+1 oy
84 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (2,744 puan) tarafından

Hanımlar öyle çok boş muhabbeti olmayan diyet grubunuz var mı? Motivasyonum iyice düştü.

3 Cevaplar

+3 oy
önce (131 puan) tarafından

valla grubu bilmem de istedigin kiyafeti istedigin gibi giymek surdugun rujun bile zayiflayinca bi baska durmasi bunun verdigi haz dunyanin en guzel yemeginde bile yoktur ben hep bu sekilde motive ediyorum kendimi 

önce (2,744 puan) tarafından

Doğru söylüyorsun canım lakin böyle aktif olunca daha iyi oluyor. Çok kilom yok ama dediğin gibi insan fidan gibi olmak istiyor :)

önce (913 puan) tarafından

Aslansın bee sağol kuzu.... 

ben miiii 🤭

önce (913 puan) tarafından

Evet diyetisyene gidiyorum daha doğrusu yarın başlıcam bu motivasyon iyi geldi

sevindim iyi gelmesine sen 1 2 kilo ver de ondan sonra asirrri motive olursun benim 8 kilo gitti 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,417 puan) tarafından

Sanırım telegramda var. Kullaniyorsan alabilirler seni

Hangi grup o canım 

önce (446 puan) tarafından

Bende girsem nerde grup

önce (1,417 puan) tarafından

Telegram kullanmadigim için bilmiyorum kızlar daha önce post acilmisti grup var demişlerdi. 

0 oy
önce (1,233 puan) tarafından

Olursa beni de alın cnm diyet listelerim var diyetisyen e de gidiyorum ama istediğim kadar veremiyorum sanki tartı almayı düşünüyorum inşallah Ramazan da yakın çarçabuk veririm.

Ben ramazanda kilo almayı başaranlardanim maalesef :D inşallah bulursam haber edeyim ☺️

önce (1,233 puan) tarafından

Sağol cnm onu nasıl başarıyorsun 

Akşama kadar aç kalacağım korkusuyla bir abanıyorum yemeğe. Ondan sonra çay çerez meyve falan derken iyice yoldan çıkıp normalde alamayacağım kiloları alıyorum :D

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 158 göst.
2 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gri Kedi (2,765 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 62 göst.
0 oy
1 cevap 79 göst.
+1 oy
2 cevap 270 göst.
19 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevda01 (1,350 puan) tarafından soruldu

413,289 soru

12,443,422 cevap

46,065 kullanıcı

Kategoriler

...