+1 oy
493 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (192 puan) tarafından

Selam hanımlar.benşm yerimde olsanız ne yapardınız?kaç yıldan sonra ayrı eve çıktık çekirdek ailemizle .Sevgililer gününde eşim ne bana bşr şey söyledi ne de bşr şey aldı.ben de odamı değiştim ama buna çaktırmadım.dün arsızcasına benden cinsellik istedi.hasta diye soğuk algınlığı,kırmadım onu.ama içimde kırılmışım.nasıl bundan hıncımı alsam sizce?söylesem mi?içimdekileri?

23 Cevaplar

+23 oy
önce (3,046 puan) tarafından

Bu Sevgililer Günü, doğum günü, evlililik yıl dönümü yok cart günü yok curt günü işlerine ne çok anlam yüklüyorsunuz... 14 Şubat'ta almaz yarın 19 Şubat'ta alır insan olamaz mı. 14 Şubat için yatak ayırdıysan o yatak hiç birleşmemiş bence zaten. Böyle boş şeylere anlam yükleyip kendinize de dert çıkarıyorsunuz. Sonra da olmayan derdin tribine giriyorsunuz.

Linçse linç, buyrun beklerim :)

önce (1,227 puan) tarafından

+++++++

önce (19,061 puan) tarafından

Bunu da linçleyenin aklına şaşarım kesinlikle haklısın 

Kimin neye alınacağını kestiremiyorum o yüzden gardımı alayım da :D

önce (6,428 puan) tarafından

yani hani geyigine  laf  soylersin vay efendim ilk sevgililer gunumuz falan girgirini takilirsinda okadar mevzu haline getirmek cok sacma

Bazen buradaki eşlere hak veriyorum maalesef. 

Sevgililer günü kutlanacak bir gün değil hadi diyelim kutlayalım dedin.  sana özel bir gün değil sen sevildiğini anlamak hissetmek istiyorsan karşı tarafta pekala aynı şeyi diyebilir :) Sen onun sevgilisi isen o da senin sevgilin sen bu sevgi için ne yaptın diyebilir :) Ne gereksiz boş işler. 

önce (192 puan) tarafından

Ben yemek pişirdim mesela ama o anlamadı.nasıl eşlere hak veriyorsunuz @indigo

önce (131 puan) tarafından
+1

dunyanin en cringe olayi su sevgililer gunu kapitalist sistemin dayatmasi g.otten uydurma bi gun sadece kocama ozellikle derim ki sakin kutlama asla sevmiyorum biz her gun sevgiliyiz . ama dogum gunune onem veririm hatta onunkini de en anlamli sekilde kutlarim . eslere hak vermesini indigonun hakli karsiladim cunku insan azcik özgün olmali boyle onemsiz degersiz olmamali aranizdaki bag tek bir gun icin cocukca bi davranis 

Adam önemsemiyor demek ki böyle saçma günleri. Ha normalde de böyleyse demek ki başından beri romantik bir adam değilmiş demek ki neden beklentiye giriyorsun. 

önce (1,060 puan) tarafından

Banada saçma geliyor ama eşim böyle günlerde mutlaka çiçek alıyor gerek yok dememe rağmen adam romantikse zaten durduramiyorsun bana kalsa çiçeğe vereceğin parayı tavuk al diyeceğim diyemiyorum 😆😃

Evet. İçinden gelen yapar zaten gelmeyeni de böyle yatakla terbiye etmeye çalışmak utanç verici bence... 

-Reklam-
+4 oy
önce (6,725 puan) tarafından

Kusura bakma ama hıncını alçak bırsey yok benımde eşim almadı ee almasın canı sağolsun biliyorum kı benı çok sevıyo hedıyeden daha da fazlasını yapıyor şükür 

Bunun için aranızı bozmaya değmez normal zamanda sana davranışları güzelse bunu hıç sorun etme.. Eğer normal zamanda da böyle değil dıyosan o zaman bır gün hatırlasa ne olcak ki.. 

önce (4,276 puan) tarafından

Yapacağım yorum tam da buydu eline sağlık 

önce (6,725 puan) tarafından

Sağol canım ❤❤

+2 oy
önce (1,291 puan) tarafından

Kusura bakma çok gereksiz yere tavır almişsin geldi geçti bacım çok abartmayın Allah aşkına 

+2 oy
önce (362 puan) tarafından

Sevgililer günü kadar saçma bir gün yok.illa o gün mü sana ilgi göstermesini bekliyorsun.bak ne güzel seni arzulamis. Yerinde olsam unuturdum

Açmayım mı konuyu diyorsunuz?

Hayir tabikide şeytan sana vesvese vermiş belliki.unut bence 

Ama benş saymıyor görmüyor anlamları veriyorum ben buna 

Peki dogum gununu hatırlar mı?

evet eskiden doğum günlerimde de bir şey vermezdi ben söyleyince verir.20 yılından beri verir oldu doğum günlerimde 

+1 oy
önce (1,012 puan) tarafından

Kırılmakta haklısın ama artık iş işten geçmiş aradan kaç gün geçmiş ve birlikte olmuşsun tavır yapsan da bir manası olmaz. 

Birlikte olsam bile ben yüz vermedim ki açıkça söyleyemiyorum anlarsınız her halde.

+1 oy
önce (850 puan) tarafından

Benim için iki özel gün var doğum günüm ve evlilik yıldönümü. Evlilik yıldönümünde birşey yapmasa da olur çok kırılmam ama doğum gününde yapmazsa kırılırım. Ama yatak ayırma hınç alma kızma kavga vs gibi şeyler de yapmam yani. Çok büyütüyorsunuz tüketim çılgınlığının bir parçası olarak çıkarılmış, insanlara para harcatmaktan başka bir anlamı olmayan günün ne önemi var ki eşimle kavga edeyim. 

