0 oy
101 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (224 puan) tarafından

6 ay önce birçok haksızlığa uğradım.alttan aldım Allah rızası için en son patladım benden ve cocuklardan uzak olun dedim kizim düşünce kaynanam bakmaya gelmiş sabah açtım kapıyı girdi çocuklarla oynadı çekti gitti.Temizlik yapiyordum seslenmedim.aksamina da kayinpederler le Çekebilir geldi çay ikram ettim gittiler mesafeliydim yani bariz belliydi.bor yanim diyor bosver herkes Allahindan bulsun diğer yanımda onlar seni çok üzdü bunu hak ettiler öyle işte kizlar vicdan yaptım 

3 Cevaplar

0 oy
(225 puan) tarafından

Yapılan hatayı yaptıkları zaman yüzlerine vurursan vicdan azabı çekmezsin birşey yaptıkları zaman o anda söyle çekil bence ben öyle yapıyorum konu kapanıyor ilk zamanlar içime atıyordum baktım olmuyor tepeme çıkacaklar söyleyi veriyorum sessiz olunca bişey sanıyorlar tavırdan anlamazlar sen patır patır söyle o an çekil bacım 

(224 puan) tarafından

En son öyle yaptım pat pat söyledim çekildim yaklaşık altı aydır  görüşmüyorum bugün geldi öncede karşılaştık geçmiş olsun dedi yine seslenmedim 

(225 puan) tarafından

Küs kalmada konuş ama kendini ezdirme lafınıda çekme sonuçta 60 yaşında insanlar bir bu kadar daha yaşayacak değiller 

(224 puan) tarafından

Çok kırıldım küstüm ne arıyorum ne soruyorum nede gidiyorum 

(225 puan) tarafından

Ne yaptı

(224 puan) tarafından

Hangisini sayayım en son yaptığı torun ayrımcılığı  kızımı çok üzdü .kuzeni onlardaymis benin kizim sessiz sakin bir çocuk kuzenime çağır derler ya öyle çocuğuma yapmadığını bırakmadı.oda onun gönlü olsun diye kızıma işte yapma etme dedi çocuğumu icerletti.sonra dedim ki ilk defa halıları yıkamaya vereceğim  iki gün kalsınlar çocuklar hasta olmasın dedim sorumluluk kabul edemem dedi.bunu derken kızının dört çocuğuna ve Çekebilir bir kızına yatılı olarak her hafta bakmasına ne demeli bende kızdım gezmeye gitmiyorum.iki günlüğüne rica ediyorum diye benimkiler gelincemi sorumluluk oldu diye ondan sonrada yaptığının haksızlık olduğunu söyleyip Allaha havale ettiğimi benden ve çocuklarından uzak durun dedim kopardım ipleri

(225 puan) tarafından

Hak etmiş bacım olurmu öyle şey konuş mamak'ta sonuna kadar haklısın 

-Reklam-
0 oy
(1,103 puan) tarafından

Mesafeni koy sana söyleceğim ilk şey bu olsun canım çünkü bende senin gibi hep haksızlığa uğradım kendi kendime küstüm geri kıyamadım konuştum ama öyle olmuyormuş sen kıyamazken onlar ağzına ediyormuş bu aralar çok iyi anlıyorum bak ben geçen sene bi olay yaşadım haklı olmama rağmen yüzde yüz haklıyım ya şahitte var kamera da var ama üste çıktı istesem şahidi de kamerayı de gösterir irtibatı keserdim ama kıyamadım üstüne ***** gibi özür diledim noldu haklıyken haksız oldum çocuğum durmadan hastalandı hep annemlerle götürdüm bi kere annemler gelemedi bunlara söyledim götürdük doktor yarım gün yatış yaptı üfleyip püflediler oysa annemle götürünce de bize niye söylemedin derdi geçen ay taşınma telaşesi vardı kaynanamın hep bi iş olunca haber et gelirim dedim hiç söylemedi hep kızını çağırdı 5 gün sabah gittim akşam geldim iki çocukla yardım için ben gitmediğim zaman görümcem gitmiş bişey yapılacağı zaman kızını arar söyler ben söyle dememe rağmen söylemedi yani geçen gittik biriyle telefonda konuşuyordu görümcemden bahsederek geldi yaptı her şeyi yoruldu çok yoruldu dedi benim adım hiç geçmedi küçüçğk çocuklarla gittim kolilemekten tut ev temizliğine kadar bende yaptım ama söylemedi çok zoruma gitti kendi kendime dedim yaptıkları her şeyi sineye çektim gittim yaptım ama bundan sonra asla yapmam dedim eşime de söyledim annene haber et dememe rağmen haber etmedi 5 gün gittim zorla yardım ettim millete de kızım yaptı diyor beni hiç katmıyor içine dedim başka olaylarda vardı onları da söyledim eşimde görüşme canım o zaman dedi istemiyorsan gitme hoşuna gitmiyorsa gitme canını sıkacak şeyler yapıyorsa gitme dedi ben gider yoklar gelirim dedi annemin genel huyu böyle haklısın dedi daha önce canımı okudu ama eşimde bir senedir anladığı için istediğin gibi davran diyor yani demek istediğiö sen kıyamayıp yakınlık gösterdiğin zaman üstüne biniliyor yaptığın şey görülmüyor bi başkası yapınca alkış tutup sevinirken senin yaptığını görevin gibi görüyorlar dediğim gibi mesafeni koy zaten iyi de yapsan kötü de yapsan adın geçmiyor iyi de olsa kötü deniyor o yüzden böyle devam et bence sen takacağına onlar taksın mesela ben gidince kaynanam sürekli laf sokar aklımdan çıkmaz ama ben gitmeyince de kendi beni sevmese bile gelmiyor gitmiyor diye hırslanıyor kızar ben aman üzülmesin gidip geleyim büyüktür diye düşündüm hep ama son yaptığı hareketler beni sinirlendirdi gitmiyorum dün eşimle konuşurken gelme gitme yok zaten sizde çocuklarınızdan çekersiniz bugün bana yarın size dedi bende arkadan eşime hııı kendi zamanında yapmış ki zamanında birisi de ona sende çek demiş ondan herhalde dedim eşim sadece güldü geçti sen her gitmende yaptıkları gözünün önüne gelecek kendini yıpratacaksın oysa gitmesen kendine dert olacak bırak kendini düşün o kendine dert etsin 

(224 puan) tarafından

Yaptim

0 oy
(35 puan) tarafından

En iyisini yaptın canım benim hiç umrumda olmaz herkes haddini bilecek yok yaşlıdır falan öyle bir dünya yok sen ayrıca kaynanani falan çekmek zorunda değilsin kesinlikle kendini ezdirme 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 106 göst.
30 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Suskungirl44 (58 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 290 göst.
0 oy
2 cevap 361 göst.
0 oy
4 cevap 126 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Karcicegi (1,407 puan) tarafından soruldu

413,728 soru

12,454,083 cevap

46,418 kullanıcı

Kategoriler

...