+1 oy
261 göst.
Diğer kategorisinde (1,378 puan) tarafından

Ya kızlar haftasonlari eşim evdeyken. Pazar günü evde oluyor. Ya eşim ne zakan evde olsa h.sonu bana bı haller oluyor. Gerçekten elim ayağım kıpırdamıyor m yataktan kalkamıyorum. Gözümü acamiyorumm . O yokken iyiyim. Ama o varken evde ya resken üzerimde fil oluyor. Yatak bile toplayamiyorum. Yemek yapamıyorum koltuktan kalkamıyorum. Çocukla ilgilenemiyorum. Acayip uyuşuyor bünyem. Neden böyle ya. Diğer günler öyle degilimm . Ay vallahi h.sonlari korkulu rüyam oldu ya neden böyle oluyor diye 

8 Cevaplar

0 oy
(292 puan) tarafından

Bende aynı senin gibiyim 

(1,378 puan) tarafından

Kocan yokken nasilsin

(292 puan) tarafından

Evi sil süpür her işi yap bana mısın demem ama eşim evdeyken yapmam oda istemez yapmamı 

(1,378 puan) tarafından

Benim este istemiyor .. zaten yapacak gücü de bulamıyorum :D

-Reklam-
0 oy
(3,437 puan) tarafından

Bence bütün hafta cocuk bakmaya ev temizlemeye yemek yapmaya mecbur olduğumuz için kendimizi mecburen iyi hissediyoruz ama haftasonu kendimizi salıyoruz nasilsa kocalar evde rahatlıgıyla.

(1,378 puan) tarafından

Ay ondan mı acaba ya valla diyorum kocama enerjimi simurdun benim:D

0 oy
(445 puan) tarafından

Tek ben böyleyim zannediyordum ne temizlik ne yemek hiçbirsey canım istemiyor ama benim ki tek kocam olunca değil kardeşlerim kaynanam filan gelince de öyle oluyor 

(1,378 puan) tarafından

Bende öyle ya. Biri varken hc bsy yapmadim helmiyor. Resmen enerjim somuruluyor :D

0 oy
önce (21 puan) tarafından

Bana da aynısı oluyor canım ama benimkinin nedeni şöyle ben çalışıyorum eşim de çalışıyor aynı işi yapıyoruz O evde değilken evde bir sürü iş yapıyorum o gelince direk yatış pozisyonunda olunca sinir oluyorum  ben de iş yapmak istemiyorum Ben de bunu sonradan fark ettim ama bilinçaltımda o çalışıyorsa ben de çalışıyorum bir de aynı iş yani benimkinden ağır değil ama o neden eve gelince direk yatar pozisyonuna geçiyor  düşüncesi  olduğunu sonradan fark ettim

0 oy
önce (14,805 puan) tarafından

Eşim evdeyken ben ise daha düzenli olurum rahat rahat oturalım diye ☺️

0 oy
önce (2,988 puan) tarafından

Cumartesi pazar kocamla beraber bende kendime izin veririm hiçbir iş yapmam yapamam zaten ayağımın altında birisi gezerken. Hafta içi birini ise birini okula yollayıp öyle yaparim

0 oy
önce (2,693 puan) tarafından

Ben haftasonu hiç iş yapmam eşimle vakit geçiririm o gün canım istesede yapmam bazen o yardım eder o zaman yaparız ama öncelik bence beraber vakit geçirmek olmalı bizde evde çalışıyoruz hergun boşver öğün bizede tatil olsun 

0 oy
önce (389 puan) tarafından

Yalnız değilsin Bende öyleyim Adam evde oldumu hiç iş yapamıyorum hele saat 2 den sonra rahat işlerimi yapıyorum 2 den önce yapamıyorum Oturuyorum öyle kalkacak halim de olmuyor şaka ya resmen Niye böyle oluyor bilmiyorum ama alışkanliktan mi oluyor yoksa bünyem mi böyle bide gün geçmiyor mesala iş yaparken yemektir çamaştir süpürge vsvs yaparken daha saatler geçiyor gün geçiyor ama hiç bişi yapmadınmı ne gün ne saatler geçiyor sizde de öylemi bilmiyorum ama bana öyle hep

önce (1,378 puan) tarafından

Ayyy aynısı aynısı inancki valla neden böyle ya kocalar kapatılsın :D

önce (389 puan) tarafından

Evet ya Valla Aksine ben evde olsun istemiyorum diyom neryee gidiceksen git Diyorum çalışıyor isden Geliyo yemeğini yiyip gönderiyorum Kahveye gidiyor yada Kardesleri yanına gidiyor 😂😂

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 48 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde Kardan_Adam (1,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 372 göst.
14 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
24 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Sonbahar05 (149 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 508 göst.