0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde (2,498 puan) tarafından

Kızlar aldınızmı bayramlık bu bayram ben kendime almıcam çünkü hiç bir bayram eşim peşimden gelmiyor bayramlaşmaya kızımla beraber gidiyoruz hep sadece kızıma alıcam malum çocuklar heves ediyor bayramlarda yeni giymeye sizler aldınızmı daha erkenmi

8 Cevaplar

0 oy
(405 puan) tarafından

Geçen ay kendime dört tane takım aldım onları giycm ama bayram için almadım hoşuma gitti aldimda hiç giymedim daha çocuk dört tane bende küçüğe teyzesi aldı onu giydircm diğer üçüne babamız alsın artık 

-Reklam-
0 oy
(621 puan) tarafından

Ben oglana bakiniyorum simdiden 

0 oy
(6,043 puan) tarafından

Çocuklara bakkacam aklımda biseyler otursun tam olarak ne isteyecem. Blmym . Kendim için kendi mağazamızdan bakacam.vyeni şeyler gelicek bakacam artik

0 oy
(415 puan) tarafından

Hayır daha almadık Bana bakarsa Erken Ben kendimi şimdiden bakıyorum Ama Alırsam Sonra yenisi gelenleri beğenirsem Bin pişman olurum Keske bunu alsaydım diye her bayramda öyle oluyor birini alıyorum birini beğendikce pişmanlik oluyorum 😂😂 Çocuklarımı da ben almayacağım Annem babam alicak Onlar dedi biz alalım diye Hem benim çocuklarıma hem ablamın çocuğuna Alcaklar ama ben çocuklara sadece eşofman takım alicam alırsam 15 inde veya 20 sinde alırım öyle daha rahat olur hem indirimli olur Bayram diye 🥰🙏

0 oy
(314 puan) tarafından

Kendime bayramlık alma huyum yok ihtiyacım olan şeyi durumum varsa o an alıyorum ama kızıma bayramlarda elimden geldiğince bir takım almaya çalışırım. Küçükken benim yaşadığım heyecanı yaşasın diye...  Haftasonu aldım çünkü Ramazan'da AVM çarşı pazar dolaşmayı sevmiyorum zor oluyor ya 

0 oy
(132 puan) tarafından

Bende almayı düsunuyorum ama çok pahilar ya  okadarkn averecek gücumde yok bakıyorum öyle ikinci el faln dolaptan bulursma Alaçam inslalah 

0 oy
(1,103 puan) tarafından

Bende bakınıyorum çocuklar için anneme süveter ördürüyorum kafamda kombin yaptım ama bayram yaklaşırken alışveriş yapmayı severim o bayram telaşesi içinde çocukken olduğu gibi şimdi de çok seviyorum bi tek süveter var kombinin diğer parçaları tamamlanmayı bekliyor kendim için de internetten bakmıyorum uymuyor çoğu o yüzden dışarı çıkıp bakacağım aklımda kombinler tamam ama somut olarak tamamlanmadı ;) rabbim hayırla huzurla kavuştursun inşallah Bayrama her günümüz bayram gibi geçsin 

0 oy
(1,078 puan) tarafından

Almadım valla evde giyilmemiş yeni kıyafetler var onları kombin yapmayı düşünüyorum. Birde hava soğuk olur büyük ihtimalle.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 261 göst.
+1 oy
13 cevap 165 göst.
0 oy
12 cevap 377 göst.
17 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sinem_A (121 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 435 göst.
12 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mirza (90 puan) tarafından soruldu

413,724 soru

12,453,985 cevap

46,415 kullanıcı

Kategoriler

...