc ay kullandim herbalife urunlerini. suan ara ara cayini aliyorum bi o da aslinda guzel idem atio su iciyorum bahaneyle icme suyuma bir litreye katinca o suyu ekstradan iciyorum normal suyumun haricinde . iyi oluo bahaneyle su ictim diyorum 

Evet canım homm bitkisel ve Gano kahve si var ikisininde üzerinde yazıyor kalp hastası tansiyon hastaları kullanmaması lazım die.kafein oranı çok yüksek. Bende kalp kapağı açıklığı var normal kahveyi bile az içerim kola içtiğim zaman hele 4x artar kalp atışım. Dikkatli olmak lazım . 

ovv sende iyi cesaret icmissin oyle bir problem varsa allah korumus gercekten seni . evet o tarz seyler pir pir attiriyo kalbi

Yok ayy kahveleri hiç içmedim satış yaptım bi ara satarken söylerdim kafein yüksek dikkat die

Benim tek vazgeçemediğim kola ahh bide ona dur diyebilsem 🥹

+1 oy
önce (902 puan) tarafından

canan ya sen ikinci hamileliğinde nasıl spor ve diyet yaptın şuan 11  haftalık hamileyim şeker ,hamur işi vs yemiyorum spora gelince nasıl hangi hareketleri yapacağımı bilmiyorum bebeğe zarar verir mi diye korkuyorum aç karınlamı yoksa tok karınlamı yaptın lütfen detaylı yaz lütfeğnnnnnnnnnn 😄

image

image

image

image

image

image

image

image

image

ben susayim fotolar konussun.:) coklu karede olanlarda bitane var bak bisiklete yatmisim kafami koyup.okadar halim yokki geceriyorum a. ama deger. bu 3 haziranda dogurdum. uc gun once bu resim mesela dogurmadan38+4 de dogurdum

image

dogurdukdan sinrada yola devam aha cck kucagimda gene ben cebellesiyorum kendimle😂😂

ben sabah 6 bucuk 7 de kalkip gectim spor salonuna. actim . bazen basim doner gibi olunca iki ceviz aliodum yanima atiodum spor yaparken agzima. oglende cocuk okuldayken spor salina gdiyodum . zaten kahvalti yapmis oluyodum. aksamda esim isten gelince kizimla takilirken gidiyodum zaten 6 da yemis oluyorum 8 gibi falan spordaydim . bazen mac oldugu gunler esim mac izlio kiz da erken uyuyor zaten bende bos durmaktanda aksam 9 dan 11 bucuk 12 ye kadar diziyi spor yaparken izliyordum . nasilsa esim mac izliyor bende yatarak izleyecegime spor yaparak izlim diye

0 oy
önce (11,704 puan) tarafından

Herbalife hangi ürününü kullandın canım bende vermek istiyorum ya 🥹 maşallah güzel zayıflamışsın 

klube gitmistim canim shake cay ve aloe suyu veriyorlar  zaten hergun sabah kahvaltiya shake puding yemeye gdiyirduk bi bardak alir su bi bardak cay orda iciyorduk bir olcek de eve cay veriyorlardi evde bir litre suya karistirip icmelik.

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 325 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,417 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 354 göst.
15 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Esmer anaa (988 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 418 göst.
6 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Haceerr (2,004 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 404 göst.