+1 oy
451 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,610 puan) tarafından

Kızlar bekar bi arkadaş dün anlattı. Akşam iş çıkışı eve giderken bir araba kendisini takip ediyor. Kendisi de fark ediyor. Eve yaklaştığı noktada annesiyle karşılaşıyor. Elinde de torbalar birşeyler varmış nereye gidiyorsa. Şehir içi minibüsü otobüs bekleyecek herhalde. Arkadaşım da araba mı lazım anne hemen hallediyorum deyıp arabaya işaret yapıyor çocuk torbaları kendi taşıyıp arabaya almış falan biniyorlar gidecekleri yere bırakıyorlar. Annesi çocuğa soruyor ee seni ilk kez görüyorum adın ne kızımla nerden tanışıyorsun gıbı sorular sorarken çocuk ne diyeceğini bilmiyor ve nıyetıni itiraf edıyor. Abla kusura bakma valla ben sadece begendım takip ettım demiş. Ve kız bana bunu anlattıgında hem kızdım hem ıyı yapmışsın dedim. Nasıl bir olay bu yaa 😅

14 Cevaplar

+10 oy
önce (1,208 puan) tarafından

Adam madde bağımlısı kadın düşkünü alkolik bişey çıksaydı görürdüm o iyi yapmışı Allah yaşatmasın bişey olsa haberlere düşse ozmn da iyi yapmışsın dermiydiniz millet sokakta yürürken bıçeklanabiliyor birden ne cesaretle arabaya binmiş bide bu ülkede evine gitmek için minibüse binen kıza bile neler yapıp öldüren caniler varken bide arabaya kendi isteğiyle binmek ne haklı çıkarıcaktı bu kızı bişey olsa tanımadığı adamın arabasına binen o 

önce (8,949 puan) tarafından

aynen ne cesaret. sonucta kontrol direksiyon basinda olan adamda . kapilari kitleyip basip gidebilirde z bunlara anakiz bi igne saplasa uyustucu igne gozlerini bi acsalar ormanlik alanda bulurlar kendilerini. adam gene demek okadarda srfsiz degilmis az serfsizmis

önce (1,208 puan) tarafından

Ahahahah valla yine iyisine denk gelmiş şükretsinler ama iyi azarı haketmiş annede kızda rahatlğa kimsin bilmem ne sormuş  kızına laf bile dememiş yapılırmı öyle bişey diye 

-Reklam-
+5 oy
önce (14,731 puan) tarafından

Bu olay sonrası eski arkadaşım olurdu. Çok akılsızca ve bu devir için annesini de riske attığı bir şey olmuş bu. İkisinin de başına bir iş gelebilirdi. 

İyi ki öyleymiş diyelim bu kadar gözü kara olmaya gerek yok

önce (5,102 puan) tarafından

Gözü karalikla alakası yok 

İnsan bu devirde babasına abisine bile güvenmiyor 

Ben zaten hanımın yaptığının saçmalığına vurgu yapmak için o ifadeyi kullandım hemfikiriz yani 

He anladım kuzum kusuruma bakma ben yanlış anladım:))

Yok kız ne kusuru 😅🤍

+2 oy
önce (22,813 puan) tarafından

Takip ettiğine göre sapık diyebiliriz ve sapığın arabasına binmek cesaret falan değil akılsızlık devamında da ev adresini vermiş oldu geçmiş olsun 

Evet bak o da var, evini de biliyor artık karşı taraf 

+2 oy
önce (3,199 puan) tarafından

Arkadaşının ki delilik değil salaklık

+1 oy
önce (3,831 puan) tarafından

iyi cesaret, ben polisi arardım 😅

önce (1,610 puan) tarafından

Kesinlikle iyi cesaret. Biraz dikkat çeken bir tip . İlk defa takip edilmıyordur eminim 😄

+1 oy
önce (265 puan) tarafından

Arkadaşındaki cesarete bak bir de bu devirde Allah korusun neler duyuyoruz 😒

Doğru dıyon valla o yüzden kızdım biraz

+1 oy
önce (4,313 puan) tarafından

Sonra kadın cinayetleri tecavüz olayları neden oluyor, daha neler dicem de linç yicem. Susayım en iyisi

0 oy
önce (698 puan) tarafından

Kızmış olman neyse de, neden iyi yapmış tam olarak anlayamadım 

Avucunu yaşamış oldu tanımadıgı bir kızın peşine düştüğü için.

Kız ve annesinin başına Allah korusun kötü bir şey gelmiş olsaydı da acaba aynı şeyi düşünebilecek miydiniz ne kadar da rahat bir şekilde iyi olmuş diyorsunuz. Türkiyedeki kadın cinayetlerinden bihaber gibisiniz pess

Tabiki de aynı şeyi düşünmeyecektimn.saçmalamayın. ava giden avlanmış işte onu diyorum. Eli boş çıkmasına ıyi olmuş diyorum üstüne hizmet etmiş oldu anlatamadım herhalde 

Ha tehlikeli bir cesaret mi evet orası tartışmaya kapalı zaten öyle çünkü

0 oy
önce (3,314 puan) tarafından

Çok büyük cesaret mi desem ne desem bilemedim

Bu devirde babaya bile güven olmazken 

Ap*tal cesareti bu bence başka bir şey değil. Sonra izle haberlerde kendisini takip eden adamın arabasına bindi bir daha haber alınamadı diye. Allah korusun tabi yine ama öyle yani 

0 oy

Allah akıl fikir versin gerçekten 

0 oy
önce (22,882 puan) tarafından

Çok tehlikeli çokkkkk 

0 oy
önce (753 puan) tarafından

Bana göre şuursuzca bir davranış iyi bişey olmamış.

0 oy
önce (1,939 puan) tarafından

Asla binmez annemide alır uzaklasirdim ordan o kadar kötü insanlar var nasıl güveniyor şaşırıyorum 

0 oy
önce (3,224 puan) tarafından

Bu ülkede gece sokağa çıktığı için en kötüsü kadın olduğu için öldürme nedenli insanlar var. Onun için de derlerdi arabasına bindi ,gönlü vardı. Bazen diyorum çok mu kıymetsin hayatları var. Sitenin aydınlatması kötü diye akşam dışarı çıkartamaz beni kimse,gitmem öyle davete falan arabasız. Benmi tırsağım millet mi yürek yedi bilemiyorum..

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 350 göst.
17 Şubat 2025 Diğer kategorisinde 2516 (2,101 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 706 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Fatmayaren (879 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 270 göst.
23 Aralık 2023 Diğer kategorisinde curious (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 609 göst.