Yerimde olsanız kapatır mıydınız konuyu ?

önce (850 puan) tarafından

Ben açmazdım bile. Ki bu sene evde bile değildi eşim hiç sorun etmedim. Gerçekten insanlara para harcatmak için ortaya atılmış bir gün kalp kırmaya değmez. 

+1 oy
önce (14,060 puan) tarafından

Büyütülecek ne var bu günlerde bu kadar ya ben anlamıyorum. Hayir kutlayinca noluyor kutlamayinca noluyor. Küsecek kadar önemli bisi mi bu abartmayın bu kadar

+1 oy

Böyle günlere anlam vermem sevgililer günümü kutlamadı diye de hınç duymam eşime ayrıca bir günü önemli sayıp kutlamayı düşünürsem ilk adımı kendim atardım mesela kendi evimizde baş başa ilk kez geçireceğiz diye özel hazırlık yapardım buna rağmen odunluk görürsem geri çekerdim 

Evet ben de yemek pişirdim ama galiba anlamadı…sorun değil erkeklerin bayramına az kalmış ben de yok sayacağım onu 😄Rusyadayız 

+1 oy
önce (1,812 puan) tarafından

Eşinin yerinde olsam hediye almadım diye yatak ayıran biriyle bir kez daha düşünürdüm geleceğimi evet belki üzüldün kırıldın olabilir ama abartmaya gerek yoktu

+1 oy
önce (2,624 puan) tarafından

Yüzüne diyeydin ya baci anlamamış brlliki 

0 oy
önce (2,977 puan) tarafından

Dertsiz başına dert mi arıyorsun biraz 

0 oy
önce (3,878 puan) tarafından

Bence büyütecek bi durum yok canım 

Bu yüzden kalp kırmaya üzmeye değmez 

Bizde kutlamadik hediye de almadık 

Bunun için huzurunuzu kacirmayin

0 oy
önce (1,771 puan) tarafından

Yuh artık bunun içinde yatak ayrılmaz kusura bakma da 9 yıllık evliyiz 3 kere doğum günümü unuttu sevgililer gününde bana değil kızıma hediye aldı hiç umrumda olmadı cokta mutlu oldum kızıma aldığı için babası tarafından sevildiği düşünüldüğünü görmek beni daha cok mutlu etti hiçte sorun etmedim etmemde

0 oy
önce (4,567 puan) tarafından

Kimi bu gunleri onemser kimi onemsemez. Eger onemsiyorsaniz esinizle konusmaniz gerek. Muneccim degil ya sizin onemseyip onemsemediginizi bilemez. Tabiri caizse odun bile olsa yontacak kisi yine biz oluyoruz :) yatak ayirmak cozum degil aksine durumu daha karmasik duruma getirir.

0 oy
önce (2,876 puan) tarafından

Bence eşinin afedersin ağzına s*ç elinden ne geliyorsa yap, öyle şey olur mu ya!!😂

Bu kadar abartma canım ya ben ona yakın zamanda hediye aldım,ama o almadı şimdi sen bana söyle ne yapıyım ben bu kocaya🤭😂

+1

sesli güldüm 🤣🤣🤣

Gül kız azıcık😂

Bitanem gerek yok böyle şeylere sırf bu yüzden yatak ayırılmaz sonra eşin de sende alışır kötü olur öyle🥺

Biraz aklını kullan tatlı dilli ol öyle iste hediyeni, kırıldığını belli et ama kavgayla değil😉

14 Şubat'ı cikaranin😂😂

Hep bu yüzden evliler kavga ediyor,zaten sevgililerin bazıları da sırf hediye almamak için ayrılıyor😂

0 oy
önce (292 puan) tarafından

Ne kadar gereksiz şeylere kızıyonuz ya 14 şubat ne ya oda normal bir gün hiç sevmiyorum doğum günü yok şu gün yok bugün hiçte kutlamam 

0 oy
önce (6,990 puan) tarafından

Kurşun yağmuruna tutabilirsin mesela 

Hahahah buna güldüm işte😆😆

önce (6,990 puan) tarafından

İntikam soğuk yenen bir yemektir 😁

0 oy

İster kutlasin ister kutlamasın umrumda olmazdı gerçekten çok çocukça davranmissin içinden gelmiyorsa o ne yani zorla istediklerini yaptırır gibi hiç açma konuyu küçük düşürme kendini 

0 oy
önce (105 puan) tarafından

Sevginin,sevmeyin sevilmeyin gunu olmaz.Onemli olan size deyer vermesi,sevmesi,saymasi ve sizinde ona.Ben hediyye onem vermem bana bir cift guzel soz soylemesi yuzumu guldurmeye yeter.Amma soylemesede yatagimi ayirmam kendim soylerim.

0 oy
önce (295 puan) tarafından

Uff ne kadar önemliymiş ya hadi evlilik dönümü olsa anlarm sevgililier günü önemsiz ya ne kadar abartmışsin 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 599 göst.
27 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,098 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 559 göst.
8 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,451 puan) tarafından soruldu
+4 oy
7 cevap 114 göst.
16 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Ocakk (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 471 göst.
30 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Hiraoztekin (121 puan) tarafından soruldu

413,242 soru

12,441,899 cevap

46,016 kullanıcı

Kategoriler

...