0 oy
250 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (14,929 puan) tarafından

Bu sivilcelerden bıktım yok mu şöyle temizleyip de geçiren bir önerileriniz ?

4 Cevaplar

+1 oy
(1,981 puan) tarafından

Bacım ben krem mrem bilmem önce içeriyi temizleyeceksin bağırsak ve karaciğer temizliği yap sonra zaten kreme falan gerek duymayacaksin

(14,929 puan) tarafından

Yağlı bir cildim var canım 

Cildiyeye de gittim zoretanin kullandım fakat devam edemedim çalışıyorum diye şimdi evliyim 2 çocuğum var utanıyorum bazen :( 

(6,679 puan) tarafından

kesinlikle her buldugum boku surerim ama cikiyor bendede 37 yasindayim:) yarin randevum var soydurma islemi yaptircam yine bi sure idare eder sonra gene baslar vikmaya

(79 puan) tarafından

Tekrar cildiyeye git canım o zaman.. Aşırı demek ki sende ki.. Utanılacak bişey değil canım.. İlacı vardır sivilcenin altında yatan nedene bakarlar en azından.. 

(1,981 puan) tarafından

21 gün boyunca sabahları aç karınla bir bardak İngiliz karbonatlı su ardından kahvalti olarak çiğ kuruyemiş ve kuru meyve öğlenleri bitki çayı akşamları etsiz ve ekmeksiz sebze yemeği ve ev yapımı turşu ile beslenin. 

(14,929 puan) tarafından

Şuan eöziriyorum canım aslında doğumdan 2 sene sonra yüzümde birşey kalmamıştı şimdi tekrar hamilelik felan derken devam ediyor 

-Reklam-
0 oy
(15,952 puan) tarafından

image

Oğlumun ameliyat izi için doktor bı krem vermişti şans eseri farkettim ben kız sivilcelere iyi geldiğini sonra  bakınca nelere iyi geliyorr sivilcelerede iyi geliyormuş😁😁

(14,929 puan) tarafından

Denerim canım teşekkür ederim 

0 oy
(320 puan) tarafından

Sudocremde çok iyi geliyor sivilcelere ama önce yüzünü iyi bir temizleyici ile yıka tonikle ve kremle tertemiz oluyor

(14,929 puan) tarafından

Tavsiye var mı tonik felan 

(320 puan) tarafından

Procsin alabilirsin cilt tipine uygun arkadaşım onu kullandı çok beğendi doğumdan sonra bende alcam ben Yves rocher kullanmıştım aşırı memnun kalmıştım cilt tipin nasıl bilmiyorum onun için isim olarak vermem doğru olmaz marka olarak bunları biz denedik canım gebelikte bıraktım kimyasal almasın diye doğum sonrası ilk işim procsini denemek olacak 

0 oy
(966 puan) tarafından

Aynı durumdayım,  3 yada 4 ces8t ilaç kullandım yok.  Sivilce genelde yağlı ciltte olur sebebi de sebum un deride fazla üretimi . Az olursa kuruluk egzama çok olursa yağ ve sivilce malesef . 

Önerim ben yapıyorum yeni başladım 1 hafta olcak . Niacinamide içerikli şeyler kullanmak cilt bariyerini güçlendirir,  c vitamini serum ve de uygun akne karşıtı yuzyikama jelleri öneririm. 

Mesela ben cilt serumu kullanıyorum licape in 

- bariyer güçlendirici niasinamidli gozenek sikilast8rici serum kullanıyorum ve de c vitamini aydınlatıcı serum kullanıyorum bioxin in acneum isimli yuzyikama jetleri var öneririm.  

Önce yüzü yıkıyorum sonra kurulayın serumlari sürüyorum bi 5 dk sonra da madetoll krem kullanıyorum su bazlı krem buarada sebum dengeler. Gozenek genisse sebum orqni artar daralan gözeneklerde sebum azalır.  Sivilce ihtimali de azalır.  Bilginiz olsun. 

Ben bunları sabah akşam yapıyorum sırayla.  

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,436,620 soru

23,623,558 cevap

306,948 kullanıcı

...