+3 oy
279 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,518 puan) tarafından

Arkadaşım geçtiğimiz cumartesi kızına 1 yaş doğum günü partisi yapmış ama bana hiç söylemedi parti yapıcam gel diye. 2 ay sonra da benim kızımın doğum günü var sizce çağırmasam yeri midir? 

10 Cevaplar

+2 oy
önce (887 puan) tarafından

Belki aile arasında yapmıştır.

-Reklam-
+2 oy
önce (5,657 puan) tarafından

Belki aile arası yapmışlardır belki durumu el vermemiş ...sen aile içi yapmiyosan çağır bence

+2 oy
önce (645 puan) tarafından

Arkadaşın ailecek mi yapmış yoksa.çevresi de gelmiş mi ? 

Eğer tek aile içinde yapıldıysa alınma 

Ama çevresi de geldiyse haklı olabilirsin 

+2 oy
önce (136,254 puan) tarafından

kendi kendine bi kutlama yapmislardir 

+2 oy
önce (63 puan) tarafından

Öğren çevreyi de çağırmış mi çevresini de çağırmış sa çağırma ama aile iciyse çağırabilirsin

önce (1,518 puan) tarafından

Arkadaş çevresi olarak sadece ben varım. Süslemeler için bile hep benimle konuştu taktik aldı. Evet kendi aile içinde yapmış ama senelerdir dostluğumuz var yabancı değilim. Onca konuşmaya rağmen beni çağırmaması garip geldi.

önce (63 puan) tarafından

Haklısınız söyleyebikirisniz neden cagirmadin diye

Diyorsunuz ya fikir aldı diye söyleyebilirsin dersin onca şeye birlikte karar verdik en azından beni de davet etmeni isterdim diye sonuçta yakın arkadaşın böyle söylediğin için alınmaz snaa 

+2 oy
önce (10,507 puan) tarafından

Aile arasıdır kenid aralarında yapmıştır herkes herkesi her yere cagircak diye bişey yok ki.. sen arkadaşlar arasında yaparsan çağır aile arasında yaparsan çağırma 😂

Arkadaşı olarak sadece ben varım. Onca konuşmaya rağmen çağırmadı

+2 oy
önce (3,825 puan) tarafından

Bence bi konu aç konunun arasında sor 

Direk sorma da

+2 oy
önce (20,473 puan) tarafından

Aile arasında yapmışlardır. Ben de hiç çağırmam arkadaşlarımı. Aile kalabaligi yetiyor zaten. O cagirmadiysa sen de cagirmazsin olur biter.

Tek arkadaşı benim, aileden gibi sayılırım. O kadar konuştuk bu konu hakkında. Sonra bı baktım parti yapmış. Çok alıngan bı kişiliği var çağırmasam küser kesin

önce (20,473 puan) tarafından

Yani sen de haklısın. Parti hakkında konuşup da çağırmamasi garip . Ama ben olsam alinmazdim. Garip der geçerdim. Sen arkadaşlarını da cagiracaksan çağır bence onu yine de 

+2 oy
önce (2,892 puan) tarafından

Boyle dusunceler arkaxasliginizi bozsr kendi aralarinda yapmislar cagirmamasi normal yani ben olsam takilmam bu kadar

+1 oy
önce (4,400 puan) tarafından

Ben olsam cagirmazdim. 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 624 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 247 göst.
23 Aralık 2023 Diğer kategorisinde curious (1,105 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 386 göst.