0 oy
105 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,311 puan) tarafından
Günaydın canlar size bir sıkıntımı anlatmak istiyorum konu kaynanam hakkında 

Kizlar benim kaynanam en küçük tartışmada eşimin kuzeninin hanımını başıma kakar kadının adı gizem oda bende türküz neyse bu gizem normal bana göre daha rahat yaşamı var sosyal hayatını göz önünde yaşar barlara gider gece 3 te falan arabayla arkadaşlarıyla gezer ama eşi yüzünden aralarında bildiğim kadarıyla tam anlamıyla karı koca ilişkisi yok neyse kaynanam her tartışmada bana sende onun gibisin falan der kendimi ezdirmediğim için ya cidden artık nefret ediyorum kaynana denilen kadın dan siz olsanız ne yapardınız sürekli birilerini kınar evde iki kızı var evlenmemiş biri hizmetçisi diğeri çalışıyor para getiriyor bu kadında empati yeteneği yok çünkü kızları evli değil insanların gelirlerini kınar kendi gelinlerini de öyle dışarıdan baksan pamuk gibi kadın dersin zoruma gidiyor valla bıktım ben ya 6 yıldır beni bıktırdı bu insanlar 

6 Cevaplar

0 oy
önce (14,447 puan) tarafından
Ee yuh eşin bu duruma bir şey demiyor mu 

Büyük konuşmayayım da böyle dese konuşmam 
önce (2,311 puan) tarafından
Konuşmuyorum zaten artık içim almıyor nefret ediyorum kadından ama aile binası eşim anacı ve Kürtleri bilirsin Allah havale ettim ölmesin sürünsün istiyorum
-Reklam-
0 oy
önce (17,265 puan) tarafından
Fazla yüz göz olunmuş mesafe konulması gereken bir ilişki görüyorum 
Esim yüzünden anamda anamda kafasi
0 oy
önce (2,334 puan) tarafından
Esin devreye girip agzinin payini vermesi lazim kuzum.burda esin cok buyuk rol oynar.annesini  agzni kapatmasi lazim.hoc olmicak biriyle kuyaslamasj hos degil ben olsam bende agzima geleni soyler susutururdm
Kürtler aile binası eşimde bazen annesinden beter nefret ediyorum bu kadından düşün ölmesin ama sürünsün istiyorum her gördüğümde
0 oy
önce (2,108 puan) tarafından
Benim için mesela "bak elalemin kızına görüyor musun?" yada "ee ozaman ikinciyi alalım oğluma" dedikleri gün bittiler mesela 5 yıl sonra önceside var ama onlar teyzesinin fitneleriydi. Ama yukarda belirttiklerim bizzat kendi şahsi ağızlarından duyduğum için bitti. Yani o kadına kötü gözle baktığı için ona göre o namuslu biri değil sende onun gibisin derken hakaret ediyor senin yerinde olsam evim ayrıysa muhattap bile olmazdım. Eşim görüşsün ama benden uzak Allaha havaleler mesela artık.
Aynı binada oturuyoruz cnm nefret ediyorum onu görünce artık tiksiniyorum da
önce (2,108 puan) tarafından
Eşinle konuştun mu?
Konuştum hep tartışma ile sonuçlandı neymiş o annemmis
0 oy
önce (2,316 puan) tarafından
Yuzune söyle, seninde kizlarin var konus bakalım sen de 
Valla tabiri caizse ise evde kalıklar biri 46 yaşında diğeri 40 kusur evlenmezler bel kemiği onlar elbet bir gün kırdığı yerden kırılır o kadın:(
0 oy
önce (35 puan) tarafından
Bu Kaynanalar gerçekten kapatılsın 
Keşke yaaaaa.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 108 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Anneymben (638 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 60 göst.
0 oy