Hanımlar öyle çok boş muhabbeti olmayan diyet grubunuz var mı? Motivasyonum iyice düştü.
valla grubu bilmem de istedigin kiyafeti istedigin gibi giymek surdugun rujun bile zayiflayinca bi baska durmasi bunun verdigi haz dunyanin en guzel yemeginde bile yoktur ben hep bu sekilde motive ediyorum kendimi
Doğru söylüyorsun canım lakin böyle aktif olunca daha iyi oluyor. Çok kilom yok ama dediğin gibi insan fidan gibi olmak istiyor :)
Aslansın bee sağol kuzu....
ben miiii 🤭
Evet diyetisyene gidiyorum daha doğrusu yarın başlıcam bu motivasyon iyi geldi
sevindim iyi gelmesine sen 1 2 kilo ver de ondan sonra asirrri motive olursun benim 8 kilo gitti
Sanırım telegramda var. Kullaniyorsan alabilirler seni
Hangi grup o canım
Bende girsem nerde grup
Telegram kullanmadigim için bilmiyorum kızlar daha önce post acilmisti grup var demişlerdi.
Olursa beni de alın cnm diyet listelerim var diyetisyen e de gidiyorum ama istediğim kadar veremiyorum sanki tartı almayı düşünüyorum inşallah Ramazan da yakın çarçabuk veririm.
Ben ramazanda kilo almayı başaranlardanim maalesef :D inşallah bulursam haber edeyim ☺️
Sağol cnm onu nasıl başarıyorsun
Akşama kadar aç kalacağım korkusuyla bir abanıyorum yemeğe. Ondan sonra çay çerez meyve falan derken iyice yoldan çıkıp normalde alamayacağım kiloları alıyorum :D
413,285 soru
12,443,344 cevap
46,065 kullanıcı