+4 oy
683 göst.
Diğer kategorisinde (294 puan) tarafından

Kızlar iki tane kücük meleğim var birisi 4 diğeri 3 yaşında. Eşimden ayrıyım, tek başıma Allâh'ın yardımıyla kızlarımı büyütmeye çalışıyorum. Çocuklarım yaşı yakın Olduğu için ikiz gibi giydiriyorum ablamda Allah'ı var kızları çok sever ama ne zaman kızlarımı görse kızlar krize görüyor bence oda artık bunun farkında severek bakıyor ama nazarı var biliyorum kızım iki gündür sürekli cıglık çığlığa sebepsiz yere aglıyor ve ben bu durum karsında öfke krizi geçirdim. 

Ablamın nazarına karşı çocuklarımı nasıl korumam gerekiyor kızlarımı giydirirken, saçlarını tararken hep ayet'el kürsi okumaya çalışıyorum ama yine de ne zaman çocuklarımı ablam görse başımıza birşey geliyor ben bu durumdan nasıl kurtulacağım 

23 Cevaplar

+3 oy
(20,539 puan) tarafından

Felak nas suresi oku 

(816 puan) tarafından

Evet bu süreleri oku ve ablanin yüzüne karşı belli etmeden üfle. Birde kendi evinde yuzerlik yak oda nazara karşı İyidir

-Reklam-
+3 oy
(515 puan) tarafından

Ablan çocuklarını görüp gittikten sonra bütün kıyafetlerini değiştir çocuklarının. Sonrada elini yüzünü yıka. Birde  Euzü bi kelimatillahitammati min şerri külli şeytanin ve hammatin ve min şerri kulli aynin lamme bu duayı oku üzerlerine. 

Kıyafet değiştirme ve el yüz yıkama çok işe yarıyor kötü enerjiyi uzaklaştırmış oluyorsun. Birde ben uyurken yarım saatlik bir dua açarım onunda çok faydasını gördüm istersen onun linkini de atarım

(294 puan) tarafından

Vallahi canım çok tesekkür ederim atarsan çok sevinirim

(515 puan) tarafından
+2 oy
(1,651 puan) tarafından

Bi süre çok dikkat çekici şekilde giydirme

+2 oy
(7,843 puan) tarafından

Kalem suresi son iki ayeti nazar ayeti olarak geçiyor sabah kalkar kalkmaz Ayetel Kürsi Felak nas üç ihlas bir Fatiha bir de onu oku sonrasinda hiç bir şey olmaz Allah'ın izni ile . Bir de insanlar nazar değdi değecek diye diye nazarı kendine çekiyor . Bizim gelin özellikle neyini ön plana çıkarsa aman nazar değer dese hemen ona bir şey oluyor . Düşüncelerini de temize çek iyi düşün iyi olsun .

+2 oy
(10,347 puan) tarafından

Ablana de MaşaAllah de bakarken ve onun yanında sende sürekli MaşaAllah de duysun ona duyur

+2 oy
(932 puan) tarafından

Bu sitedekiler yüzünden sahiden gözüm korktu kendi çocuğum haric çocuklara gözümün ucuyla bile bakmıyorum:)

Yani bilemedim ya herseyden herkesten de nazar değer mi harbiden 

(8,223 puan) tarafından

Herkesi kendin gibi bilme bacım kimisi istemeden sevdiği için nazarı değiyor ama etrafta kem gözlü insanda çok. 

+1 oy
(1,518 puan) tarafından

Bazı insanların nazarı sevdiğinden de değiyor bir tanıdığımız var o da benim oğlanları ne zaman görse aynı durumu yaşıyoruz bende ona durumu anlattım her sevdikten sonra nas felak okuttuyorum çocuklara tabi kendimde okuyorum normale dönüyorlar bir kaç kez denedim bunu sende ablana söyle bolca okuyarak sevsin

+1 oy
(185 puan) tarafından

İhlas Felak nas sürelerini sık sık onların üzerine oku. Eskiden nenem birinin nazarından korkarsaniz direk o kişinin yüzüne nazar değdirdigini söyleyin derdi ne kadar doğru bilmiyorum.. 

+1 oy
(2,783 puan) tarafından

MaşaAllah la kuvvete illa billah derse nazar değmez 

+1 oy
(8,223 puan) tarafından

İbn Abbâs"tan (ra) nakledildiğine göre, Hz. Peygamber (sav) Hasan ile Hüseyin için dua ederek şu sözlerle Allah"a sığınırdı: “Eûzü bi-kelimâti"llâhi"t-tâmmeti min külli şeytânin ve hâmmetin ve min külli aynin lâmmetin. ” (Her tür şeytandan, haşereden, kem nazardan Allah"ın tam kelimelerine —sonsuz iradesine ve hükmüne— sığınırım. ) Sonra da, “Atanız İbrâhim de bu duayı oğulları İsmâil ile İshak için yapardı.” derdi.

