+1 oy
280 göst.
Diğer kategorisinde (1,451 puan) tarafından

Sokağa çıkma yasağı herhangi bir yasak vermediklerinden dolayı sokaklar savaş alanina döndü heryeri yakmaya başladilar ve eşimde gorevde koca şehirde tek başımayım az önce tam dalmistim mahallede çığlık sesi geldi bayan sesiydi ve sonra slogan sesi başladı çok korktum kalbim çarparak uyandım arabamda dışarıda ve lastikleri yakiyorlar korkuyorum zarar verirler diyede ayrı bir stresim var dışarı sabah çikipta dairenin otoparkına nasıl koyucam diye dusunmekten sinirim bozuldu dışarıda kalsın kızımı gezdiririm diye düşünmüştüm ve otopark çok dik diye korkupta koyamadim birsey olmaz diye düşündüm artık ya psikolojim yerlerde evimizin yanını yaktilar kızımı götürdügum parkları yaktılar neyi bekliyorlar hala anlamıyorum.

4 Cevaplar

+1 oy
(513 puan) tarafından

Bir olay mı oldu vanda. Neden karıştı ortalık bilmediğim için soruyorum da

(379 puan) tarafından

Bende şimdi baktım, kayyum atanmış.

(462 puan) tarafından
+1

Terör örgütü ile bağlantılı olan belediye başkanı görevden alındı yerine kayyum atandi onun için kuduruyor i.tler.

(1,451 puan) tarafından

Aynen ortalık alev. Topu gibi gorulmemsi gereken şeyler oluyor ve bunları gözümüzün içine baka baka yapıyorlar sinirim bozuldu arabam dışarıda içinde türk bayrakli obje var biri gorurde birsy yapar diye korkuyorum kızlar 

(513 puan) tarafından

Vanda klasikleşti artık her sene böyle oluyor manyak çok orda terör yandaşlarıda. Geçen yılda kayyum atandı diye olay çıkmıştı 

(513 puan) tarafından

Ortalık biraz sakinleşince arabayı otoparka al bence yada üstünü ört 

(462 puan) tarafından
+1

Canım o tür objeleri kaldır arabandan mümkünse arkadaşın dediği gibi kapat garaja çek ve her zaman için o tarz objeler bulundurmayin doğuda görev yapıyorsanız belli olmaz bı tane kansiza denk gelir takıntı yapar vs hiç gerek yok dikkat cekmeye.

-Reklam-
+1 oy
(3,106 puan) tarafından

Allah o terörün tuzaklarini baslarina çevirsin. Kuyruklarina basildi tabi kudurdular. Soyları tükensin. Sen sakin ol cnm, ortalik biraz durulunca arabani al içeri.

0 oy
(5,749 puan) tarafından

Evet bizde vana gelecektik  enişteme gelmeyin deedi

0 oy
(4,124 puan) tarafından

Canım doğu tarafında lütfen Türk bayrağını koyma yani iyive gıcık olurlar sinir olur yakarlar falan evde de tekmissin dikkat et arabanı çek ustunude kapat objeyide kaldır tek istedikleri vatanımızı bölmek nasıl bir dusuncedeler ya 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 338 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Prens_annesi (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 532 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Senajhkl (930 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 234 göst.
12 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Aynurrrrr52 (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 229 göst.