0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde (1,119 puan) tarafından

Ayrı şehirlerde oturuyoruz kayinvalidemle    bir gun annemde oturuyorduk , çocuğuma  biskuvi getirmiş   cocugumda o gün doğru düzgün bisey yememişti neyse  tabi cocuk istedi ben vermedim yemeğini ye öyle falan derken cocugum agladi 3yasinda bu arada ben de biraz azarladım çocuğu kayinvalidem de ağlamaya başladı ben böyle ağlayınca dayanamıyorum faln dedi hatta kurallarini kendi evinde yap dedi resmen  bu b^^kdan  sebep yüzünden  karşılıklı triplesiyoruz   ben şehir dışına evime döndüm ne o aradı ne ben aradım normalde otobüsle vardın mı ettin mi derdi o da yok  kim haklı kızlar objektif  olarak baktığınızda

6 Cevaplar

0 oy
(982 puan) tarafından

Kaynanan çocuk ağladı diye mi ağladı? 

(1,119 puan) tarafından

He üzüldü çok agliyo diye  dayanamamış 

(982 puan) tarafından

Bide bayıl istersen deseydın abartmış ya 

(1,579 puan) tarafından

🤣🤣🤣

(1,119 puan) tarafından

Evet tam da öle oldu bide bayıl Feriha  yani  benim tepkim yanlış ama onun kide normal mi bilemedim 🤔

(982 puan) tarafından

Yok bide kural çiğnetiyo daha fena 

-Reklam-
0 oy
(1,579 puan) tarafından

Oldu başka ? Evde kendi çocuğun e başka yerde gittiğin yerdekilere göre mi şekil alcaksin cok saçma b*ktan sebep yüzünden böyle davrananla hiç muhatap olmam banane çok mu lazimlar sanki.

(1,119 puan) tarafından

:) işte gelinlikle  alfalik :) duymak istediklerim :😜 

0 oy
(4,086 puan) tarafından

Kaynanan niye ağladı 😀

(1,119 puan) tarafından

Evet ama hayırdan da anlaması lazım diyorum kurallarimi esnetirim ama bazen hayır diyince hayirdir ben hayır dedim mi ikiletmiyo mesela ama her zaman da tabiki hayır demiyorum bacım napam 😞

(4,086 puan) tarafından

Bir anne olarak kesinlikle bu konuda haklısın. Her şeye hayır dememeli , her hayır dediğimizde de sözümüzden dönmemeliyiz. Ama öyle öfkeli çıkışlar huysuzlaşmasina yol açar çocukların. Neyse geçmişe üzülmek fayda vermez . 

(236 puan) tarafından

Ben böyle bir konuda kesinlikle hayır derim sözümden de dönmem. Kaynanam fln kıyamaz 1 tane ver derse vermem olmaz yemekten sonra derim mesela. O hayırsa hayırdır. Çok şükür cocuklarım dinler sözümü ama kurallarıma göre yetiştiririm. Herkeste imrenir cocuklarıma masallah. Mesela o biskuviyi versem oglum asla yemek yemez o gün aç dolaşır benıde yorar, direk kesiyor çünkü o yüzden sınırları olmalı bı annenin

(1,119 puan) tarafından

İşte canim gel de  anlatt anlayan zaten anliyo  ama bazen çocuktan daha yorucu oluyo bu tarz şeyler  ile ugrasmak

(1,119 puan) tarafından

Arada  bağırmayıda  bilsinler yaa bacım yeni kuşak hersey istedikleri givi oluyo zaten :(

0 oy
tarafından

Uzaktaymis aslında ozlemistir torununu 😅

Sende haklısın ama birazcık buyutmussun gibi geldi kusura bakma 😅

(1,119 puan) tarafından

Yok canım ne kusuru görmemezlikten geliyorum şehir dışına çıktığımda şımarıyo çocuk  simarsin sevenler bisey aliyo yesin  ama o gün gercekden hiç bisey yemedi biraz bende inat ettim ama o tepkiyide  beklemiyodum belki  kaynanamda o tepkiyi beklemiyordu oldu bi kere  :😀 

tarafından

Regle olsa neyse diecemde ay şey aklıma geldi film varya şaban 2 çocukla kalıyorda oturmuş oda onlarla ağlıyor ya😂

(1,119 puan) tarafından

:😀  acaba hamile falanmi ki bu duygu geçişleri 😜  çok normal değil cunku

tarafından

Bilmiyorum canım üzüldüm ben genede sen ara gene aranız iyiydiyse daha önce gönlünü al derim😊

(1,119 puan) tarafından

Ole mi diyosun  🤔 aslında eşim de hani torun daha değerli oluyo yaa  duygusal  biri zaten annem  falan dedi aslında haksızda sayılmaz ama bende biraz inat yaptım  annesi benim  tek başıma gurbette büyüttüm ne zorluklar çektim kimse yanımda değildi oyuzden  davranışlarima karışamaz kimse diye tiriplere  girdim  ama bende vicdanlı bi insanım.kiyamam yani bole konuşur konuşur  unuturum sadece inadım.biraz ağır basiyo

0 oy
(1,688 puan) tarafından

Yani senin yetine kendimi koydum ben o gün oyşe davranmazdım verirdim ama verirkende bak bi seferlik yemekten önce yiyosun bir daha böle biley olmaz haberin olsun falan der verirdim. Kayınvaliden cocuguna kıyamıyo belliki 

(1,119 puan) tarafından

Aslında abur cuburlari falan memlekete gidince hep görmemezlikten geldim sevenler biseyler aliyo ama o gün gercekden bisey yememiştir:(

0 oy
(8,013 puan) tarafından

Bir daha ki sefere kaynanana emzik al götür 😂

(1,119 puan) tarafından

:😀    ilahiiiii

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 271 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (955 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 363 göst.
6 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde SakuraCicegi (1,096 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 2,122 göst.
12 Haziran 2022 Kültür-Sanat kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu
+1 oy
62 cevap 1,614 göst.
10 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hayalet (1,956 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,451,985 soru

23,837,807 cevap

319,195 kullanıcı

...