+1 oy
35 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (936 puan) tarafından

dün bebeğimi görmeye gittim ilk defa bize baktı direk yüzümüze bakıyodu ağzında hortumla maması vardı onu emiyodu bugün kendim emzirebilecekmişim dünden beri aklimdan o bakışı gitmiyo beni annesi olarak tanımış mıdır 😪4 günlük bebeğim 

2 Cevaplar

0 oy
(422 puan) tarafından

Öncelikle geçmiş Olsun İnşallah bebeğinle kavuşursun Öncelikle şunu söylim Sen onu yanına gittigi zaman hisseder Annesi olduğunu Tanır tabi Niye tanimazsin Annesi 🥰Ve benim küçük oğlum prematüre Kuvozde yattı ilk eşim Gitti ziyarette hem Doğumhans kapısında babam eniştem Eşim bekliyordu şuan 1 buçuk yaşında Mart sonunda 2 ye girecek Hem Babasını hem dedesini aşırı Derecede Düşkün Onlarla daha mutlu Eşime dedim size mutlu bana hiç böyle pek nutlu değil dedim Oda diyo eee tabi ilk ben gittim ziyarete dedesi bekledi kapıda ondan diyo ama Hakeketen Öyle cidden 😂😂

(936 puan) tarafından

bugün emzirdim o kadar guzeldi ki saatler dursun istedim sağolsunlar 1 saat ellemediler 

(422 puan) tarafından

❤️Ay ne güzel daha hayla kuvozdemi?

(936 puan) tarafından
+1

cuma ya çıkabilir dediler

-Reklam-
0 oy
(19,326 puan) tarafından

Yeni doğum yaptığımda sarılık olmuştu oğlum hastaneye yatırdık yanına gittiğimde serum takılı elini bana doğru uzatmıştı yani bunu bilinçli yapması mümkün değil ama anneliğimin en duygusal anılarından biridir bence tanımıyor ama hissediyor

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 331 göst.
+1 oy
0 cevap 91 göst.
28 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 265 göst.
0 oy
2 cevap 85 göst.
13 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Betularglu21 (24 puan) tarafından soruldu

414,043 soru