0 oy
379 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,842 puan) tarafından

Günaydın kızlar. Eşim inşaat ustası şehir dışında çalışıyor ayda bir eve geliyor. Eve gelince telefonuna baktım Whatsaptan şantiyede çalışan bir mimarla (mimar kız ) mesajlarını gördüm. İş için normaldir dedim ama okuyunca eşimin kıza komik inşaatla ilgili iki tane video attığını gördüm ve gülücük emojileri falan. Siz böyle bir şey görseniz normal karşılar mısınız yoksa ben mi abartıyorum. Acaba başka da vardı sildi bunları mı silmeyi unuttu onu da bilmiyorum. Hesap soramyorum cnkü sorunca ben paranoyak oluyorum.

12 Cevaplar

+5 oy
önce (3,865 puan) tarafından

Kimse kusura bakmasın 

Bu devir öyle bi devir olmus ki 

Artık selam verenden şüphe ederim 

Atamaz atarsa da tükürürüm ağzına 

Şimdi millet der ki ne var bunda 

Ne var diye diye aldatiliyoruz bi nevi bu tür şeylere kapi açıyoruz 

Benim kitabimda mezhebimde yoktur böyle şeyler 

Nasıl ki ben bi erkekle samimi olmuyorum içli dışlı olmuyorum o da olamaz 

Bugün komik video atar gülücük atar yarın kalp atar 

Niye güveniyim 

önce (3,865 puan) tarafından

Onu bilmiyorum valla canım 

Ama gitmeden whatshap uygulamasi var buradakiler biliyor onu bağla 

Konusmalari filan gorebiliyormussun

Nasıl oluyorsa sor bi buraya

önce (2,842 puan) tarafından

Kız bekar canım ona göre hava hoş kaybedecek bir şeyi yok şimdilik bir şey demeyecem cnkü desem üste çıkar beni haksız yapar abartma der ama burdaki yorumlardan da anladım haklıyım abartmıyorum. @aybala

Aklıma geldi ama nasıl yapacam bilmiyorum iPhone telefon kullanıyor @zeynos1234

önce (460 puan) tarafından

Yani kendini çok doldurma eşinin daha önce yanlışını gormediysen ama çekip güzelce konusma yapabilirsin kendisi art niyetli düşünmüyor olabilir ama kadın milleti her şeyden anlam cikarip yapışıp kalabiliyo saplantılı kadın çok artık iş hayatındaki kadınlar evdeki ilgi eksikliğini iş ortaminda arayabiliyo 

Bu bir hafta evde olacak arama kayıtlarına mesajlarına belli etmeden bakıp kontrol edecem işe tekrar gitmeden konuşacam onunla kabul etmediğimi rahatsız olduğumu dile getirecem

-Reklam-
+2 oy
önce (8,204 puan) tarafından

Ben normal bulmuyorum arkadaşlık bile olsa. İş için mecbur bır aradalar hadi numarada lazim iş yaptıkları için. İş dışı bu şekilde mesajlasmak ters bana. Erkekle kadından arkadaş olmuyor bı sure sonra bı tarafın yada her iki tarafın duyguları değişebiliyor

Evet iş için konuşulabilir sorun yok ama iş dışı komik video atmak gülücük atmak samimi olmak bana doğru gelmiyor 

önce (8,204 puan) tarafından

Bende öyle düşünüyorum 

+2 oy
önce (648 puan) tarafından

Ben evli bir insnaın karşı cinsle arkadaş olmasına pek inanamıyorum ya. Ha okulda öğretmen vs olursun okul içinde konuşursun şakalaşırsın resmi şekilde ama okuldan öıkınca bitmeli bu iş. Aynı şey başka iş içinde geçerliydi. Sen böyle samimi olmazsın o yüzden eşin de olmamalı. Yine de hemen tepki verme ağzını ara veya izle bakalım

+1

Bende bir kadın bir erkeğin arkadaş olacağına inanmıyorum hele bide bir taraf evliyse hiç doğru bulmuyorum.

+1 oy
önce (4,584 puan) tarafından

Cnm silcek olsa komble mesajlari silerdi ozaman hic goremezdin nedense bn art niyet sezmedim ya 

Teşekkür ederim canım 

+1 oy
önce (1,060 puan) tarafından

Abartmiyorsun yeni arkadaş edinmiş senin niye haberin yok aynısını sen yapsaydın onun tepkisi ne olurdu benim eşimde inşaat işi yapıyor bir sürü mimarın numarası var gülücük attığını falan görseydim telefonu ağzına sokardim herhalde 

Sorsan ben yapamam ama o yapıyor işte kavga çıkarsam abartıyorsun diyecek şimdilik sesimi çıkarmadan izleyecem

0 oy
önce (156 puan) tarafından

Arkadaşıysa normal ama arkadaşı olduğu halde senden saklıyorsa normal değil . 

Teşekkür ederim 

0 oy
önce (52,236 puan) tarafından

sen bisey deme takipte kal o konusmalri da ekran alip at kendine  

simdilik bisey yok gibi gözüküyor 

Öyle yapacam canım Whatsabını telefonuma bağlamayı düşündüm ama nasıl yapılır bilmiyorum  iPhone telefon kullanıyor 

önce (52,236 puan) tarafından

sen ara ara uyurken falan bak telefonuna 

0 oy
önce (14 puan) tarafından

Bu devirde hiç kimseye güven olmaz evli adamın işten ordan burdan kızlar komik video atıp gülecek kadar ne samimiyeti olabilir ki uyarmaktan da korkma hayırdır yani gülecek başka kimse mi kalmadı.

Değil mi yani madem komik buldun bana gönder birlikte gülelim ben burda sensiz ilgisiz kalıyorum çocuklar ev her şey benim boynumda kalıyor bende kadınım ilgiye ihtiyacım var.

önce (14 puan) tarafından

Tabi ki öyle ayda bir eve geliyor gülecek biri varsa o da sizsiniz ben şahsen sevmiyorum öyle arkadaşlık ilişkilerini .İş icabı konuşursun selam verirsin muhabbet de edersin ama wpde reels atmak bana doğru gelmiyor o yüzden uyar çekinme yani 

Haklısın canım doğru söylüyorsun yorumun için teşekkür ederim 

0 oy
önce (1,031 puan) tarafından

Bence çalışan ilişkisi olmalı. Demek ki arada samimiyet var ki böyle videolar atabiliyor, niyeti kötü diyemem ama doğru dgeil yaptığı 

Teşekkür ederim 

0 oy
önce (17,492 puan) tarafından

Şüphe duymazdim ama hoş ta karşılamazdım ben. 

Teşekkür ederim 

0 oy
önce (357 puan) tarafından

Esiminde bayan arkadaşları var ama iş için mesaj atılır.insaatla ilgili bisey olsa anlarım normal karsilardim ama .eğlenceli videolar atıp sohbeti ilerletecekse bozulurum. 

Teşekkür ederim 

0 oy
önce (2,107 puan) tarafından

hiiiç normal karşılamam bi zahmet kimseyle o şekilde konuşmasın 

Aynen öyle çok doğru teşekkür ederim 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 179 göst.
13 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nur120302 (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 564 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (308 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 190 göst.
+1 oy
1 cevap 58 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde curious (1,107 puan) tarafından soruldu

413,221 soru

12,441,172 cevap

45,991 kullanıcı

Kategoriler

...