(B3371 Buhârî, Enbiyâ, 

+1 oy
(7,037 puan) tarafından

Nazar sadece kötü gözle bakınca gelmiyor ki sevincede değiyor benimde görümcemin değerdi dedim abla bu kadar sevme valla nazarın değiyor diye şimdi oda önce maşallah diyerek başlar sevmeye ve sende bol bol Felak nas sürelerini oki bunlar nazar duasi

0 oy
(3,915 puan) tarafından

Nas ve Felak okuman gerekiyor canım 

Bi de 190 ı ara oraya sor onlar sana yardımcı olur 

0 oy
(3,124 puan) tarafından

1. Ben herkesi ve her şeyi nazara yormayı doğru bulmuyorum. Nazara inanırım ama hedef göstererek falanca nazar değdirdi diyemem, vebali var. Hele de öz kardeşime.

2. Evladının çığlık çığlığa bağırması başka bir şey anlatıyor olabilir. Eşimden ayrıyım demişsin, belki çocuğunun psikolojisi sana bir mesaj veriyor. 

Nazarı sorumlu tutmazdım bu durumda hemen.

(402 puan) tarafından

Benimde öyle bir arkadaşım vardi . İyi niyetinden şüphem yoktu ama küçük kızımı 3 kere gördü o 3 günde de çocuğum resmen taş oldu . Karnı aşırı şişti yüzü morardı daha bebekti ağlamaktan çatlayacakti resmen . İki kere evime geldi bir kere de ben ona gitmiştim . Öyle bir anda demedim bunda nazar var diye . Son görmesinde de aynı olunca içimde emin oldum . Açıkçası biraz tesadüfü aşınca anlıyor insan . 

0 oy
(3,627 puan) tarafından

Özenli giydirme ablanın yanında gerekirse eski saçlarını da güzel bağlama 

0 oy
(1,636 puan) tarafından

Sadece dua bence

0 oy
(233 puan) tarafından

Benim büyük eltim kızımı severken hep nazar ederdi. Ama sürekli sürekli. Bu arada eltim ile de aramız çok iyidir ablamdan kadar severim onu. İçinde kötülük yoktur onun. Sürekli sürekli dualar okuyorum açıyorum iyi geliyor ama sonra bir araya gelince tekrar aynı durum olurdu. Doğruluk payı nedir bilemiyorum ama bende işe yaradı. Bir tanıdık bana eltine söyle maşallah desin severken ve eltine onun sürekli bebeğe nazarı değdiğini söyle daha da olmaz denedim ki gerçekten daha da olmadı. Oğlumu da kaynanam çok nazar eder, oğlum çok sakindi emzirip bırakırdım yatardı ama kaynanam gelip sevdi mi çocuk daha da durmazdı ağlardı hep. Ona da dedim sen severken maşallah de sürekli senin nazarın heo değiyor ve aynı şekilde artık olmuyor 

0 oy
(4,225 puan) tarafından

Saç örgüsü de nazara karşı diye okumuştum bi yerde. Kız ya ikisi de. İyice bi ör de öyle git bakalım bi gün😃

0 oy
(863 puan) tarafından

Ceplerine çörek otu köy.cirek otu her derde devadır.bizde düğün nişan mevlüt olduğu zmnlar herkesin cebine koyulur 

0 oy
(1,865 puan) tarafından

Saçma gelebilir ama annem söylemişti bana benim halamında çok nazarı degermiş bana halamın evine gidince gizlice çorabının tekini almış eve gelmiş yakmış çorabını bidahada olmamış nazar falan istersen bir dene 😃😃

0 oy
(9 puan) tarafından

Bilmem inanır mısınız ama nazar değdiğini düşündüğün zaman ablanın ismini bir kağıda yaz ve çocukların önünde yak ama dua okuyarak ben önce 7 felak nas ihlas hatta ayet'el kürsi okuyup yakıyorum çok şükür sakinliyor bebeğim 

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 218 göst.
0 oy
1 cevap 110 göst.
0 oy
1 cevap 82 göst.
+1 oy
2 cevap 62 göst.
20 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (609 puan) tarafından soruldu

413,561 soru

12,449,762 cevap