Arkadaşım geçtiğimiz cumartesi kızına 1 yaş doğum günü partisi yapmış ama bana hiç söylemedi parti yapıcam gel diye. 2 ay sonra da benim kızımın doğum günü var sizce çağırmasam yeri midir?
Belki aile arasında yapmıştır.
Belki aile arası yapmışlardır belki durumu el vermemiş ...sen aile içi yapmiyosan çağır bence
Arkadaşın ailecek mi yapmış yoksa.çevresi de gelmiş mi ?
Eğer tek aile içinde yapıldıysa alınma
Ama çevresi de geldiyse haklı olabilirsin
kendi kendine bi kutlama yapmislardir
Öğren çevreyi de çağırmış mi çevresini de çağırmış sa çağırma ama aile iciyse çağırabilirsin
Arkadaş çevresi olarak sadece ben varım. Süslemeler için bile hep benimle konuştu taktik aldı. Evet kendi aile içinde yapmış ama senelerdir dostluğumuz var yabancı değilim. Onca konuşmaya rağmen beni çağırmaması garip geldi.
Haklısınız söyleyebikirisniz neden cagirmadin diye
Diyorsunuz ya fikir aldı diye söyleyebilirsin dersin onca şeye birlikte karar verdik en azından beni de davet etmeni isterdim diye sonuçta yakın arkadaşın böyle söylediğin için alınmaz snaa
Aile arasıdır kenid aralarında yapmıştır herkes herkesi her yere cagircak diye bişey yok ki.. sen arkadaşlar arasında yaparsan çağır aile arasında yaparsan çağırma 😂
Arkadaşı olarak sadece ben varım. Onca konuşmaya rağmen çağırmadı
Bence bi konu aç konunun arasında sor
Direk sorma da
Aile arasında yapmışlardır. Ben de hiç çağırmam arkadaşlarımı. Aile kalabaligi yetiyor zaten. O cagirmadiysa sen de cagirmazsin olur biter.
Tek arkadaşı benim, aileden gibi sayılırım. O kadar konuştuk bu konu hakkında. Sonra bı baktım parti yapmış. Çok alıngan bı kişiliği var çağırmasam küser kesin
Yani sen de haklısın. Parti hakkında konuşup da çağırmamasi garip . Ama ben olsam alinmazdim. Garip der geçerdim. Sen arkadaşlarını da cagiracaksan çağır bence onu yine de
Boyle dusunceler arkaxasliginizi bozsr kendi aralarinda yapmislar cagirmamasi normal yani ben olsam takilmam bu kadar
Ben olsam cagirmazdim.
412,999 soru
12,434,369 cevap
45,771 kullanıcı