+1 oy
267 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,315 puan) tarafından

Ayin 11inden sonra kakasini yapmamaya baslamis ztn karnı şişti bugun gttik kakasini yapamadgini  o yüzden agizdan beslnmeyi kestik dediler yavrum ağlıyordu bi haftadir ne zmn gtsem ağlıyor ilk gunlerde iyi gdiyordu hatta emzirmeye çagirmslardi.sjmdjde bu cikti gozu yasliyim bir haftadir cigerim yaniyor lutfen dua edin dayanamıyorum  :(((

7 Cevaplar

+1 oy
önce (1,315 puan) tarafından

Col.korkuyorum :(

-Reklam-
+1 oy
önce (1,256 puan) tarafından

En kısa zamanda sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah. 

Amin inşallah:(

+1 oy
önce (110 puan) tarafından

Bnm oğlumda gazını çıkaramamisti bağırsakları şişmişti 10 gün beslenmeyi kestiler damar yolu ile serumla beslediler kabus gibi günlerdi geçti rabbim sağlık sıhhat şifa versin kuzuya onlar çok güçlü geçecek merak etme bol bol dua et onun için bu günler de geçer kaç haftalık doğdu 

34 haftalık dogdu ama gelisimi baya gerideydi

32 haftalık doğdu benim oğlanda 1980 grmdi doğduğunda tabi ödemi atınca 1600 civarına düşmüştü kilosu 10 gün kadar entubede kaldı ciğer gelişmemişti emme refleksi yoktu 20 gün sonra çağırdılar emzirmek için gittim emzirdim bıraktım öbür gün aynı saate sözde emzirmek için gittiğimde dünyam başıma yıkıldı sanki damar yolu açılmış karnı sis çocuk kip kirmizi ağlıyor Allah'ım öldüm o gün sanki doktor çağırdı gittim işte gaz birikmiş bağırsaklarda erken farkettik bağırsaklar yırtılabilir di dedi 10 gün serumla beslendi beslenme düzeni yeni doğduğu gibi oldu 1cc 2cc artırdılar gün gün çıkmasına yakın 5 gün kala falan emzirmeye başladım artık herşey iyiye gitmeye başladı çok şükür tam 45 gün bekledim sütün çok önemli onun için sağ dolaba at iyi olacaktır merak etme bağırsakları rahatlasın diye kesmişlerdir sütü sütü sindirememis muhtemelen 

Ay rabbim size bagslasin szde cok.zorljk cekmissiniz  bzmkinij karni bazen şiş görüyordum hemsireler gazini cikartmadik.diyorlardi.onlara teslim ediyoruz iste kmseye güvenmiyorum o hemsireler yüzleri bi karis sanki zorla oraya oturtmuslar gbi ne blmm Allaha.braktim ayin 11ine kadr düzenli kakasini yapıyormuş ama bu 6 7 gundur hic yapmamis bügun genel cerrahi görecek dediler bakaim perşembe gununde ne dicekler okdr korkuyorum ki  kotu bi telefon gelcek dye rabbim cger acisini  ne bna ne hic bi anneye göstermesin:'((((

Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz inşallah bak ben 6 yaşına getirdim hamdolsun darısı size inşallah vakitsiz doğmuş sabi oluyor işte böyle şeyler rabbim şafi ismiyle şifa versin kuzuya 

34+5 dogdu ama gelişimi geride kalmıştı:(

+1 oy
önce (351 puan) tarafından

Hz. Muhammedin yüzü suyu hürmetine Rabbim acil şifalar versin yavruna sağlıcakla kucağına alırsın en kısa zamanda İnşâAllah 

Amijn :(((

0 oy
önce (126 puan) tarafından

Allah yavruya şifa versin, sizlere de sabır versin , inşallah sağlıkla döner evine.

Ya doktor agzina hortum takmisti olurda kakasi agizdan gelir dedi cok korktum :(

Ayy canım olur mu öyle şey ağızdan takılan hortum beslenmesi için direkt mideye iner , korkma

Damardan besleniyornus

Çok bilgim yok , ne desem yanlış olur. Allah şifa versin inşallah. 

önce (4,208 puan) tarafından

Kakası ağızdan mı gelebilir? O nasıl şey öyle ya. Yanlış anlamış olabilir misiniz?

Allah şifa versin bu arada. En kısa zamanda kucağınıza alın inşallah.

0 oy
önce (887 puan) tarafından

Allahim sana bagislasin

Allhim razı olsun 

0 oy
önce (438 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşaallah tez zamanda sağlıkla kavuşursun bebeğine

Aminnn Allah razı olsun 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 53 göst.
0 oy
0 cevap 97 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Yasmin65 (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 538 göst.
4 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Melekannesiym (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 150 göst.
1 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bsranaz (611 puan) tarafından soruldu

413,126 soru

12,438,100 cevap

45,880 kullanıcı

Kategoriler

...