Dün eşimle bir ev bulduk çarşıda bizim evle takas yapicaz diye anlaştık tamam dedi sabahın 7sinde kaynanam çıkmış ben asla satmam bu evi nereye gidiyorsan git bende oğlumda çıkamayız burdan dedi anne sığmıyoruz artk bak bı çocuğumuz daha olucak yazık günah dedim onlarında odası olması lazım gönder o zmn kızlarını diyo ne saçmalıyorsun kime gondercem baba hapiste ninesi dedesi bakar diyo onuda bizmi dusunucez kalk ****** git evimden elimden bir kaza cikicak dedim defoldu gitti ağlamaya başladım eşim işten geldi noldu dedi annesinin yaptklarini anlattım gittik yanına yemin billah ediyo yalan söylüyor diyo ben öyle bişi demedim diye eşimle çocuklarımız olmadıktan önce onlara çok düşkündü seviyordu kendi torunu olunca başladı ayrımcılığa oğlum ne istese ellerinden alıp ona veriyo her yaptıkları gözüne batıyor defalarca kovmama rağmen yine geliyo eşime dedim ya bu evden çıkar gideriz yada bosarim.seni annenle yaşamaya devam edersin bugüne kadar sabrettim yeter artık daha fazla yaşlı diye sineye çekmek zorunda değilim her lafı ediyo oğlu gelince bunak numarası yapiyo eşimde iki lafına tav oluyo hemen acımaya başlıyor yetti artık
Niye boyle alelacele ve sürekli olarak doğum yapma çocuk büyütme sürecine giriyorsunuz bu sorunları çözmeden size de o çocuklara da yazık değil mi iki çocuk iyi şartlarda büyür ama 5 çocuk eşit ve iyi şartlarda buyuyemez Türkiye şartlarında eşin iş adamı falan değilse. Ben çocuklara haksızlık yapılmasını doğru bulmuyorum başlarında bahsetrigine göre bunak bı babaane figürü e üvey baba üvey kardeşler bu karmaşanın içinde çok yipranirsin Allah yardımcın olsun.
Çocuklarımın eşimle kardeşleriyle hiçbir sıkıntısı yok çok şükür düzenli gelirimiz var evimiz var tarlamız var yalnız evim 2+1 olduğu için bize artık küçük geliyor 4+1 bir ev bulduk iki odasını çocuk odası yaparız dedik rahat rahat yaşarlar eşim de tamam dedi evi de beğendik tek sıkıntımız kaynanam bütün sorunlarımızın başlıca kaynağı kaynanam eşim çocukları ile aşırı ilgili bir baba hayatımın her anında en az benim kadar o da bakıyor seviyor onları ama kaynanam bunu bir türlü kabullenemiyor
Vellenizanim seni bozmak istemezdim ama eşinden de yakinmişsin gözünü anasının yanında açıyor akşama kadar 4 çocukla yalnızım diye yani belli ki o kadar da ilgili değil şimdi ne desem yanlış olur sen iyi yanlarını görmeye ikna etmişsin kendini ama sana yazık oluyor canına yazık hiç ama hiçbir adamin 5-6 çocuğun yukunu alıp sonuna kadar yardımcı olacağına inanmıyorum buna kocam da dahil analık kadın fıtratı erkekler bı sure sonra kaçar bakımdan yardımdan kalırsın öyle kaynana tek sorun olsa ondan kurtulmak kolay tasinirsin ama artık doğurma derim
Kocam gece vardiyasında çalıştığında annesinin evinde yatıyordu ona bozuluyordum öbür vardiyelerde küçük çocuklarla sürekli ilgili halde yani gece bebeğim kalkıyor sütünü ısıtıyor veriyor yatırıyor sobayı yakıyor işten geldiğinde dinlendikten sonra çocukları çıkarıyor akşama kadar oynuyorum onlarla oyalıyo çok çocukla zorlansam zaten beşinciyi yapmaya gözüm yemezdi ben memlekete gittiğimde bile eşim bakıyor onlara onlarla olan bağ hakkında hakkını yiyemem dediğim gibi sadece geceden sabaha kadar çalıştığı var diye de gündüz annesinin evinde yatıyor akşam işe gitmeden iniyor 2-3 saat yatıyor kalkıp işe gidiyor alıştım artık idare ediyorum onu o konuda
Anladığım. Kadarıyla kızların üvey babaannesi dimi.
Allahindan bulsun yazik o çocuklar bunları duyuyorsa kim bilir nasıl etkileniyordur çok uzudum
Kızımın biri okulda öbürü ağladı babaanne biz sana naptikki bizi göndermek istiyorsun dedi
Yavrum ya kıyamam ona ben lütfen izin verme duymalarına hayat boyu çıkmaz içlerinden
Doğru mu anladım bilmiyorum. Sanırım sizin ikinci evliliğiniz bu ve kızlarınız ilk evliliğinizden. Maalesef bazen insanlar bu durumu kabullenemiyorlar reddetmesi bu yüzden Allah kolaylık versin size
Aynen ikinci evliliğim kaynanam başlarda kabullenmiş gibi göründü sanırım daha sonra kendi torunları olunca dışlamaya başladı eşim de öz çocuğu değil evlatlık almış yani çocuklarım da öz torunu değil ama yine de ayrımcılık yapıyorum
Allah hidayet versin. Hepsi çocuk dışlamaya gerek var mı. Kötü kalpli insanlarla çok zor
Kaynanana ders olacak tek laf keşke annende seni gönderseymiş eskiden deseydin o ağlasın biraz da
Anası onu doğuracağını bir top *** sicaymis
Edepsizi alma evine bir daha babaları baksinmis karar merci kendimi
Kimse onu şeyine takmıyor ya zoruna gidiyor ne yapacağını bilmiyor siz benden habersiz nasıl karar verirsiniz nasıl başka eve çıkmaya kalkarsınız diye zoruna gidiyor
Kendi size sorsun ne yapması gerektiğini
Onunda evde hakkı varsa hepsi size geçsin istemiyor olabilir
Sokağa atcak halimiz yok ki bulduğumuz evde onunda odası hazır yaşı olmuş 90 bu saatten sonra payı napicak nereye götürecek
Rabbim kaynananın gönlüne merhamet versin inşallah..
413,343 soru
12,444,649 cevap
46,122 kullanıcı