+2 oy
185 göst.
Diğer kategorisinde (55 puan) tarafından

Ramazandan önce mi Ramazan'ın ortası gibimi benim bebeklerim çok yaramaz sizce ramazan bayramı temizliği altında mi hepsini bir kerede mi yapsam

12 Cevaplar

+2 oy
(8,296 puan) tarafından

Ben Ramazan önü detaylı yapıyorum bayram önü tekrar bı çok detaya inmeden yapıyorum. 

-Reklam-
+2 oy
(807 puan) tarafından

Öncesinde yap oruçluyken zor oluyor büyük temizlik 

+2 oy
(4,398 puan) tarafından

Bence Ramazandan önce yapılmalı ki ramazanda böyle şeylerle uğraşmayalım🥰

+1 oy
(4,075 puan) tarafından

Ben ramazanın ilk haftası genel temizlik yapıyorum sonra üsten temizlik yapıyorum bayrama beş gün kala eşimle halılar koltuklar ne varsa temizliyoruz

0 oy
(1,642 puan) tarafından

Daha bayrama çok var yine de sen bilirsin tabi istiyorsan yavaş yavaş yap aradan çıksın 

0 oy
(13,119 puan) tarafından

Hiç öyle alışkanlıkları olmayan ben 😁 Bayrammış yazmış kışmış. Temizlik her zaman yapılabilşr

(55 puan) tarafından

Bende öyleyim. Büyük şeyleri beklemem hemen yaparım ne bileyim şimdi herkes yapıyor yapayım dedim. Annem kızım kendini niye yoruyorsun bayramda tekrar yapacan drdi

0 oy
(3,560 puan) tarafından

Ben dün başladım yatak odasının cocuk odasının camlarını sildim perdeleri yıkadım dolap içlerine girdim. Oturma odasıda aynı şekilde. Mutfağın sadece camını sildim dolaplar daha duruyor. Bugüne misafir odasını silecem camlara dokunmam sanırım yağmur var bikaç gün. Cam balkonla orayi ramazandan bikac gün önce silerim hava açarsa. Geriye bi tuvalet banyo kalıyor. Öyle böyle derken bu hafta biter zaten 

0 oy
(5,918 puan) tarafından

Geçen bütün duvarları sildim cam kapı fln ama bayrama yakın büyük ihtimal boya yapacaz 

0 oy
(823 puan) tarafından

Ramazan icinde regl olcan mi 

(55 puan) tarafından

Evet olacam

(823 puan) tarafından

O zaman yap iste ben oyle yapcam orucluyken yapamam valla hayizken yapar cikaririm bayrnada gelen giden de olmuyo zaten 

0 oy
(7,050 puan) tarafından

Normalde Ramazan öncesi yapıyorum detaylı bir şekilde bayrama da çok detaya inmeden cam kapı siliyorum ama bu sefer yapmicam kaynanamlar bayramdan sonra köye gidecek o zaman detayliyi yaparım bayrama da sadece perde yıkar cam kapı silerim 

0 oy
(81 puan) tarafından

Ben Ramazan önü yapmıyorum evim temiz şu anlık iftardır çağırmaydır derken yine bayağı kirleniyor çocuklarla beraber bütün çağırma işimi halledip Ondan sonra temizlik yapacağım

0 oy
(492 puan) tarafından

Benimkiler de küçük ramazanin sonuna doğru yapmayı düşünüyorum

(55 puan) tarafından

Kaç yasindalar

(492 puan) tarafından

1,5 ve 4 yasindalar

(55 puan) tarafından

Benimde öyleler aynı yaş iki kızım var

İlgili sorular

+2 oy
19 cevap 312 göst.