0 oy
328 göst.
Diğer kategorisinde (2,174 puan) tarafından

Ölü deri 

Siyah nokta

Lekeler için

Serum falan kullanıyor musunuz 

Neler kullanıyorsunuz  memnun kaldığınız  markalar

4 Cevaplar

0 oy
(3,106 puan) tarafından

La Roche un mor serumunu kullanmıştım geçen sene çok güzel toparladı yüzümü gözenekleri sıkılaştırıp sivilceleri yok etti .

(3,106 puan) tarafından

Bu La Roche u da kullanacaksan eğer ilk etapta bı yüzde ne varsa kusturuyo sonra topluyo bana yaramadı diye düşünme 

(518 puan) tarafından

Yüzüm soyuluyor lutfus 

(3,106 puan) tarafından

Deri mi değiştiriyon 😅 benim yılan mevsimim de geldi burnumun üstü soyuluyo 

(518 puan) tarafından

Özellikle burnum. Daha çok sjsj

(3,106 puan) tarafından

Benimde sanki ayaz da tarlada çalışmışım da soğuktan yanmış gibi 

-Reklam-
0 oy
(2,174 puan) tarafından

Post yukarı çık 

0 oy
(522 puan) tarafından

✨✨✨Ooo bilen bilir benim konumdur bakım onarım ✨✨✨

1. Öncelikle DAİMA temizlemekle başlıyoruz çünkü gün içinde gözle görülmeyen pek çok kire maruz kalıyoruz. (Sıcak duş sonrası yapılırsa daha etkilidir)

a. Arındırıcı bir temizleme jeli

2. Siyah noktaları bir nebze de olsa arındırdıktan sonra gözenekleri hemen kapatmamız lazım ki dolmasınlar.

a. Niacinamide serum. Acayip bir şey. Olmazsa olmaz. İlk hafta etkisini gözle görülür şekilde gösteriyor. Bayılıyorum. 2 numaralı favorimdir.

3. Yüzümüzdeki renk eşitsizliğini ve halk tabiriyle nursuzluğu gidermek için en etkili silahları kullanıyoruz. Asitler.

a. Eğer cilt hassassa Aha-Bha-Pha asit serum.

b. Yok benim cildim her şeyi karşılar diyorsak Aha-Bha sadece. Korkmayın asit dediysek seyreltilmiş bunlar, ilk kullanım harici yakmaz. İlkte de cilt tanımadığı için yakar başka da bir şey yapmaz inşallah. (Yalnızca akşam yatmadan evvel sürülür çünkü güneş zarar verdirtir.)

4. Tedavi amaçlı olarak da bir sonraki asidimiz Arbutin. Yaşlanma karşıtıdır, leke gidericidir. 25 yaş üstü her kadının en iyi arkadaşıdır. (Sadece gece sürülür.)

5. Temizledik, tedavi de ettik, sıra geldi korumaya. Öncelikle nemi korumamız lazım.

a. Hyaluronic asit serum. Oyyyyy benim favori bebeğim. Onsuz olmaz. 200% nemlendirme özelliği. Koreli kızlarınki gibi veya halk tabiriyle bebek poposu gibi cilt isteyenlerin bir numaralı tercihleri.

b. Yok. Alanında bir numara 😎

6. Nemlendirme. ASLA ATLANMAZ. 

7. Her şeyi yaptık ama kambersiz düğün olmaz. Güneş kremi ama 50 spf. Daha azı kurtarmaz çünkü.

Cep Herkülümüzdür kendisi, hiçbir şey yanında olmasa bile o mutlaka yanında olmalı. Kadın dediğin unutur pedsiz çıkar ama asla güneş kremsiz çıkmaz. O kadar diyeyim. 

(2,174 puan) tarafından

Hani burunda ki siyah noktalarda ozellikle pörtleme oldu yani kahverengi kıvrım kıvrım çıktılar tamami degil tabiki ama yinede cikanlar oldu ve ilk kullanımımdı şaşırdım

Sabah aksam devam.edeyim bakayım nolacak 

(43 puan) tarafından

Yani sen çok şok olmuş sekılde anlattım şimdi buna sevındın mi üzüldün mü kötü bsıy mı yanı bu bence ıyı bsıy olmalı işte ne güzel cıkmıs gıtmıs sevınmen lazımken

(2,174 puan) tarafından

Sevindim tabi ilk kullanimda boyle olmasına aşırı şaşırdım sadece insallah bidahaki surduklerimde ilki gibi  etki eder

(492 puan) tarafından

O kadar etkili olmasına şaşırdım canım kullan bakalım fayda görürsen ne ala inşallah sojradan kötü olmaz toniği de iyi diye oneriyorlardi bu sitede kızlar 

(2,174 puan) tarafından

Bende şaşırdım bakalim gine yazarim sonucu

0 oy
(2,174 puan) tarafından

@Alaska burda mısın canım bazı ürünler sipariş verdim de hani hepsinde  gunde 2 kere kullanılır yazıyor ama ben hepsini ayni anda kullanamam sonucta resimleri atsam buraya fikir verir misin   

image

image

image

image

(2,174 puan) tarafından

@Alaska aldıklarım bunlar canım nasıl uygulayayım sence

(522 puan) tarafından

Kil maskesini nasıl kullacağın zaten yazıyordur. 

Temizle, niacinamide sür, arbutin sür, nemlendir. 

(2,174 puan) tarafından

Aynı anda niacinamide ve arbutin olur mu 

(522 puan) tarafından

Emdikten sonra sürebilirsin ama dikkat et yalnızca arbutin gece sürülür. Niacinamide gece gündüz fark etmez. 

(2,174 puan) tarafından

Sabah birini aksam birini sürsem olmaz mı  aynı anda degilde

(2,174 puan) tarafından

Günes kremi sen hangi marka kullaniyorsun hergun kullaniyor musun  

(522 puan) tarafından

Olur tabi sen henüz yeni başladın. Sabah Niacinamide akşam arbutin sürer üstüne de nemlendirirsin. Mis gibi. 

(522 puan) tarafından

Ben doakozmetikten şaşmıyorum ya

(2,174 puan) tarafından

Ya benim cildimde yeni yeni boyle biraz gunes lekesi olmaya basladi bide akne biraz artti ondan boyle bazen fondoten sürünce pürüzlü oluyor

Nemlendirici olarakta mi doakozmetik kullanıyorsun 

(522 puan) tarafından

Eskiden cerave kullanıyordum boykot diye kullanmıyorum. O da Doakozmetik 

(43 puan) tarafından

Doakozmetik çok mu kaliteli  acaba memnun musunuz  

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 58 göst.
0 oy
5 cevap 268 göst.
6 Mart 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde KEBELEK (1,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 144 göst.
28 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Milena16Miran (7,147 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
15 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Gokceakbltt (25 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,834 soru

23,597,845 cevap

305,855 kullanıcı

...